Blackie Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Ναι Costinio, αυτό είναι, να'σαι καλά! Βασικά κάθησα να το ψάξω γιατί πρέπει να είναι διασκευή από ένα rock συγκρότημα, αλλά μετά το σχετικό ψάξιμο δε βρήκα κάτι... Μήπως ξέρεις εσύ;
The_player Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Mηπως ξερετε το Ιταλικο τραγουδι απο το οποιο εχει κλεψει το τραγουδι της Ραλλιας Χρηστιδου - Εγω για σενα ?
djmike Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 με μικρή επιφύλαξη Γρηγόρη είναι το ancora vivo του Andriano Celentano
kSiS Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 αναζητώ ένα τραγούδι απο γυναικεία φωνή όπου στο ρεφραιν λέει "Last night DJ saved my life with a song" αυτό κατάλαβα, έβαλα και λίγη φαντασία . παρακαλώ και ημερομηνία αν γίνεται.
MariaTs. Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Προς KSiS Last night a dj saved my life - Indeep (1982), αν αναζητάς το αυθεντικό. Υπάρχει η πιθανότητα να αναζητάς και την εκδοχή αυτή: Seamus Haji - Last Night A DJ Saved My Life (2004).
billpeppas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 αναζητώ ένα τραγούδι απο γυναικεία φωνή όπου στο ρεφραιν λέει "Last night DJ saved my life with a song" αυτό κατάλαβα' date=' έβαλα και λίγη φαντασία . παρακαλώ και ημερομηνία αν γίνεται.[/quote'] Χμ... πιθανές εκτελέσεις: Purple Beat Mariah Carey
Achilleas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Παλιό κομματάκι χορευτικό. Νομίζω ο ρυθμός του έμοιαζε με το Jungle fever των Chakachas... Νομίζω... Ξεκινάει με μια γυναικεία φωνή που λέει: Are you sitting comfortable? Good then I begin... Αυτό το συγκεκριμένο sample το χρησιμοποιεί και ο best στο σποτάκι των ειδήσεών του... Περισσότερα δεν ξέρω. Μήπως μπορείτε να μου πείτε ποιο κομμάτι είναι?
Mixalakis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Παλιό κομματάκι χορευτικό. Νομίζω ο ρυθμός του έμοιαζε με το Jungle fever των Chakachas... Νομίζω... Ξεκινάει με μια γυναικεία φωνή που λέει: Are you sitting comfortable? Good then I begin... Αυτό το συγκεκριμένο sample το χρησιμοποιεί και ο best στο σποτάκι των ειδήσεών του... Περισσότερα δεν ξέρω. Μήπως μπορείτε να μου πείτε ποιο κομμάτι είναι? Για κοίταξε για το 'Louie vega Ft. Anane - Jungle Fever'... Στις ειδήσεις του Best πάντως αυτό παίζει δεν ξέρω για αυτό το διάστημα αλλά κάποια στιγμή αυτό είχανε standard... Επίσης δεν νομίζω να είναι και τόσο παλιό το συγκεκριμένο 1-2 χρόνια το πολύ... Btw για ρίξε μια ματιά...
tsimpouri3 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Mηπως ξερετε το Ιταλικο τραγουδι απο το οποιο εχει κλεψει το τραγουδι της Ραλλιας Χρηστιδου - Εγω για σενα ? Διασκευή είναι όχι κλεμένο
charmed Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 ψαχνο ενα τραγουδι που μεσα εχει τον στοιχο "α καζα ντιρε". ισωσ αυτο το τραγουδι να λεγεται και ετσι, δεν ξερω. ειναι πολυ παλιο τραγουδι. αν μπορειτε να με βοηθησετε
Carthago Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Χαιρετω!!! Ψαχνω ενα τον τιτλο ενος τραγουδιου του Σταματη Γονιδη. Σε καποια στιγμη λεει "Δεν θα μαθεις ποτε ν'αγαπας" ενω στο ρεφραιν λεει αρκετες φορες την λεξη λυπαμαι Ευχαριστω
charmed Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 ^^ Nico Fidenco - A casa d'Irene? eyxaristo poly
Costinio Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Ναι Costinio, αυτό είναι, να'σαι καλά! Βασικά κάθησα να το ψάξω γιατί πρέπει να είναι διασκευή από ένα rock συγκρότημα, αλλά μετά το σχετικό ψάξιμο δε βρήκα κάτι... Μήπως ξέρεις εσύ; Κι εγώ έχω ρίξει αρκετό ψάξιμο για να βρω το original αλλά δεν έχω καταφέρει τπτ ρε γμτ! Ας το βρει κάποιος! :grin:
paschalia Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Κατι παλιο . Ποιοι-ος ειχε ερμηνευσει το soundtrack απο το Fame ( το τραγουδι της ταινιας και αυτο της σειρας ειναι το ιδιο ?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις