Moderators stormrain Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Χριστινα του εκανα μια μετατροπη κ το ανεβασα εγω, βεβαια χαθηκε η ποιοτητα κατα την μετατροπη αλλα αναγνωριζεται. Αξιζει, αν κ δεν ειναι το στυλ που ακουω με κολλησε Edit: χμμμ θυμιζει Close II You... ΕΔΙΤ: Καλα δεν μπορω καν να σπιστεψω πως η μονη αναφορα που βρηκα στους στιχους ηταν σε ενα ρωσικο σαιτ. Τεασπα φιλε μου το τραγουδι ειναι ESCAPE - SO IN LOVE. Αν το βρεις πουθενα μου λες κ εμενα....ή σου λεω εγω, μολις το βρηκα Πολλες τροποποιησεις αυτο το ποστ ΛΟΛ Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2009 από stormrain Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Djole24 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστω πολυ! Δεν ξερεις ποσο καιρο το επσαχνα!! Ευχαριστω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Ναι. i knew it πάντως, ΚΑΙ 'γω "ευχαριστώ" για το Mala Vida των Mano Negra (δεν το θυμόμουν...), γιατί έφαγα και 'γω κάποιο χρόνο να το..."πσαχνω" για τον Djole24, αλλά δεν...(...). Μ' ανακούφισες ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demolutioner Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 ξερει κανεις ενα κομματι που λεει τωρα το ξερω τωρα το ξερω...καπου χασαμε το τρενο κτλ.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnykim Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Οποιος ξέρει ας μου πει το παρακάτω..πρέπει να είναι γνωστό. 09-02-17_175007.zip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosgep Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Χριστινα του εκανα μια μετατροπη κ το ανεβασα εγω, βεβαια χαθηκε η ποιοτητα κατα την μετατροπη αλλα αναγνωριζεται. Αξιζει, αν κ δεν ειναι το στυλ που ακουω με κολλησε Edit: χμμμ θυμιζει Close II You... ΕΔΙΤ: Καλα δεν μπορω καν να σπιστεψω πως η μονη αναφορα που βρηκα στους στιχους ηταν σε ενα ρωσικο σαιτ. Τεασπα φιλε μου το τραγουδι ειναι ESCAPE - SO IN LOVE. Αν το βρεις πουθενα μου λες κ εμενα....ή σου λεω εγω, μολις το βρηκα Πολλες τροποποιησεις αυτο το ποστ ΛΟΛ Δεν μπορώ να το βρω ούτε καν στο tube... όποιος βρει Link ΠΑΡΑΚΑΛΩ πολύ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Χριστινα του εκανα μια μετατροπη κ το ανεβασα εγω, βεβαια χαθηκε η ποιοτητα κατα την μετατροπη αλλα αναγνωριζεται. Αξιζει, αν κ δεν ειναι το στυλ που ακουω με κολλησε Edit: χμμμ θυμιζει Close II You... ΕΔΙΤ: Καλα δεν μπορω καν να σπιστεψω πως η μονη αναφορα που βρηκα στους στιχους ηταν σε ενα ρωσικο σαιτ. Τεασπα φιλε μου το τραγουδι ειναι ESCAPE - SO IN LOVE. Αν το βρεις πουθενα μου λες κ εμενα....ή σου λεω εγω, μολις το βρηκα Πολλες τροποποιησεις αυτο το ποστ ΛΟΛ Πράγματι, ήταν από τις δύσκολες αναζητήσεις αυτό το τραγούδι. Για κάποιον λόγο μου κάνουν σε Έλληνες. Έχεις βρει info μήπως; Btw, εμένα μου θύμισε «Blue Tribe - Summer's Gone». Δεν μπορώ να το βρω ούτε καν στο tube... όποιος βρει Link ΠΑΡΑΚΑΛΩ πολύ.. http://www.youtube.com/watch?v=_Qu-PkkG1no Στην περιγραφή θα βρεις και τους στίχους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosgep Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Πράγματι, ήταν από τις δύσκολες αναζητήσεις αυτό το τραγούδι.