Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σας θυμίζει μήπως κάτι ένα τραγούδι, ελληνικό και μάλλον πρόσφατο, που συζητάν ένα αντρόγυνο για το μέλλον του γιού τους και μετά μιλάει κι αυτός και η μητέρα λέει κάτι σαν "το παιδί είναι ερωτευμένο"? Μου το ζήτησαν πρόσφατα αλλά δε μου θυμίζει κάτι...

Δημοσ.
αυτο το τργουδι ειναι πολυ γνωστο αλλα δεν ξερω τον τιτλο του. Το ηχογραφησα ενω επαιζε ως "χαλι" σε ενα ρεπορταζ (νομιζω πως θα καταφερετε να το ξεδιακρινετε) :

ας βοηθησει οποιος μπορει :)

http://rapidshare.com/files/208954985/ixogr.mp3

Gabriella Cilmi - Sweet About Me

http://www.youtube.com/watch?v=VJuqRmE_YHk

Δημοσ.

καλημερα ψανχω το τραγουδι π παιζει σε πρωινη ενημεροτικη εκπομπη ειτε τ μεγκα ειτε της νετ στο τελος της εκπομπης...γνωστο ροκ κομματι π παιζεται στν εκπομπη μονο το τελευταιο μεροσ τ π ειναι μονο λογια...σορρυ γ τισ λιγεσ πληροφοριεσ αλλα το ψαχνω πολυ καιρο κ τοχο ακουσει μονο μια φορα ολοκληρο αλλα δεν συγκρατησα στιχουσ...βοηθεια παρακαλω ειναι επειγον

Δημοσ.

Καλησπέρα...

ελπίζω κάποιος να μπορεί να με βοηθήσει...

Ψάχνω ένα τραγούδι των micro...με τους παρακάτω στίχους..

"Εικόνες όμορφες στα μάτια σου

Κι εγώ σ' αυτές χορεύω

Κοιτάω τον ουρανό, ψάχνω να σε δώ

Φοράς λευκά, χορεύεις και με παίρνεις μακριά

Φιλά με να κοιμηθώ, θέλω να σ' ονειρευτώ

Σ' ένα ταξίδι να φύγουμε κι οι δυο

Η νύχτα έρχεται, μαγικές στιγμές

Κι εγώ, περιμένω να έρθεις

Γλυκός ο άνεμος, στο πρόσωπο

κι εσυ, κοντά, σε νιώθω φτάνεις, είσ' εδώ"

Αν κάποιος ξέρει το τίτλο album Κλπ κλπ..χρήσιμες πληροφορίες και μπορεί να με βοηθήσει pls post..

Θα είμαι ευγνώμων

Δημοσ.
Καλησπέρα...

ελπίζω κάποιος να μπορεί να με βοηθήσει...

Ψάχνω ένα τραγούδι των micro...με τους παρακάτω στίχους..

"Εικόνες όμορφες στα μάτια σου

Κι εγώ σ' αυτές χορεύω

Κοιτάω τον ουρανό, ψάχνω να σε δώ

Φοράς λευκά, χορεύεις και με παίρνεις μακριά

Φιλά με να κοιμηθώ, θέλω να σ' ονειρευτώ

Σ' ένα ταξίδι να φύγουμε κι οι δυο

Η νύχτα έρχεται, μαγικές στιγμές

Κι εγώ, περιμένω να έρθεις

Γλυκός ο άνεμος, στο πρόσωπο

κι εσυ, κοντά, σε νιώθω φτάνεις, είσ' εδώ"

Αν κάποιος ξέρει το τίτλο album Κλπ κλπ..χρήσιμες πληροφορίες και μπορεί να με βοηθήσει pls post..

Θα είμαι ευγνώμων

Λεγεται "εικονες" και ειναι απο το δισκο τους "Mikro Tronic Plasma"

Δημοσ.
Λεγεται "εικονες" και ειναι απο το δισκο τους "Mikro Tronic Plasma"

T Y...

Γρήγορος Αμεσος Περιεκτικός...

υποκλίνομαι

Δημοσ.

Μια ερωτηση παιδια..Ψαχνω ενα τραγουδι μιας ιταλιδας τραγουδιστριας που νομιζω βγηκε προσφατα απο το x-factor italy η κατι τετοιο..Παιζεται πολυ στα ραδιοφωνα και πιο πολυ στον athens dj..Το ονομα της αν και δεν ειμαι καθολου σιγουρος ειναι ferrara..Το ονομα μην σας παραπλανησει μπορει να εχω αδικο πολυ πιθανο..:-)

• Moderators
Δημοσ.
Μια ερωτηση παιδια..Ψαχνω ενα τραγουδι μιας ιταλιδας τραγουδιστριας που νομιζω βγηκε προσφατα απο το x-factor italy η κατι τετοιο..Παιζεται πολυ στα ραδιοφωνα και πιο πολυ στον athens dj..Το ονομα της αν και δεν ειμαι καθολου σιγουρος ειναι ferrara..Το ονομα μην σας παραπλανησει μπορει να εχω αδικο πολυ πιθανο..:-)

Giusi Ferreri - Non Discordar Mai Di Me..

Δημοσ.

Ήταν ένα τραγούδι που πήρε τη δεύτερη θέση...

Το είδα πριν κανα 2βδόματο στο mega στην εκπομπή "ομορφος κόσμος το πρωί"!!

Ο τραγουδιστής (γνωστός στην Ιταλία - ξανθός με καρέ μαλί) έλεγε στο τραγούδι του οτι ήταν gay, τους λόγους που τον ώθησαν να προτιμάει άντρες και τώρα που γνόρισε μια κοπέλα άλλαξε η κοσμοθεωρία του , γνώρισε την αληθινή αγάπη και τέτοια...!! Το γνωρίζει κανένας?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...