mxpert Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 παιδιά καλησπερα. την παρασκευή το βραδυ έπεξε στο kalua ένα πολυ ωραίο beat κομμάτι με αντρικά φωνητικά οπου λέει For the love of god, for the love of beatsεχει κανεις ιδέα ποιο είναι? για δοκίμασε: Karizma ft. DJ Spen - 4 The Love (Main Vocal Club Mix) ή ως L.O.V.E.
silia Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Καλημέρα. Άκουσα προχτές το πρωί (6.30) στον Rock fm ένα τραγούδι που η φωνή του τραγουδιστή μου θύμιζε κάτι από The Rasmus και Muse, αλλά μπορεί και να είναι απλώς η φαντασία μου. Οι στίχοι έμοιαζαν να λένε "Without your/some love, where would we go, what would be" και στο τελευταίο ρεφρέν λέει και "kiss you goodbye". Δυστυχώς το google μου βγάζει κάτι ρέγκε, κάτι σόουλ κι εγώ μιλάω για εναλλακτικό ροκ..... Όποιος τυχόν ξέρει.......
foufoutios Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Καλησπερα παιδια, εχς και εγω μια ερωτηση. Ακουγεται συχνα στα club, στυλ hip hop - r & b και στιχο "I like girls I like girls I like girls" οσο και αν googlara δε βρηκα κατι. Ευχαριστω
grandelion Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 ακουσα χθες το παλιο κλασσικο τραγουδι ΄ανθρωπε αγαπα΄ σε hip-hop remix!!! ξερει κανεις τπτ????
1wannaki Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα.Ψάχνω εδώ και κάτι μέρες να βρω ένα τραγούδι χωρίς αποτέλεσμα.Λοιπόν είναι ξένο, μπιτάτο κ λίγο παλιό και λέει μία λέξη που ακόυγεται σαν "ελέησον".Το ξέρω οτί δεν βοηθάω καθόλου αλλά είχε ακουστεί και σε ένα επεισόδιο του Κωνσταντίνου και Ελένης οπού η Ελένη έκανε γυμναστική στο δωμάτιο της.Όποιος έχει κάποια ιδέα... αχ...κ εγω το ψαχνω απεγνωσμενα αλλα κανενα αποτελεσμα :cry:
washcloud Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Mr. Mister - Kyrie , είναι το μόνο που ξέρω να ακούγεται το "ελεήσον" (βασικά ακούγεται όλο το κυρ-ελέησον ), και δεν είναι απλά παλιό...είναι παμπάλαιο . Και δεν νομίζω να είναι καν "μπητάτο",,,,,,,,,,,,αλλά ποτέ δεν ξες
djkokalis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 για δοκίμασε: Karizma ft. DJ Spen - 4 The Love (Main Vocal Club Mix) ή ως L.O.V.E. ναι φίλε μου αυτό είναι. σε ευχαριστώ πολυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!
manos311 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 αχ...κ εγω το ψαχνω απεγνωσμενα αλλα κανενα αποτελεσμα :cry: Κοιταξες καθολου αν υπαρχει το επεισοδιο στο Greektube? Πιστευω οτι το κομματι θα αναγνωριστει ευκολα αν μπορουμε να δουμε τη σκηνη.
jason_rethymno Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Οκ ευχαριστώ Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2009 από jason_rethymno
vasilis123 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 μπορει να μου πει καποιος ποιο ειναι το τραγουδι που ακουγετε τα 10 πρωτα sec στο video??? ευχαριστω!! http://www.youtube.com/watch?v=mJXctrE98Yo
mariannii Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Καλημέρα. Άκουσα προχτές το πρωί (6.30) στον Rock fm ένα τραγούδι που η φωνή του τραγουδιστή μου θύμιζε κάτι από The Rasmus και Muse, αλλά μπορεί και να είναι απλώς η φαντασία μου. Οι στίχοι έμοιαζαν να λένε "Without your/some love, where would we go, what would be" και στο τελευταίο ρεφρέν λέει και "kiss you goodbye". Δυστυχώς το google μου βγάζει κάτι ρέγκε, κάτι σόουλ κι εγώ μιλάω για εναλλακτικό ροκ..... Όποιος τυχόν ξέρει....... Rosebleed-Until Next Time
BozGNR Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δεν είναι αυτό Boz. Μοιάζει στο στυλ με το Kothbiro απο το soundtrack του Επίμονου κηπουρού. Ευχαριστώ πάντως και για να ανταποδώσω τσέκαρε μήπως εννοείς αυτό The Smiths - Stop Me If You Think That You've Heard This One Before ή πιο πρόσφατο από Mark Ronson - Stop me που σαμπλάρει το παραπάνω κομμάτι. Ευχαριστώ Takis act!
kage Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Καλησπερα παιδια, εχς και εγω μια ερωτηση. Ακουγεται συχνα στα club, στυλ hip hop - r & b και στιχο "I like girls I like girls I like girls" οσο και αν googlara δε βρηκα κατι. Ευχαριστω coolio-i like girls http://www.youtube.com/watch?v=hheket5uQ4o @djkokalis αυτο το κομματι το παιζε σαν warm up ή μεσα στο προγραμμα ?
djkokalis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 coolio-i like girlshttp://www.youtube.com/watch?v=hheket5uQ4o @djkokalis αυτο το κομματι το παιζε σαν warm up ή μεσα στο προγραμμα ? οχι επεξε μέσα στο προγραμμα. δεν βρηκα το remix που ψαχνω όσο και αν εψαξα. βασικά παίζει να είχε βαλει και αυτος δικό του κομμάτι με τa vocals του εν λόγω τραγουδιού. τι να πώ....
Fannis Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Mr. Mister - Kyrie , είναι το μόνο που ξέρω να ακούγεται το "ελεήσον" (βασικά ακούγεται όλο το κυρ-ελέησον ), και δεν είναι απλά παλιό...είναι παμπάλαιο . Και δεν νομίζω να είναι καν "μπητάτο",,,,,,,,,,,,αλλά ποτέ δεν ξες Ενα τραγουδι που ξερω απο παλια ειναι απο Electric Prunes -Kyrie Eleison...μηπως εχει βγει κανα ρεμιξ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις