Προς το περιεχόμενο

Name that tune (αναζητήσεις τραγουδιών)

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

hello σε όλους....άκουσα ένα κομμάτι από τον σταθμό best radio αλλά δυστυχώς δεν δουλεύει το forum τους είπα να προσπαθήσω εδώ...το αρχείο το ανέβασα στο rapidshare,,ο ήχος δεν είναι πολύ καθαρός (με κινιτό μέσα στο αμάξι από το ράδιο:)...

http://rapidshare.com/files/232417572/12052009013.mp3

όποιος το ξέρει παρακαλώ μια βοήθεια...thank you!! :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

hello σε όλους....άκουσα ένα κομμάτι από τον σταθμό best radio αλλά δυστυχώς δεν δουλεύει το forum τους είπα να προσπαθήσω εδώ...το αρχείο το ανέβασα στο rapidshare,,ο ήχος δεν είναι πολύ καθαρός (με κινιτό μέσα στο αμάξι από το ράδιο:)...

http://rapidshare.com/files/232417572/12052009013.mp3

όποιος το ξέρει παρακαλώ μια βοήθεια...thank you!! :-)

Αυτο------->>>>>>Spaceman-Way Out West

καλησπερα και απο εμενα ψαχνω ενα τραγουδι που ακουγετε πολυ στα ρααδιοφωνα αυτη την εποχη και μοιαζει με το περσινο beggin' πολυ στο στυλ και στην φωνη αυτου που τραγουδαει ξερω οτι δινω πολυ λιγες πληροφοριες αλλα οποιος εχει καμια ιδεα να βοηθησει καλοδεχουμενη

κανεις????τπτ???:cry:

• Moderators

καλησπερα, αυτην την φορα ψαχνω ενα τραγουδι, μαλλον αρχες 90 πρεπει να ειναι, το μονο που θυμαμαι ειναι ενας στιχος που ελεγε You're a Liar απο γυναικεια φωνητικα τυπου la bouche αλλα καπως πιο αργο αν θυμαμαι καλα.....

Γεια σας παιδια , ψαχνω και εγω ενα τραγουδι . Το ακουσα χθες και προχθες το βραδακι στην συχνοτητα 105,5 ( κοκκινο )

Τα οργανα ηταν σιταρ , βιολι , κρουστα , αρκετα ψυχεδελικο ... και φωνητικα προς το τελος . Απο οτι συγκρατησα νομιζω ελεγε ου με ντιχαει , ου με μπελιμαρε :-) Για Ινδια μερια μου εκανε παντως . Σας ευχαριστω

καλημέρα συνφορουμίτες...

όλοι πιθανότατα θυμάστε το Samim - Heater

τώρα τελευταία έχει αρχίσει και παίζει ένα ωραίο τρακ,με παρόμοια αισθητική,παρόμοια όργανα...σας λέει κάτι?

καλημέρα συνφορουμίτες...

όλοι πιθανότατα θυμάστε το Samim - Heater

τώρα τελευταία έχει αρχίσει και παίζει ένα ωραίο τρακ,με παρόμοια αισθητική,παρόμοια όργανα...σας λέει κάτι?

Μου θύμισε λιγάκι το «Battery Calm» από Sunset Blvd., αν και λιγάκι παλιό.

http://www.youtube.com/watch?v=sik7MhnrZUU

• Moderators

Καλημερα!! :) Να υπενθυμησω δυο τραγουδακια που ψαχνω και ενα που ακουσα χτες...

1) ψαχνω ενα τραγουδι, μαλλον αρχες 90 πρεπει να ειναι, το μονο που θυμαμαι ειναι ενας στιχος που ελεγε You're a Liar απο γυναικεια φωνητικα τυπου la bouche αλλα καπως πιο αργο αν θυμαμαι καλα.....

2) Την εκτελεση του Non Ti Scordar Mai Di Me της Giusy Ferreri οχι ομως αυτη στο αλμπουμ, αλλα αυτην που ακουγεται στα ραδιοφωνα και κυριως στον Galaxy, που στην αρχη ακουγονται παλαμακια...

και 3) Χτες ακουσα το Twist In My Sobriety της Tanita Tikaram σε ενα ντουετο της μαλλον με εναν ανδρα που τραγουδουσε και εκεινος στα ιταλικα.. Μαλλον η Cristina θα ξερει :)

Καθε βοηθεια καλοδεχουμενη και απαραιτητη λολ

Μου θύμισε λιγάκι το «Battery Calm» από Sunset Blvd., αν και λιγάκι παλιό.

όχι χριστίνα μου,δυστυχώς δεν είναι αυτό,αλλά είναι εξίσου κομματάρα και πάλι καλά που μου το θύμισες κιόλας για να μπει στο αιποντ για τις βραδυνές αυτοκινητάδες..... :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...