Προς το περιεχόμενο

Name that tune (αναζητήσεις τραγουδιών)

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον αλλες λιγες πληροφοριες, ειναι ανδρικα τα φωνητικα, δεν ειναι μπαλαντα, ειναι σε dance ρυθμο (ισως ηταν καποιο remix). Ειπα οτι ειναι rock-pop γιατι ηταν σε στυλ James ή ισως και του Freddy Mercury στο living on my own. Βασικα διαβαζωντας αυτα που γραφω δεν βοηθαω και πολυ και δυστηχως δεν μπορω να το περιγραψω πιο καλα. Απλα και μονο εχω την ελπιδα καποιας εμπνευσης σας. Αλλιως θα πρεπει να το πετυχω παλι καπου... Ευχαριστω Cristina.

μήπως είναι κανα Street spirt - Radiohead σε remix?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ακουσα τυχαια χθες σε μια ελληνικη σειρα οπως γυριζα στα καναλια μια πολυ ωραια version του enjoy the silence(depeche mode)...Ειναι ακουστικο με κιθαρα και το τραγουδαει γυναικα,ενω ακουγεται και ηχος απο κατι σαν κανονακι/σαντουρι{?} καποια στιγμη..Εχω αρκετες εκτελεσεις και βρηκα κι αλλες αλλα αυτη δε τη βρηκα ,και μ'αρεσε πολυ...Παρακαλω αν καποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει..φχαστω

Μηπως λες απο lacuna coil?

μήπως είναι κανα Street spirt - Radiohead σε remix?

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!

Βρέθηκε :) σας ευχαριστω ολους. Θα βρω και το remix που ακουσα και θα το ποσταρω :)

ψαχνω το τραγουδι που ακουγεται στην εκπομπη τησ τατιαναςστοvideo που δειχνει σημερα και εχει καλεσμενουσ τουσ παικτες ησ στιγμης τησ αληθειας ειναι γνωστο κομματι οποιοσ μπορει.....

Μηπως λες απο lacuna coil?

το ξερω αυτο αλλα δεν ειναι αυτο που ψαχνω,,εκτος αν αυτοι το εχουν κανει και σε acoustic...Δε πειραζει, το κομματι εχει παιχτει αμετρητες φορες απο πολλους..εψαξα και βρηκα πολλες εκτελεσεις και μαλιστα πολλες ενδιαφερουσες απο ερασιτεχνες..(χωρις ομως να βρω την εκτελεση που ηθελα)..

Καλησπερα παιδια. Το 2002 ο Μιχαλης Δ ειχε βγαλει ενα κομματι, που επαιζε συχνα στον BEST με τους στιχους απο το τραγουδι του "The Truth" και τη μουσικη απο το "New Life 705" των Στερεο Νοβα. Μηπως ξερει κανεις το ονομα του τραγουδιου? Δεν το εχω βρει πουθενα, ουτε Youtube ουτε Google.

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!

Βρέθηκε :) σας ευχαριστω ολους. Θα βρω και το remix που ακουσα και θα το ποσταρω :)

Paris μηπως ειναι το remix απο Funkagenda?

http://www.youtube.com/watch?v=meXSYjLCyO0

Παιδια καλησπερα, ψαχνω ενα ελληνικο χιπ χοπ κομματι με γυναικεια vocals που σε καποια φαση λενε "εφυγες.." με μια πολυ ωραια μελωδια.

Δεν εχω ιδεα απο ελληνικη μουσικη απλα το ακουσα σε ενα club και μου αρεσε :)

ευχαριστω!

Παιδια καλησπερα, ψαχνω ενα ελληνικο χιπ χοπ κομματι με γυναικεια vocals που σε καποια φαση λενε "εφυγες.." με μια πολυ ωραια μελωδια.

Δεν εχω ιδεα απο ελληνικη μουσικη απλα το ακουσα σε ενα club και μου αρεσε :)

ευχαριστω!

μηπως το " μην κανεις πως δεν θυμασαι" απο nevma feat. mystique?

Paris μηπως ειναι το remix απο Funkagenda?

http://www.youtube.com/watch?v=meXSYjLCyO0

Ναι αυτο ειναι, το ειχα βρει μολις το ειπε το παλικαρι πιο πανω αλλα δεν μπηκα να ποσταρω. Σε ευχαριστω παντως κι εσενα. Ημουνα σιγουρος οτι θα βοηθουσατε και προσπαθησα κι εγω να σας δωσω να καταλαβετε οσο καλυτερα μπορουσα. :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...