Προς το περιεχόμενο

Name that tune (αναζητήσεις τραγουδιών)

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια! Ψάχνω εδώ και πολύ καιρό ένα τραγούδι και δε μπορώ να το βρω. Είναι αυτό που παίζει στην τελευταία σκηνή της ταινίας Viola Bacia Tutti. Πρόκειται για ιταλική ταινία αλλά αν θυμάμαι καλά το τραγούδι είναι αγγλόφωνο, μα δεν παίρνω και όρκο. Όσοι την έχουν δει λοιπόν, παρακαλώ βοήθεια!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια! Ψάχνω ένα τραγούδι και δε μπορώ να το βρω,ειναι ψιλοπαλιο το μονο που συγκρατισα ειναι ενα κοματι που λεει thinking of you and you didn't come κατι τετοιο χωρις να ειμαι σιγουρος.thx prokatavolika

• Moderators

Παιδια υπαρχει καποιος τροπος να βρουμε τα τραγουδια που επαιξαν στο Αρωτηρι το Σαββατο? Επαιξε το twist in my sobriety σε ενα ιταλικο ντουετο και εχω φαγωθει να το βρω. Δεν ειναι καμια μπιτατι κλαμπ εκδοση, ηταν νωρις και ηταν η κανονικη βερσιον. Η αν καποιος το ξερει ετσι κ αλλιως?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχει κολλησει το μυαλο μου και δεν μπορω να θυμηθω με τιποτα πως λεγεται...

παλια το ειχα και για ηχο κλησης...

ξερει κανεις πως λεγεται, ειναι μικρο σε διαρκεια και οσα προγραμματακια εχω δεν μπορουν να το βρουν :-( ( + οτι ακουγονται κατι φιλια...) και συνεχιζει με τον ιδιο ρυθμο ολο το τραγουδι...

.

Επεξ/σία από sam sam

Γεια! Ψάχνω ένα τραγούδι και δε μπορώ να το βρω,ειναι ψιλοπαλιο, το μονο που συγκρατισα ειναι ενα κοματι που λεει i was waiting home baby thinking of you but you didn't comeeeee κατι τετοιο χωρις να ειμαι σιγουρος.Plix Plox help me

Γεια χαρά!άκουσα σήμερα ένα τραγούδι στον galaxy από ένα τύπο που έλεγε στο ρεφραίν "o o o, all my love/life is like a miracle" ή κάτι τέτοιο μάλλον....Αρχικά μού θύμισε R.Williams αλλά γενικά είναι pop rock..όποιος έχει καμιά ιδέα...pm...ευχαριστώ

Καλησπέρα!! Μηπως μπορεί να μου πει κάποιος πως λέγεται αυτό εδώ..??

(συγνωμη για την ποιοτητα, είναι ηχογράφηση από κινητό, αλλά ακούγεται πάνω κάτω..)

http://www.mediafire.com/file/jz2yxinkmma/Ηχογράφηση (5).amr

Γεια χαρά!άκουσα σήμερα ένα τραγούδι στον galaxy από ένα τύπο που έλεγε στο ρεφραίν "o o o, all my love/life is like a miracle" ή κάτι τέτοιο μάλλον....Αρχικά μού θύμισε R.Williams αλλά γενικά είναι pop rock..όποιος έχει καμιά ιδέα...pm...ευχαριστώ

άκυρο......ότι θέλω ακούω τελικά...είναι το Razorlight - America

Γεια σας!Ενα τραγουδι ξενο που τραγουδαει ο Βερτης στο τελος του προγραμματος του το ξερετε??Ενα ευχαριστο κομματι,μοιαζει με ισπανικο που λεει κατι λαιλα λαιλα λαιλα!!ευχαριστω!!

μήπως ξέρει κάποιος ποιο είναι αυτό το κομμάτι ???

ειναι 90'ς (αρχές της δεκαετίας) και έπαιζε πολύ στο geronimo groovy ....

http://rapidshare.com/files/236125749/johnys.amr

Καλησπέρα σε όλους σήμερα έγινα και εγώ μέλος της κοινότητας.Υπάρχει λοιπόν ένα τραγούδι που μου αρέσει πάρα πάρα πολυ,αλλα έχω ελάχιστα στοιχεία γι'αυτό με αποτέλεσμα να μην μορώ να το βρώ.Το τραγούδι πρέπει να κυκλοφόρησε το 2005-2006 είναι ξένο και το τραγουδάει μια κοπέλα με τρομερή φωνη!Το μόνο που έχω συγκρατήσει απο τους στοίχους ειναι που λέει συνέχεια

EASY LOVE - EASY LOVE - EASY LOVE - EASY LOVE

EASY LOVE - EASY LOVE - EASY LOVE - EASY LOVE

EASY LOVE EASY LOVE

LOOOOOOO VE

Σας παρακαλω ας με βοηθήσει κάποιος εχω απελπιστεί

Πάντως το κομμάτι δεν λέγεται EASY LOVE ειναι το μόνο σίγουρο...

Σας είπα το έχω ψάξει πολύ....

Ευχαριστώ εκ των προτέρων οποιον ασχοληθεί με την περιπτωση μου!!!!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...