Για κάποιον λόγο μου κάνουν σε Έλληνες. Έχεις βρει info μήπως; Btw, εμένα μου θύμισε «Blue Tribe - Summer's Gone». http://www.youtube.com/watch?v=_Qu-PkkG1no Στην περιγραφή θα βρεις και τους στίχους. θεε μου.. σε ευχαριστώ.. δεν ξέρεις πόσα χρόνια το ψάχνω :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 θεε μου.. σε ευχαριστώ.. δεν ξέρεις πόσα χρόνια το ψάχνω :-) Τον stormrain να ευχαριστείς που βρήκε τον τίτλο και μπήκε και στον κόπο να μικρύνει και το αρχείο. washcloud & Djole24, να 'στε καλά παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosgep Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Τον stormrain να ευχαριστείς που βρήκε τον τίτλο και μπήκε και στον κόπο να μικρύνει και το αρχείο. washcloud & Djole24, να 'στε καλά παιδιά. Ευχαριστώ όσους συνέβαλαν στην εύρεση.. Πολύ καλή δουλειά παιδιά.. ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Οποιος ξέρει ας μου πει το παρακάτω..πρέπει να είναι γνωστό. http://www.youtube.com/watch?v=JooYvAvqx08 Crack The Shutters-Snow Patrol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Πράγματι, ήταν από τις δύσκολες αναζητήσεις αυτό το τραγούδι.Για κάποιον λόγο μου κάνουν σε Έλληνες. Έχεις βρει info μήπως; Btw, εμένα μου θύμισε «Blue Tribe - Summer's Gone». http://www.youtube.com/watch?v=_Qu-PkkG1no Στην περιγραφή θα βρεις και τους στίχους. H μοναδικη πληροφορια που βρηκα ειναι πως εμπεριεχεται σε μια συλλογη που λεγεται "Μυκονος - Αιγλη" την οποια συλλογη την βρηκα σε ενα blog καποιο Dj που την ειχε ανεβασει πριν απο δυο χρονια (φυσικα την κατεβασα ) και μετα απο αυτο τιποτα. Δεν ξερω απο που ειναι, αλλα μαλλον θα ελεγα πως ειναι one hit wonder brit band. Mου κανει εντυπωση πως απ'ο,τι ακουγεται στο sample εχει παιχτει στο powerplay του kissfm αλλα δεν υπαρχει αναφορα. Το Summer's Gone που ανεφερες δεν το θυμαμαι, δωσε ενα λινκ αν θελεις. Α και αν δεν το βρειτε το τραγουδακι πειτε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnykim Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 http://www.youtube.com/watch?v=JooYvAvqx08 Crack The Shutters-Snow Patrol Ευχαριστώ φίλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S1lent Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδιά!Κάτι εύκολο θέλω να πιστεύω, ψάχνω να βρω πως λέγεται ένα παλιό τραγουδάκι techno\trance που τα μόνα φωνητικά που είχε ήταν μια γυναικεία φωνή που έλεγε "DJ Superstar" και μετά έπεφτε το ξύλο..! Ευχαριστώ πολύ! Βοήθεια κοινού: Το τραγούδι παίζεται εδώ http://www.youtube.com/watch?v=tQKqxAR4aFY Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2009 από S1lent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parisb Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας παιδιά!Κάτι εύκολο θέλω να πιστεύω, ψάχνω να βρω πως λέγεται ένα παλιό τραγουδάκι techno\trance που τα μόνα φωνητικά που είχε ήταν μια γυναικεία φωνή που έλεγε "DJ Superstar" και μετά έπεφτε το ξύλο..! Ευχαριστώ πολύ! Βοήθεια κοινού: Το τραγούδι παίζεται εδώ http://www.youtube.com/watch?v=tQKqxAR4aFY Marascia - DJ Superstar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S1lent Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Marascia - DJ Superstar Αυτά είναι κομμάτια! Ευχαριστώ paris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις