gianik23 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Καλησπερα παιδια! τι κανουμε? ψαχνω το παρακατω τραγουδακι. οποιος μπορει ας βοηθησει! ευχαριστω πολυ Εγγρ000.zip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) Aκυρο, το βρηκα Επεξ/σία 6 Απριλίου 2009 από KaizerSoze Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koun-koun Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μια βοήθεια γι'αυτό το τραγούδι http://www10.zippyshare.com/v/75296609/file.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
secrettboy Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 παιδιά ψάχνω ένα τραγούδι δεν ξέρω αν είναι στα ιταλικά ή ισπανικά ..ακούγεται συχνά στο ραδιόφωνο και σε γνωστό τηλεοπτικό κανάλι ...ο ρυθμός του μοιάζει/είναι tango , τραγουδάει γυναίκα και στο video clip η τραγουδιστρια είναι σπίτι της και μαγειρεύει,χορεύει , κοιτάει την ώρα και στο τέλος χτυπάει την πόρτα μια γυναίκα και μπαίνει στο σπίτι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Laura Pausini + James BluntPrimavera In Anticipo (It's My Song) για ριξε μια ματια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
secrettboy Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 δεν είναι αυτό .....τραγουδάει μόνο γυναίκα και είναι με ρυθμό προσ tango όχι τόσο pop... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:16 ---------- το βρήκα τοιχαία από κάτι στίχους... http://www.youtube.com/watch?v=v5PARUJNW7E&feature=related Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 αει γεια σου. αυτο ναι. απλα ειχε πεσει το site που εχω σαν πηγη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosgep Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Παιδιά ψάχνω ένα τραγούδι που λέει eo listen what i say oo δε μπορώ να το βρώ.. ευχαριστώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos311 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Παιδιά ψάχνω ένα τραγούδι που λέειeo listen what i say oo δε μπορώ να το βρώ.. ευχαριστώ.. Μαλλον ειναι Red Hot Chilli Peppers - Snow http://www.youtube.com/watch?v=WzY5DjmLfBc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alt10 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 το ξερει κανεις αυτο ... τραγουδακι... το θελω απεγνωσμενα... ειναι τελειο... ειναι αυτο που λεει ... baby babe ... love me love me tell me that you love me ... i cant live without you... heeeeeeeeeeeeellllllppppppppppp..... ok τελικα το βρικα... ειναι το Playmen Feat. Reckless - Together Forever απλα τελειο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosgep Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μαλλον ειναι Red Hot Chilli Peppers - Snow http://www.youtube.com/watch?v=WzY5DjmLfBc ναι αυτό είναι.. Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 παιδιά ψάχνω και εγώ ένα κομμάτι... οποιος μπορεί να βοηθήσει,νομίζω δεν είναι δύσκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 παιδιά ψάχνω και εγώ ένα κομμάτι... οποιος μπορεί να βοηθήσει,νομίζω δεν είναι δύσκολο «Transistor - Living» Btw, με τί το έχεις κάνει mp3; Μόνο με με τον MPC μου έπαιξε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 σευχαριστώ παρα πολύ!!! το είχα κάνει record με το quiktime και απλά το έκανα rename από .mov σε .mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Αλλάζοντας το extension, δεν κάνεις μετατροπή από ένα file type σε άλλο. Μόνο με κάποιο πρόγραμμα μπορείς να το κάνεις αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις