Προς το περιεχόμενο

Name that tune (αναζητήσεις τραγουδιών)

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Ένα τραγούδι που τ τραγουδάει άντρας κ οι στίχοι είναι: ......i will be always love you......

Μήπως ξέρετε ποιο είναι;

Cure - Love Song ?

ρε παιδιά! μήπως ξέρετε το τραγούδι που έχει βάλει η cosmote στη νέα της διαφήμιση? εκεί που γίνεται χαμός σε μια πόλη και τέτοια παίζει συνεχώς τελευταία.... το τραγούδι απ' όσο θυμάμαι έχει πολύ καλή κιθάρα που παίζει...αν ξέρει κανείς

ευχαριστώ...

Ten Years After - I'd Love To Change The World...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
...γεία σας.....μήπως ξέρει κανείς ένα τραγούδι που παίζει συχνά στον OFF

και το μόνο που θυμάμαι να σας πω έιναι ένας στίχος... "...φώτα που μες στα σύννεφα κοιμάται το φεγγάρι..." ή κάπως έτσι .. ναι ναι τρομερά στοιχεία σας έδωσα...αλλά αν σας θυμίζει τίποτα,,,,

ευχαριστώ!!!!!!

sta sinefa - papercut

http://www.myspace.com/papercutgr

Επεξ/σία από surtuki

• Moderators

Καλησπερα! Ειχα ακουσει παλιοτερα στον Σπορ ΦΜ ενα τραγουδι παμπαλαιο σε μια μοντερνα εκτελεση, ψιλο χιπ χοπ αν θυμαμαι καλα, που ελεγε κατι "Μπηκαν τα γιδια στο μαντρι κλπ τα προβατα στην στρουγκα κλπ" (σοβαρολογω). Καμια ιδεα μηπως? Λολ κ ισως καμια ιδεα για το που μπορω να το βρω επισης γιατι ειμαι ασχετος απο ελληνικη μουσικη.

Άκουσα πρόσφατα το "Κοιτάς Μακρυά" των Υπόγεια Ρεύματα σε reggae εκτέλεση. Ξέρεις κάποιος σε ποιο cd εμφανίζεται; ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Τελικά, το βρήκα στο πρώτο τους live. Ξέρει κανείς αν υπάρχει σε studio εκτέλεση;

Καλησπέρα.Ψάχνω εδώ και κάτι μέρες να βρω ένα τραγούδι χωρίς αποτέλεσμα.Λοιπόν είναι ξένο, μπιτάτο κ λίγο παλιό και λέει μία λέξη που ακόυγεται σαν "ελέησον".Το ξέρω οτί δεν βοηθάω καθόλου αλλά είχε ακουστεί και σε ένα επεισόδιο του Κωνσταντίνου και Ελένης οπού η Ελένη έκανε γυμναστική στο δωμάτιο της.Όποιος έχει κάποια ιδέα...

Ψάχνω ένα τραγούδι που ακούγεται σε παλιά ελληνική ταινία, λίγο άκυρο και μερικοί στίχοι του είναι:κάλη κάλη κάλη καλησπέρααααα!! καλησπέρα δεσποινίς!καλησπέρα δεσποινίς! κοκκινίζει, κιτρινίζει, πρασινίζει και πανιάζει, τα παπούτσια του κοιτάζει και μιλιά ποτε δε βγάζει!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ψάχνω ένα τραγούδι που ακούγεται σε παλιά ελληνική ταινία, λίγο άκυρο και μερικοί στίχοι του είναι:κάλη κάλη κάλη καλησπέρααααα!! καλησπέρα δεσποινίς!καλησπέρα δεσποινίς! κοκκινίζει, κιτρινίζει, πρασινίζει και πανιάζει, τα παπούτσια του κοιτάζει και μιλιά ποτε δε βγάζει!!!

Αν θυμαμαι καλα η τραγουδιστρια λεγεται Μαρινα (χωρις επωνυμο). Το θυμαμαι το τραγουδι αλλα δεν εχω αλλες πληροφοριες.

Καλησπέρα.Ψάχνω εδώ και κάτι μέρες να βρω ένα τραγούδι χωρίς αποτέλεσμα.Λοιπόν είναι ξένο, μπιτάτο κ λίγο παλιό και λέει μία λέξη που ακόυγεται σαν "ελέησον".Το ξέρω οτί δεν βοηθάω καθόλου αλλά είχε ακουστεί και σε ένα επεισόδιο του Κωνσταντίνου και Ελένης οπού η Ελένη έκανε γυμναστική στο δωμάτιο της.Όποιος έχει κάποια ιδέα...

Το μονο που μου θυμιζει ειναι το "Kyrie" - Mr. Mister, ισως ηταν καποιο remix?

http://www.youtube.com/watch?v=XNKbHJ3PTu4

Επεξ/σία από manos311
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων

Το μονο που μου θυμιζει ειναι το "Kyrie" - Mr. Mister, ισως ηταν καποιο remix?

http://www.youtube.com/watch?v=XNKbHJ3PTu4

Δυστυχώς δεν είναι αυτό.Αυτό που ψάχνω είναι λιγο πιο γρήρορο.Σ'ευχαριστώ πάντως!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...