peledakos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Γεια σας και απο εμενα...Ψαχνω 2 κομματια...το πρωτο λεει :i've got the feeling don't stop the music falling in love we'll stay together και το δευτερο λεει συνεχεια :where do we go from here Ευχαριστω προκατοβολικα για καθε βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1948 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 το πρώτο είναι αυτό??? (γ@μ@το το τραγούδι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parisb Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Γεια σας και απο εμενα...Ψαχνω 2 κομματια...το πρωτο λεει :i've got the feeling don't stop the music falling in love we'll stay together και το δευτερο λεει συνεχεια :where do we go from hereΕυχαριστω προκατοβολικα για καθε βοηθεια Για το δευτερο ριξε μια ματια εδω: http://en.wikipedia.org/wiki/Where_Do_We_Go_From_Here Παντως, οταν εχουμε τα lyrics του τραγουδιου ειναι πολυ ευκολο να το βρουμε απο το google. Και οταν δινουμε πληροφοριες πολυ βοηθητικο ειναι να λεμε αν στα φωνητικα ειναι αντρας/γυναικα και το ειδος της μουσικης εστω και στο περιπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peledakos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 το πρώτο είναι αυτό??? (γ@μ@το το τραγούδι) φιλε μου δεν ειναι αυτο...και στα 2 τραγουδαει αντρας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1948 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 φιλε μου δεν ειναι αυτο...και στα 2 τραγουδαει αντρας... μην μου πεις ότι το τραγούδι τις Rihana δεν είναι καλύτερο από το τραγούδι που ψάχνεις γιατί θα τρελαθώ, για πες και κανένα άλλο στοιχειο, τι είδος είναι? είναι καινούργιο? που το άκουσες? βοηθα λίγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peledakos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 μην μου πεις ότι το τραγούδι τις Rihana δεν είναι καλύτερο από το τραγούδι που ψάχνεις γιατί θα τρελαθώ, για πες και κανένα άλλο στοιχειο, τι είδος είναι? είναι καινούργιο? που το άκουσες? βοηθα λίγο ειναι ποπ τραγουδακι.περιπου με 2001-2003..περισσοτερεσ λεπτομερειες δεν θυμαμαι...επαιζε πολυ στον kiss fm.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1948 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 δοκίμασε να ψάξεις εδώ http://www.lyrster.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Micre Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Γεια σας, ψαχνω ενα τραγουδακι πολυ γνωστο, δεν ειναι στα αγγλικα αλλα δεν ξερω σε ποια γλωσσα και δεν μπορω να καταλαβω (ισπανικα?!). Γραφω όπως το ακούω: εεεε κελεζιμοοο κελεζιμοο κελεζιμο ε-ι ε-ι ε-ι... αν βοηθαει ακουγεται στο επεισοδειο ῾Κωνσταντινου και Ελένης´που επαιξε σημερα (12/06/09) με τιτλο ῾Δεν πληρωνω δεν πληρωνω᾽....(δεν νομιζω να βοηθαει βεβαια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zenso Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Γεια σας, ψαχνω ενα τραγουδακι πολυ γνωστο, δεν ειναι στα αγγλικα αλλα δεν ξερω σε ποια γλωσσα και δεν μπορω να καταλαβω (ισπανικα?!). Γραφω όπως το ακούω:εεεε κελεζιμοοο κελεζιμοο κελεζιμο ε-ι ε-ι ε-ι... [...] Νομίζω πως εννοείς αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matizaki Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Γεια σας, ψαχνω ενα τραγουδακι πολυ γνωστο, δεν ειναι στα αγγλικα αλλα δεν ξερω σε ποια γλωσσα και δεν μπορω να καταλαβω (ισπανικα?!). Γραφω όπως το ακούω:εεεε κελεζιμοοο κελεζιμοο κελεζιμο ε-ι ε-ι ε-ι... αν βοηθαει ακουγεται στο επεισοδειο ῾Κωνσταντινου και Ελένης´που επαιξε σημερα (12/06/09) με τιτλο ῾Δεν πληρωνω δεν πληρωνω᾽....(δεν νομιζω να βοηθαει βεβαια) elegibo to lene http://www.youtube.com/watch?v=PPEVmYPRQfo ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:31 ---------- Παιδιά ψάχνω ένα καινούριο house τραγούδι που παίζει πολύ σε κλαμπάκια και λέει: and i wonder whyyyyyyyyyyyyyy i'm addicted to love one day i will run from you and ..... Γυναικεία φωνή! please help! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1948 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Παιδιά ψάχνω ένα καινούριο house τραγούδι που παίζει πολύ σε κλαμπάκια και λέει: and i wonder whyyyyyyyyyyyyyy i'm addicted to love one day i will run from you and ..... Γυναικεία φωνή! please help! φιλε νομίζω αυτό ψάχνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matizaki Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 φιλε νομίζω αυτό ψάχνεις Αυτό είναι!!! Ευχαριστώ πααααρα πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Micre Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 ευχαριστω ματιζακι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1948 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 ξέρεις κανεις πως λένε το τραγούδι που ακούγεται σε αυτό το video? http://www.youtube.com/watch?v=JIXLLEFJezI&feature=related Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
explorer21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Ξέρει κανείς πιό είναι το όνομα του τραγουδιού που παίζει στην αρχή αυτού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις