vakatsss Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Fedde Le Grand - 3 Minutes To Explain ( Original Mix )http://uk.youtube.com/watch?v=nPUfQxpeLj4 thanx φίλε μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnaris1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 καλησπερα! εχω επισυναψει αυτο το sample και αγνοω τον τιτλο και τον καλλιτεχνη παρακαλω οποιος ξερει τιτλο και καλλιτεχνη ας μου απαντησει private. το sample ειναι δυστυχως ηχογραφηση και δεν ξερω κατα ποσο θα σας βοηθησει στην αναγνωριση. ευχαριστω και παλι!!!!:-):-) Ηχογράφηση.zip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pakoulis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 καλησπερα! εχω επισυναψει αυτο το sample και αγνοω τον τιτλο και τον καλλιτεχνηπαρακαλω οποιος ξερει τιτλο και καλλιτεχνη ας μου απαντησει private Amy MacDonald - This is the life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnaris1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 καλη δουλεια! ευχαριστω!:-):lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiSSLiTTleDeVil Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια ενα τραγουδι που ακουγεται πολύ τωρα τελευταια ποιος το λεει? ",,,,,,,να ξαναγυριζα τη γη...να ξαναρχιζαν ολα απο την αρχη....." Ευχαριστω!! Μηπως? Κλεψύδρα > Onirama Επιστρέφω σε λίγο τα ρολά μου κλειστά θέλω μόνο να φύγω κι ας γυρίσω ξανά Επιστρέφω σε λίγο κι ας είναι αργά τ΄όνειρο δεν αφήνω κι ας κοστίζει ακριβά Επιστρέφω σε λίγο κι ας μην είσαι εκεί δεν μπορώ άλλο να μείνω κι ίσως μια άλλη στιγμή Μα πώς να χωρέσει ο χρόνος σε μια ευχή παράξενο παιχνίδι είναι η ζωή την κλεψύδρα να γυρνούσα κι ότι βγει αρκεί να ξαναρχίζαν όλα απ΄την αρχή Επιστρέφω σε λίγο δε θα πάω μακριά την αλήθεια θα κρύβω για μια μόνο βραδιά Επιστρέφω σε λίγο είναι η πόλη μικρή στην υγειά μας θα πίνω κι ίσως μια άλλη στιγμή Μα πώς να χωρέσει ο χρόνος σε μια ευχή παράξενο παιχνίδι είναι η ζωή την κλεψύδρα να γυρνούσα κι ότι βγει αρκεί να ξαναρχίζαν όλα απ΄την αρχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Άκουσα πρόσφατα το "Κοιτάς Μακρυά" των Υπόγεια Ρεύματα σε reggae εκτέλεση. Ξέρεις κάποιος σε ποιο cd εμφανίζεται; ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 παιδια ψαχνω ενα απαλο ξενο κομματακι που στο refren λεει: you are my love αλλα δε το βρισκω με τιποτα ουτε ξερω ποιος ειναι ο τιτλος του. αν το γνωριζει καποιος θα το εκτιμουσα πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 παιδια ψαχνω ενα απαλο ξενο κομματακι που στο refren λεει: you are my love αλλα δε το βρισκω με τιποτα ουτε ξερω ποιος ειναι ο τιτλος του. αν το γνωριζει καποιος θα το εκτιμουσα πολυ μήπως αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 πωωωωωωωωωωωωωω εισαι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ! προσκυνω το μεγαλειο σου ανηλικος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 προσκυνω Σε ευχαριστώ, αντε σήκω τωρα να ακούσεις το τραγουδι σου. ΧΑΧΑΧΑΧ:lol: Περα απο την πλακα, ειναι κομματάρα. Εχουν περασει τοσα χρονια και ακούγεται ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια τρια τραγουδακια. Ξερω τους τιτλους αλλα επειδη ειναι ψιλοκοινοι δεν βρισκω ακρη... Rescue me Fragile Dreams Amphetamine Ξερετε καλλιτεχνες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lilith19 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Παιδια τρια τραγουδακια. Ξερω τους τιτλους αλλα επειδη ειναι ψιλοκοινοι δεν βρισκω ακρη... Rescue me Fragile Dreams Amphetamine Ξερετε καλλιτεχνες? το fragile dreams ειναι απο anathema σιγουρα amphetamine..?μηπως nymphetamine απο cradle of filth? Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2008 από Lilith19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια τρια τραγουδακια. Ξερω τους τιτλους αλλα επειδη ειναι ψιλοκοινοι δεν βρισκω ακρη... Rescue me Fragile Dreams Amphetamine Ξερετε καλλιτεχνες? 2 Rescue me μου ερχονται στο μυαλο το ενα απο Hawthorne Heights και το αλλο απο Tokio Hotel. Δεν ξερω αν βοήθησα? ΕΔΙΤ:Τι στιλ ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Οντως ειναι απο Anathema. Σχετικα με το rescue me, τραγουδάει γυναίκα και ειναι pop 2-3 τελευταίων ετών... Οσο και να ψαξα youtube δεν το βρηκα...Ισως να μην ειναι αυτος ο τιτλος αλλα το rescue me ακουγεται σιγουρα στο ρεφρεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasmak Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Οντως ειναι απο Anathema.Σχετικα με το rescue me, τραγουδάει γυναίκα και ειναι pop 2-3 τελευταίων ετών... Οσο και να ψαξα youtube δεν το βρηκα...Ισως να μην ειναι αυτος ο τιτλος αλλα το rescue me ακουγεται σιγουρα στο ρεφρεν. Για δοκιμάστε...Anggun - Saviour . Νομίζω οτι ειναι αυτο που ψαχνετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις