Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γεια σας παιδιά!

Ψάχνω πολύ καιρό(και δεν το βρίσκω πουθενά) ένα τραγούδι που παίζει στο νίτρο και είναι διασκευή ενός παλιού ισπανικού "historia de un amor"...

νασαι καλα!Αυτο ρωταγα πιο πανω για το latin που παιζεται στο νιτρο.Ψαχνω να βρω την εκδοση του remix τωρα
  • Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μεγάλο κομμάτι...!

Σε κάποια φάση μία παραγωγός του σταθμού που είχε βάλει το τραγουδάκι είχε πει ότι λέγεται historia de un amor από "σέρκο" ή κάτι τέτοιο(δεν είμαι και 100% σίγουρη)... βέβαια προσπάθησα και πάλι να το ψάξω αλλά μάταια...

Δημοσ.
Μεγάλο κομμάτι...!

Σε κάποια φάση μία παραγωγός του σταθμού που είχε βάλει το τραγουδάκι είχε πει ότι λέγεται historia de un amor από "σέρκο" ή κάτι τέτοιο(δεν είμαι και 100% σίγουρη)... βέβαια προσπάθησα και πάλι να το ψάξω αλλά μάταια...

μεχρι τωρα δεν βρηκα την εκδοση που θελω.συνεχιζω ομως.Αν εισαι πιο τυχερη στειλε σε παρακαλω ενα μυνημα,γιατι μου εχει κολλησει,και το θελω
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω ψαχνω ενα που επαιζε στον Freedom FM στις αρχες μαρτιου,ηταν Rap κομματι με μερικους στιχους οπως:

"Ασχολησου καλυτερα με τον εαυτο σου, μαθε οτι εχεις και εσυ ζωη" - "Δεν σε ενδιαφερουνε τα νεα απο τον κολλητο σου" .

Οποιος εχει καποια ιδεα για το ποιο μπορει να ειναι το τραγουδι,επισης θυμαμαι κατι ελεγε για μια δουλεια σε αλλο τραγουδι "προσλαβανεσαι" και κατι αλλα,εχει περασει καιρος απο τοτε που τα εχω ακουσει αλλα... θελω να το αφιερωσω σε καποιους καμενους φιλους :lol:

Επεξ/σία από Massiv0r
  • Moderators
Δημοσ.

Να υπενθυμησω 3 τραγουδακια που ψαχνω και ενα που ακουσα χτες...

1) ψαχνω ενα τραγουδι, μαλλον αρχες 90 πρεπει να ειναι, το μονο που θυμαμαι ειναι ενας στιχος που ελεγε You're a Liar απο γυναικεια φωνητικα τυπου la bouche αλλα καπως πιο αργο αν θυμαμαι καλα.....

2) Την εκτελεση του Non Ti Scordar Mai Di Me της Giusy Ferreri οχι ομως αυτη στο αλμπουμ, αλλα αυτην που ακουγεται στα ραδιοφωνα και κυριως στον Galaxy, που στην αρχη ακουγονται παλαμακια...

και 3) ακουσα το Twist In My Sobriety της Tanita Tikaram σε ενα ντουετο της μαλλον με εναν ανδρα που τραγουδουσε και εκεινος στα ιταλικα.. Μαλλον η Cristina θα ξερει :)

Καθε βοηθεια καλοδεχουμενη και απαραιτητη λολ

Δημοσ.

Γεια σας!

Ψαχνω ενα νεο μαλλον housaki που ακουγεται πολυ σε clubs και εχω συγκρατησει 2-3 στιχους που πανε καπως ετσι...

One Two Three Four.....En Deux Trois Quatrre

και χρησιμοποιει μια μελωδια (sample) απο παλια επιτυχια...

ρυθμικο, πολυ καλοκαιρινο και μαλλον φετεινο, δεν το θυμαμαι να επαιζε περσι...

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.
επίσης άκουσα πρόσφατα μια επανεκτέλεση του Don't fear the reaper - Blue Oyster Cult και δεν μπορώ να την βρώ με τίποτα.

Εδώ στο 'Selected cover versions' μπορείς να βρεις τις πιο γνωστές διασκευές του.

Δημοσ.

Ξέρετε ένα τραγουδι με αυτούς τους στιχους?

"love me love me say that you love me, hold me hold me ...etc.." Δεν λέω για το "Lovefool"./Ειναι dance κομματι. δεν μπορω να το βρω με τιποτα..!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...