Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Ενα τραγουδι που ξερω απο παλια ειναι απο Electric Prunes -Kyrie Eleison...μηπως εχει βγει κανα ρεμιξ...

ενα που μου ηρθε κ εμενα ειναι το mea culpa των enigma,που λεει την φραση σε σημεια... Αλλα δεν εχω υποψη κανενα ρεμιξ σε μπιτ..

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Καλημέρα. Άκουσα προχτές το πρωί (6.30) στον Rock fm ένα τραγούδι που η φωνή του τραγουδιστή μου θύμιζε κάτι από The Rasmus και Muse, αλλά μπορεί και να είναι απλώς η φαντασία μου. Οι στίχοι έμοιαζαν να λένε "Without your/some love, where would we go, what would be" και στο τελευταίο ρεφρέν λέει και "kiss you goodbye". Δυστυχώς το google μου βγάζει κάτι ρέγκε, κάτι σόουλ κι εγώ μιλάω για εναλλακτικό ροκ..... Όποιος τυχόν ξέρει.......

Αυτό?

http://www.youtube.com/watch?v=Pgum6OT_VH8

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα θα ήθελα να μου πείτε αν αναγνωρίζετε το τραγούδι που ακούγεται στο αρχείο που έχω ανεβάσει -

http://rapidshare.com/files/216430459/zxcvbnm.mp3.html

Η ποιότητα είναι λίγο χάλια, αλλά δεν μπόρεσα να το γράψω καλύτερα .Το ψάχνω απεγνωσμένα.

Ευχαριστω.

Δημοσ.
Παιδιά καλημέρα θα ήθελα να μου πείτε αν αναγνωρίζετε το τραγούδι που ακούγεται στο αρχείο που έχω ανεβάσει -

http://rapidshare.com/files/216430459/zxcvbnm.mp3.html

Η ποιότητα είναι λίγο χάλια, αλλά δεν μπόρεσα να το γράψω καλύτερα .Το ψάχνω απεγνωσμένα.

Ευχαριστω.

«Arno Elias & Allain Bougrain Dubourg - El Corazon»

Δημοσ.

Καινούριο κομμάτι πιθανότατα, τις τελευταίες βδομάδες το ακούω να παίζει συχνά πυκνά σε mainstream ραδιοσταθμούς,

γρήγορο -όχι πολύ μπιτάτο, αλλά αρκετά ρυθμικό, θυμίζει '80s με πιο σύγχρονο μπιτάκι, πολύ ωραία μελωδία,

γυναικεία φωνή (όχι κοριτσίστικη, λίγο πιο "...μεστή" να πούμε -μπορεί και μαύρη), και σε κάποιο σημείο στη μέση ακούγεται σα να'ναι από live (που δεν είναι, το κάνουν σαν εφφε) (χαμηλώνει η μουσική κ ακούγεται το κοινό να τραγουδά, σα να λέει"lalay lalay.." -αυθαίρετη υπόθεση το τελευταίο)

Στη δουλειά το ακούω που έχουνε ράδιο και παίζει (kiss fm, mix fm, energy, κάποιο από τα 3 συνήθως) κ ποτέ δεν άκουσα καθαρά τα λόγια.

Μικρή πιθανότητα να μην είναι και αγγλικός ο στίχος και να μην το πρόσεξα.

Πολύ γνωστό όμως. Παίζει πολύ συχνά.

Μπήκα στα sites των ραδιοσταθμών κ άκουσα τα top τους, δεν είναι κανένα απ'αυτά.

Τσακαλόνια του insomnia άμα καταφέρατε να πρεφάρετε για ποιο λέω, δώστε κανα ινφο να το βρούμε.

Κάθε υπόθεση ευπρόσδεκτη λέμε.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ...

ακουσα ενα τραγουδι που λεει baby baby ... love love me love tell me that you love me ... i cant live without you ... με αντρικη φωνη το ψαχνω απεγνοσμενα...

Δημοσ.

ρε παιδιά είναι ένα τραγούδι που το τραγουδάει γυναίκα και το παίζει πολύ συχνά ο RED 96,3FM, και δεν μπορώ με τίποτα να το βρω.. το μόνο που έχω καταφέρει να ακούσω είναι "uuuuuuuuuuuu faaalling in love.."..είναι καινούριο τραγούδι..όποιος κατάλαβε κάτι ας μου πει...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...