Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Martina Topley Bird* - Baby blue

* H πάλε ποτε μούσα του Τricky

δεν ακούω star fm αλλά αυτό πρέπει να ψάχνεις

Σε ευχαριστω πολυ αλλα δεν ειναι αυτο ειναι dance το κοματι με πολυ ρυθμο με εχουν σπασει τα νευρα δεν μπορω να το βρω πουθενα κ αυτοι δεν το λενε εχει 3 εβδομαδες που το παιζουν ακουστε ενα δειγμα στο λινκ παρακατω ειναι το τραγουδι με τα χχχ-χχχ pls helpppppppppppp

http://www.starfm.gr/top5at5.php

• Moderators
Δημοσ.
καλησπερα σε ολους.

ψαχνω αυτο το τραγουδι. οποιος ξερει κατι, ας βοηθησει.

Το τραγουδι ειναι το Pastime Paradise του Stevie Wonder διασκευασμενο απο καποιον που δεν μπορω να αναγνωρισω (αν κ το στυλ μου φαινεται γνωστο)...

Δημοσ.
Το τραγουδι ειναι το Pastime Paradise του Stevie Wonder διασκευασμενο απο καποιον που δεν μπορω να αναγνωρισω (αν κ το στυλ μου φαινεται γνωστο)...

ελα μου ντε... ποιος εχει κανει αυτη τη διασκευη; :rolleyes:

Δημοσ.

Μοιάζει πάρα πολύ με την φωνή της Patti Smith που έχει ερμηνεύσει επίσης το Pastime Paradise. Δεν ξέρω αν πρόκειτε για καμιά unplugged εκδοχή.

Δημοσ.

Για σας παιδια.ειμαι καινουργιος στην παρεα...θα προσπαθησω να βοηθησω και εγω οσο μπορω με τις ερωτησεις σας...

υπαρχει ενα τραγουδι,μαλλον της Αλκηστις Πρωτοψαλτη, που εχει στοιχο (και ξεκινα) ετσι:

βρηκαν τις πορτες ανοιχτες και μπηκαν οι εχθροι μας,σερνουν μισους στις φυλακες και αλλους σε ξερονησια,τους λιγους και καλυτερους θε'να τους φαει το χωμα...

μου αρεσει πολυ αυτο το τραγουδι...σας παρακαλω οποιος το ξερει ας με ενημερωσει!

Ευχαριστω!

Δημοσ.

παιδια ακουσα στον republic ενα κομματι που λεει everything that you are everything that you are everything that you ever wishing for cause the air that you breathe and the smoke that you leaf. αν ξερει καποιος κατι ας βοηθησει. Ευχαριστω:rolleyes:

Δημοσ.

γεια χαρα σε ολους ;)

ψαχνω εδω και πολυ καιρο ενα τραγουδι που το παιζει σε πολλες θλυβερες σκηνες του 50-50!

μια μελωδια χωρις λογια ειναι και μου θυμιζει κατι απο παλια ιταλικη ταινια.δυστυχως δεν μπορω να πω σε ποια ακριβως επεισοδια:-(

ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

...γεία σας.....μήπως ξέρει κανείς ένα τραγούδι που παίζει συχνά στον OFF

και το μόνο που θυμάμαι να σας πω έιναι ένας στίχος... "...φώτα που μες στα σύννεφα κοιμάται το φεγγάρι..." ή κάπως έτσι .. ναι ναι τρομερά στοιχεία σας έδωσα...αλλά αν σας θυμίζει τίποτα,,,,

ευχαριστώ!!!!!!

Δημοσ.
γεια χαρα σε ολους ;)

ψαχνω εδω και πολυ καιρο ενα τραγουδι που το παιζει σε πολλες θλυβερες σκηνες του 50-50!

μια μελωδια χωρις λογια ειναι και μου θυμιζει κατι απο παλια ιταλικη ταινια.δυστυχως δεν μπορω να πω σε ποια ακριβως επεισοδια:-(

ευχαριστω προκαταβολικα!

μηπως??

http://www.youtube.com/watch?v=hkTQdEZbjQA&feature=related

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...