andreapaog328 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Oχι δεν ειναι αυτο... Without you απο Hinder ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Without you απο Hinder ? Toσα τραγουδια εχουν αυτον τον τιτλο????Ελεος Οχι δεν ειναι ουτε αυτο.Βασικα πριν το without you νομιζω πως επαναλαμβανει μια λεξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SweeT_DreamS Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Toσα τραγουδια εχουν αυτον τον τιτλο????Ελεος Οχι δεν ειναι ουτε αυτο.Βασικα πριν το without you νομιζω πως επαναλαμβανει μια λεξη. Θα βοηθούσε αν μπορούσες να θυμηθείς καί άλλη φράση εκτός του "without you" που έχει στους στίχους. Με μία απλή αναζήτηση για στίχους που έχουν το "without you" βγάζει πάρα πολλά αποτελέσματα κι έτσι είναι λιγάκι () δύσκολο να βρείς αυτό που ψάχνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Αυτό το τραγούδι πού θα το βρούμε????????????????? :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Ψαχνω ενα τραγουδι που λεει συνεχεια τη φραση ''without you''.Πρεπει να ειναι καπως καινουργιο γιατι τωρα τελευατια το ακουω σε διαφορους σταθμους και το τραγουδαει αντρας,πιθανοτατα να ειναι και συγκριτημα. Υ.Γ Δεν ειναι το without you των U2 ουτε της Mariah Carey. Μήπως C Real - With or without you Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Οχι,οπως ειπα ειναι σχετικα καινουργιο και το τραγουδαει αντρας,το χω ακουσει αρκετες φορες στον Ολα FM 91.4 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μήπως αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pavlos_4c Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Εδώ και αρκετό καιρό έχω ακούσει ένα κομμάτι, το οποίο παίζει στα clubs. Δεν ξέρω στίχους αλλά σε κάποια φάση μπαίνει ανατολίτικη αραβική μουσική... Το κομμάτι γενικά είναι ψιλο rnb.....Θυμίζει τίποτα σε κανέναν?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 @ arxaggelos Aρχηγος εισαι!!!!!!Ναι αυτο ειναι!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Εδώ και αρκετό καιρό έχω ακούσει ένα κομμάτι, το οποίο παίζει στα clubs. Δεν ξέρω στίχους αλλά σε κάποια φάση μπαίνει ανατολίτικη αραβική μουσική...Το κομμάτι γενικά είναι ψιλο rnb.....Θυμίζει τίποτα σε κανέναν?? Busta Rhymes - Arab money Εγώ ψάχνω ένα κομμάτι το οποίο μου είπανε ότι λέγεται Extasy από Roosevelt Roots αλλά δεν έχω βρει ούτε καν πληροφορίες για το band. Ξέρει κανείς τπτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pavlos_4c Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Busta Rhymes - Arab money Εγώ ψάχνω ένα κομμάτι το οποίο μου είπανε ότι λέγεται Extasy από Roosevelt Roots αλλά δεν έχω βρει ούτε καν πληροφορίες για το band. Ξέρει κανείς τπτ? Σε ευχαριστώ φίλε να σαι καλά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpida1977 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 μήπως είναι αυτό: 3 Doors Down - Here Without You τσέκαρε το http://www.youtube.com/watch?v=TlDInVqv8cs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oasisdesign_And Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 http://www.sendspace.com/file/1xmjf9 Αυτό εδώ, το ψάχνω καιρόοοο. (Εδώ και κανά χρόνο) Αν βοηθήσετε θα σας χιλιοευχαριστώ Θενκ γιουυυυυυ (είναι και επίκαιρο το κομματάκι. Ούουυου Μύυυκονος [όχι ότι θα παω :] ) Παίζει και τουτο: http://www.filefreak.com/public/viewset/1433 Τίποτες ακόμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magoufisa Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 γεια σας παιδια !http://www.youtube.com/watch?v=KYBF3HKzrmE&feature=related σας εχω παραθεσει εδω το καινουργιο τρειλερ του new moon και θα ηθελα αν ξερει κανεις αν τα ορχηστρικα που ακουγονται ειναι κανονικα κομματια και ποια ειναι!ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1948 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μήπως αυτό? αυτό σκέφτηκα και εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις