petran_sailor Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπερα καταρχην και περναω στο ψητο...ενα hip-hop κομματι που τραγουδαει και ενας μικρος ο οποιος τα σπαει πως το λενε?...το παιζουν συχνα στον Imagine στην θεσσαλονικη...οποιος ξερει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelene Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 εβλεπε κανεις ποτε mcm??? ψαχνω ενα γαλλικο τραγουδι κ δε θυμαμαι ουτε στιχους ουτε τιτλο...χρονολογια 1990 - 95, πρεπει να ειναι γκρουπ, τραγουδαει γυναικα κ ειναι τυπου rock, grunge, punk κατι τετοιο... please βοηθηστε με , εχω βγαλει τα ματια μου στο ιντερνετ κ ακρη δεν εχω βρει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotinoula_aster Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Ειναι ενα τραγουδι που ψαχνω εδω και μερες και δεν ξερω ουτε ποια το λεει ουτε πως ειναι ο τιτλος του,αν μπορει να βοηθησει καποιος το τραγουδι λεει"να με ταξιδευεις μια ζωι στ'ατελειωτα ταξιδια γιατι βαρεθηκα να ζω στα ιδια και στα ιδια"το πεζει συνεχεια στον digital fm 106,7... ευχαριστω πολυ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellasVagabond Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δες εδω http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=Lyrics&act=details&song_id=24794 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Ψάχνω αυτό το τραγούδι. Το έγραψα σε midi με το ποντίκι στο pc. Συγχωρέστε με http://www.mediafire.com/download.php?zzimtwly2oz Είναι πολύ γνωστό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Ψάχνω αυτό το τραγούδι. Το έγραψα σε midi με το ποντίκι στο pc. Συγχωρέστε με http://www.mediafire.com/download.php?zzimtwly2oz Είναι πολύ γνωστό «Dr. John - Litanie Des Saints» Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Saint όπως λέμε Christina? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnykim Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Γνωρίζει καποιος αυτό το τραγούδι; Δεν πρόλαβα να το γράψω δυστυχώς για πολυ ωρα.. 09-02-03_151057.zip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Saint όπως λέμε Christina? hahahaha! Γνωρίζει καποιος αυτό το τραγούδι; Δεν πρόλαβα να το γράψω δυστυχώς για πολυ ωρα.. «Amy McDonald - This Is The Life» Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Γνωρίζει καποιος αυτό το τραγούδι; Δεν πρόλαβα να το γράψω δυστυχώς για πολυ ωρα.. EMMA BUNTON We're Not Gonna Sleep Tonight Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnykim Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστώ Christie αυτό είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michalix Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Ψάχνω ένα τραγούδι house που λέει : "Yes i'm crazy, for you baby.." και νομίζω "house musiiiiic, musiiiiic, musiiiiic" (αν είναι ίδιο τραγούδι). Καμία ιδέα εδώ ρε παιδιά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Myrtw456 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Αν μπορει καποιος να βοηθησει και εμενα βρε παιδια!Ψαχνω τοοοοσο καιρο αυτο το τραγουδι...το παιζει πολυ συχνα στο Nitro Radio μερικα απτα λογια: <Ι can't read your mind Ι don't have a clue Ι don't know what to do with my heart that wants to see you all the time...> Αυτο λεει κυριως στο ρεφραιν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourdaris Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα... ψάχνω ένα κομμάτι που έχω ακούσει κανα δύο φορές στον Republic 100,3. Το κομμάτι είναι περίπου ίδιο με αυτό εδώ... http://www.youtube.com/watch?v=kaCAFba9G98 πρέπει να είναι κάποια διασκευή καθώς δεν είναι τόσο αργό όσο το αυθεντικό στην μέση του τραγουδιού... επίσης έχει χρησιμοποιηθεί ως sample σε αυτό το τραγούδι http://www.youtube.com/watch?v=K_OzGc1SV3I και δεν ειναι η instrumental έκδοση του... αυτά... ελπίζω να βοήθησε η περιγραφή μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sunseekerlife Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά Σας παρακαλώ μία μικρή βοήθεια,ψάχνω πολύ καιρό έναν τίτλο από ένα φανταστικό τραγούδι που έχει παίξει κατά καιρούς ο 88,5 Έχω ένα μικρό απόσπασμα ενός λεπτού PLEASE......Κάποιος μπορεί να ακούσει το απόσπασμα? με email θα στείλω ένα μικρό αρχείο .mp3 η .wav 20sec PLEASE 20sec από την ζωή σας Αν θέλετε μπορώ να το ανεβάσω στο YouTube έτσι ωστε να μην μπλέξουμε με email εάν δεν θέλετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις