Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερωτησουλα και απο εμενα. Το γνωστο cream απο federico franchi με φωνητικα. Το εχω ακουσει αρκετα τωρα τελευταια! ευχαριστω

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά πριν λίγο άκουσα ένα κομμάτι και δεν μου πήγε στο μυαλό να ρωτήσω οι στίχοι του ήταν κάπως έτσι: .... but there is no limit... άντρας το λέει κάθε βοήθεια δεκτή

Δημοσ.

Το σουξέ της Τζίας από τα Μαύρα Μεσάνυχτα που πάει κάπως

"μια υποψία μ'έχει κυριεύσει..."

ποιο είναι και ποια το λέει; Είναι υπαρκτό τραγούδι;

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!! Μπορεί κανείς να μου πει πως λέγεται ένα τραγουδάκι που οι στίχοι του στο ρεφρέν είναι κάπως έτσι:

«I like the disco lights,

i can feel so free,

so let the chance alright,

put on right on me,

cause' tonight is mine,

i'm gonna dance so while,

cause I'm a disco child»

Το τραγούδι είναι σε club-house ρυθμό. Το ψάχνω πολλές εβδομάδες.. Έχω πατήσει και τους στίχους στο google αλλα δεν μου βγάζει τίποτα... Μήπως ξέρει κανείς ποιο είναι..???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά!! Μπορεί κανείς να μου πει πως λέγεται ένα τραγουδάκι που οι στίχοι του στο ρεφρέν είναι κάπως έτσι:

«I like the disco lights,

i can feel so free,

so let the chance alright,

put on right on me,

cause' tonight is mine,

i'm gonna dance so while,

cause I'm a disco child»

Το τραγούδι είναι σε club-house ρυθμό. Το ψάχνω πολλές εβδομάδες.. Έχω πατήσει και τους στίχους στο google αλλα δεν μου βγάζει τίποτα... Μήπως ξέρει κανείς ποιο είναι..???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μηπως αυτο?

Nowak feat. Deanna - Disco Child

http://www.youtube.com/watch?v=GDVmIka6QQs

Δημοσ.

είναι ένα που λέει κάτι σε

"θέλω να πάρω ένα τροχόσπιτο να φύγω μακριά από εδώ........

........κάτι στη δουλειά μου πάει στραβά, κάτι ψυχοσωματικά....."

Google τίποτα...το ξέρετε;

(στον freedom 88.9 το άκουσα)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:50 ----------

το βρήκα.

Δημήτρης Καρράς - Το Τροχόσπιτο

Δημοσ.

Όχι. Το ξέρω το Starlight. Ήταν περισσότερο μπαλαντοειδές με μελαγχολική διάθεση παρά ξεσηκωτικό σαν το Starlight.

ΥΓ. Τώρα ψάχνω κι ένα τραγούδι που το λέει άντρας και αναφέρει τη λέξη fairytale, αλλά δεν είναι το Fairytale gone bad.... Ξέρω σας φώτισα πάλι... Απλώς δεν είχα το κινητό κοντά για να το γράψω. :(

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:23 ----------

Rosebleed-Until Next Time

Αχχχχ!!!Να 'σαι καλά!!! Αυτό είναι!!! Είσαι αστέρι! Θενκς!!! :-D

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:39 ----------

Κοιταξες καθολου αν υπαρχει το επεισοδιο στο Greektube? Πιστευω οτι το κομματι θα αναγνωριστει ευκολα αν μπορουμε να δουμε τη σκηνη.

Πιστεύω ότι είναι το ΜΕΑ CULPA από ENIGMA, όπως είπε και κάποιος άλλος. είναι παλιό, με τέμπο και λέει κύριε ελέησον... ;)

Δημοσ.

Εγω ψαχνω ενα τραγουδι που οι στιχοι του ρεφρεν ειναι καπως ετσι:

'' Μες στα μπαρακια πινεις σφηνακια και σ' ολους λες δε σ' αγαπω...''

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.
ΥΓ. Τώρα ψάχνω κι ένα τραγούδι που το λέει άντρας και αναφέρει τη λέξη fairytale, αλλά δεν είναι το Fairytale gone bad.... Ξέρω σας φώτισα πάλι... Απλώς δεν είχα το κινητό κοντά για να το γράψω

Cyanna - Shine μήπως;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Παιδιά μπορεί καποιος να μου πει το ονομα του τραγουδιου αυτού (house)?

http://www.youtube.com/watch?v=ayy8khhwggA

thanks!

πολυ καλο κομματι,δεν ακουστηκε πολυ..pios sta8mos to peze?

Ralf Gum feat. Diamondancer - All This Love For You

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Ψάχνω ένα τραγούδι και τα μόνα που ξέρω είναι ότι είναι μπαλάντα μάλλον στα ισπανικά και τραγουδάει γυναίκα. Ξεκινάει με κιθάρα και συνεχίζει έτσι.μάλλον του 2008 είναι και προς το τέλος λέει πολλές φορές (3-4) te quiero. Αυτά τα λίγα θυμάμαι μόνο δυστυχώς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...