alexpeykh Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Ψαχνω ενα τραγουδι που ακουσα στον red χτες και ελεγε μου φαινεται '' you said you loved me ,so why don't you care.... '' .Ο τιτλος του κομματιου πρεπει να ειναι ''let it go'' .,αλλα δεν εχω καταφερει να βρω τους στιχους και τα κομματια με αυτο τον τιτλο ειναι πολλα .Μπορεις κανεις να βοηθησει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos311 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Ψαχνω ενα τραγουδι που ακουσα στον red χτες και ελεγε μου φαινεται '' you said you loved me ,so why don't you care.... '' .Ο τιτλος του κομματιου πρεπει να ειναι ''let it go'' .,αλλα δεν εχω καταφερει να βρω τους στιχους και τα κομματια με αυτο τον τιτλο ειναι πολλα .Μπορεις κανεις να βοηθησει ? Capetown - Let It Go http://www.youtube.com/watch?v=A93IEF6Q9VU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lord3 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 παιδια ψαχνω το εξης τραγουδι.τωρα τελευταια το ακουω πολυ στα ραδιο,αρκετα χαλαρο κ εχει ενα μπασο το οποιο με το που το ακους σου μενει κατευθειαν στο αυτι.σε καποια φαση πεταγετε ενας τυπας κ λεει "molto delicate" με αρκετα μπασα φωνη. αυτα μπορω να δωσω σαν περιγραφη...ελπιζω καποιος να καταλαβε! ευχαριστω! file mou afou.phres apanthsh sethn erwthsh kai efoson den mporesa na th dw pou8ena,, psxnw ki egw to sygekrimeno tragoudi xwris epityxia....sou einai eykolo na mounpeis ton titlo? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paixnidii14 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 pws 8a katebasw tragoydia free.kai apo poy? -----Προστέθηκε 14/1/2009 στις 02 : 40 : 43----- παρακαλω πειτε μου πως 8α κατεβασω φρεε τραγουδια_ ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BalDwin Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 pws 8a katebasw tragoydia free.kai apo poy? -----Προστέθηκε 14/1/2009 στις 02 : 40 : 43----- παρακαλω πειτε μου πως 8α κατεβασω φρεε τραγουδια_ ευχαριστω. http://www.jamendo.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erazer_ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 για σας ψαχνω ενα τραγουδι που ακοθσα στην ταινια alfadog στην σκηνη ποθ εχουν απαγαγει τον γιο της sharon stone και κλαει και την παρηγορει ο αντρας της ειναι μπαλαντα και λεει:love me love say you do. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 για σας ψαχνω ενα τραγουδι που ακοθσα στην ταινια alfadog στην σκηνη ποθ εχουν απαγαγει τον γιο της sharon stone και κλαει και την παρηγορει ο αντρας της ειναι μπαλαντα και λεει:love me love say you do. Δεν έχω δει την ταινία, αλλά οι στίχοι με παραπέμπουν στο «Wild Is The Wind». Έχει αρκετές εκτελέσεις με την πιο γνωστή από τον David Bowie. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpeykh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Capetown - Let It Go http://www.youtube.com/watch?v=A93IEF6Q9VU Αυτο ειναι !!! Ευχαριστω πολυ,να’σαι καλα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxpert Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 http://uploaded.to/?id=7wxilr ...έχει κανείς καμιά ιδέα ??? (αγνοήστε τη συνομιλία...) ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silia Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. είχα ακούσει στην τηλεόραση σε σποτ από κάποια συλλογή αν θυμάμαι καλά (όχι του Κομπακτ Ντισκ Κλαμπ) ένα ελληνικό τραγούδι που λέει κάπως: "Πώς είναι το όνομά σου γιατί δε ρώτησα...". δυστυχώς δε θυμάμαι παρακάτω. πάντως είναι έτσι αργό και έντεχνο, όχι τπτ λαϊκό. όποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμήσω. ευχαριστώ. Εντάξει, το βρήκα. Λέγεται"Ούτε που ρώτησα" και το ερμηνέυει ο Λιδάκης. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2009 από silia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpougelofatsa Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα!Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.Ψάχνω τον τίτλο ενός τραγουδιού του Δημήτρη Κόκοτα.Δεν θυμάμαι καθόλου τι λέει αλλα θυμάμαι το video clip.Είναι σε ένα δώμάτιο ξενοδοχείου αυτός και μία εύσομη γυναίκα η οποία φοράει μπουρνούζι!Το στόρυ είναι νομίζω οτί του κάνει τη ζωή δυσκολη αλλά αυτός εκεί!Ξέρω...σας βάζω δύσκολα!Ευχαριστώ προκαταβολικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fozzy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα παιδιά! Ψάχνω ένα ξένο ροκ τραγούδι (πρόσφατο σχετικά) με άντρα στα φωνητικά.. Μέρος των στίχων είναι : "Without some love, where would we go.. now it's time to kiss you goodbye, there is no time until next time.."Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας.. Rosebleed - Until Next Time και είναι έλληνες http://www.youtube.com/watch?v=jTJpnhsnlEs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lord3 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 θα ξαναρωτησω μηπως ξερει καποιος...ειναι ενα τραγουδι που δεν ακουγεται συχνα...lounge μπιτακι 8α το χαρακτηριζα.. που ακουγεται μια ανδρικη φωνη να μιλαει ιταλικα στο backround..και πιανω μια φραση σαν "una voce, molto delicata" Αν το ξερει κανενας please help me!!!! το ψαχνω απεγνωσμενα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickPlusPlus Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα!Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.Ψάχνω τον τίτλο ενός τραγουδιού του Δημήτρη Κόκοτα.Δεν θυμάμαι καθόλου τι λέει αλλα θυμάμαι το video clip.Είναι σε ένα δώμάτιο ξενοδοχείου αυτός και μία εύσομη γυναίκα η οποία φοράει μπουρνούζι!Το στόρυ είναι νομίζω οτί του κάνει τη ζωή δυσκολη αλλά αυτός εκεί!Ξέρω...σας βάζω δύσκολα!Ευχαριστώ προκαταβολικά! με πολλη επιφυλαξη.. μηπως λες το "γιατι με τυραννας?" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpougelofatsa Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 με πολλη επιφυλαξη.. μηπως λες το "γιατι με τυραννας?" Και εμένα αυτό μου ήρθε στο μυαλό αλλά είπα να ρωτήσω μήπως θυμάται κάποιοσ σίγουρα.Έψαξα και στο you tube αλλά δεν βρήκα κάτι.Σ'ευχαριστώ πάντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις