Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τί φωνητικά; Μπαλάντα είναι;

Μου'ρθε το «Foolish Beat» της Debbie Gibson, αλλά μάλλον δεν έχει καμιά σχέση.

Λοιπον αλλες λιγες πληροφοριες, ειναι ανδρικα τα φωνητικα, δεν ειναι μπαλαντα, ειναι σε dance ρυθμο (ισως ηταν καποιο remix). Ειπα οτι ειναι rock-pop γιατι ηταν σε στυλ James ή ισως και του Freddy Mercury στο living on my own. Βασικα διαβαζωντας αυτα που γραφω δεν βοηθαω και πολυ και δυστηχως δεν μπορω να το περιγραψω πιο καλα. Απλα και μονο εχω την ελπιδα καποιας εμπνευσης σας. Αλλιως θα πρεπει να το πετυχω παλι καπου... Ευχαριστω Cristina.

Δημοσ.

Παιδιά μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το τραγούδι "papapahuma omao" κάπως έτσι πρέπει να λέγεται. αρέσει πολύ στις κόρες μου και δεν μπορω να βρω τίτλο ή ότι άλλο σχετικό.

Δεν ξέρω που να απευθυνθώ, αν μπορεί κανείς να βοηθήσει?

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Παιδιά μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το τραγούδι "papapahuma omao" κάπως έτσι πρέπει να λέγεται. αρέσει πολύ στις κόρες μου και δεν μπορω να βρω τίτλο ή ότι άλλο σχετικό.

Ευχαριστώ

Για δες αυτο

The Trashman - The surfin bird

Δημοσ.

Ευχαριστώ

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=864392

Δημοσ.

Ευχαριστώ

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=864392

Δημοσ.
Για σημερα σας εχω το αναποδο του σκοπου του thread. Ξερω το τραγουδι αλλα δεν θυμαμαι που το ακουσα. Και αυτο σημασια γιατι δεν ακουσα ακριβως αυτο το τραγουδι αλλα ειτε καποια διασκευη του ειτε καποιος "εκλεψε" τη μουσικη και εβαλε αλλους στιχους

Το τραγουδι ειναι αυτο http://www.last.fm/music/The+Subways/_/Rock+%2526+Roll+Queen

Για κάποιον περίεργο λόγο μου θύμησε το «Lucy One» των Madrugada σε μερικά σημεία.

Αλλά σχεδόν αποκλείω να είναι αυτό που θέλεις.

Ευχαριστώ

Μάλλον ψάχνεις το «Papa-Oom-Mow-Mow» των Rivingtons.

Έχει κι άλλες εκτελέσεις και ίσως η πιο γνωστή να είναι των Beach Boys.

Δημοσ.
Για σημερα σας εχω το αναποδο του σκοπου του thread. Ξερω το τραγουδι αλλα δεν θυμαμαι που το ακουσα. Και αυτο σημασια γιατι δεν ακουσα ακριβως αυτο το τραγουδι αλλα ειτε καποια διασκευη του ειτε καποιος "εκλεψε" τη μουσικη και εβαλε αλλους στιχους

Το τραγουδι ειναι αυτο http://www.last.fm/music/The+Subways/_/Rock+%2526+Roll+Queen

Για κάποιον περίεργο λόγο μου θύμησε το «Lucy One» των Madrugada σε μερικά σημεία.

Αλλά σχεδόν αποκλείω να είναι αυτό που θέλεις.

Ευχαριστώ

Μάλλον ψάχνεις το «Papa-Oom-Mow-Mow» των Rivingtons.

Έχει κι άλλες εκτελέσεις και ίσως η πιο γνωστή να είναι των Beach Boys.

Δημοσ.
^^ (εντελώς στην τύχη)...

δοκίμασε: Then Jerico - Big area

Σ'ευχαριστω αλλα δεν ειναι ουτε αυτο. Παντως επιασες λιγακι το κλιμα. Ηταν πιο σοβαρο ομως :)

Δημοσ.
^^ (εντελώς στην τύχη)...

δοκίμασε: Then Jerico - Big area

Σ'ευχαριστω αλλα δεν ειναι ουτε αυτο. Παντως επιασες λιγακι το κλιμα. Ηταν πιο σοβαρο ομως :)

Δημοσ.
Για δες και το «Bigmouth Strikes Again» των Smiths μήπως και...

Οχι το ξερω το Bigmouth... Ξερω σας κουραζω με την περιγραφη που εδωσα, αλλα δεν μου εμεινε τιποτα αλλο απο αυτο που ακουσα. Ελπιζω να το ξανακουσω καποια στιγμη.

Δημοσ.
Για δες και το «Bigmouth Strikes Again» των Smiths μήπως και...

Οχι το ξερω το Bigmouth... Ξερω σας κουραζω με την περιγραφη που εδωσα, αλλα δεν μου εμεινε τιποτα αλλο απο αυτο που ακουσα. Ελπιζω να το ξανακουσω καποια στιγμη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...