Προς το περιεχόμενο

Name that tune (αναζητήσεις τραγουδιών)

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας και απο εμενα...Ψαχνω 2 κομματια...το πρωτο λεει :i've got the feeling don't stop the music falling in love we'll stay together και το δευτερο λεει συνεχεια :where do we go from here

Ευχαριστω προκατοβολικα για καθε βοηθεια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σας και απο εμενα...Ψαχνω 2 κομματια...το πρωτο λεει :i've got the feeling don't stop the music falling in love we'll stay together και το δευτερο λεει συνεχεια :where do we go from here

Ευχαριστω προκατοβολικα για καθε βοηθεια

Για το δευτερο ριξε μια ματια εδω:

http://en.wikipedia.org/wiki/Where_Do_We_Go_From_Here

Παντως, οταν εχουμε τα lyrics του τραγουδιου ειναι πολυ ευκολο να το βρουμε απο το google. Και οταν δινουμε πληροφοριες πολυ βοηθητικο ειναι να λεμε αν στα φωνητικα ειναι αντρας/γυναικα και το ειδος της μουσικης εστω και στο περιπου.

φιλε μου δεν ειναι αυτο...και στα 2 τραγουδαει αντρας...

μην μου πεις ότι το τραγούδι τις Rihana δεν είναι καλύτερο από το τραγούδι που ψάχνεις γιατί θα τρελαθώ:shock:, για πες και κανένα άλλο στοιχειο, τι είδος είναι? είναι καινούργιο? που το άκουσες? βοηθα λίγο:rolleyes:

μην μου πεις ότι το τραγούδι τις Rihana δεν είναι καλύτερο από το τραγούδι που ψάχνεις γιατί θα τρελαθώ:shock:, για πες και κανένα άλλο στοιχειο, τι είδος είναι? είναι καινούργιο? που το άκουσες? βοηθα λίγο:rolleyes:

ειναι ποπ τραγουδακι.περιπου με 2001-2003..περισσοτερεσ λεπτομερειες δεν θυμαμαι...επαιζε πολυ στον kiss fm..

Γεια σας, ψαχνω ενα τραγουδακι πολυ γνωστο, δεν ειναι στα αγγλικα αλλα δεν ξερω σε ποια γλωσσα και δεν μπορω να καταλαβω (ισπανικα?!). Γραφω όπως το ακούω:

εεεε κελεζιμοοο κελεζιμοο κελεζιμο ε-ι ε-ι ε-ι...

αν βοηθαει ακουγεται στο επεισοδειο ῾Κωνσταντινου και Ελένης´που επαιξε σημερα (12/06/09) με τιτλο ῾Δεν πληρωνω δεν πληρωνω᾽....(δεν νομιζω να βοηθαει βεβαια)

Γεια σας, ψαχνω ενα τραγουδακι πολυ γνωστο, δεν ειναι στα αγγλικα αλλα δεν ξερω σε ποια γλωσσα και δεν μπορω να καταλαβω (ισπανικα?!). Γραφω όπως το ακούω:

εεεε κελεζιμοοο κελεζιμοο κελεζιμο ε-ι ε-ι ε-ι... [...]

Νομίζω πως εννοείς αυτό

εεεε κελεζιμοοο κελεζιμοο κελεζιμο ε-ι ε-ι ε-ι...

αν βοηθαει ακουγεται στο επεισοδειο ῾Κωνσταντινου και Ελένης´που επαιξε σημερα (12/06/09) με τιτλο ῾Δεν πληρωνω δεν πληρωνω᾽....(δεν νομιζω να βοηθαει βεβαια)

elegibo to lene

http://www.youtube.com/watch?v=PPEVmYPRQfo

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:31 ----------

Παιδιά ψάχνω ένα καινούριο house τραγούδι που παίζει πολύ σε κλαμπάκια και λέει: and i wonder whyyyyyyyyyyyyyy i'm addicted to love

one day i will run from you and .....

Γυναικεία φωνή!

please help!

Παιδιά ψάχνω ένα καινούριο house τραγούδι που παίζει πολύ σε κλαμπάκια και λέει: and i wonder whyyyyyyyyyyyyyy i'm addicted to love

one day i will run from you and .....

Γυναικεία φωνή!

please help!

φιλε νομίζω αυτό ψάχνεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...