Dvs Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Ο Best σημερα κατα τις 19.00 εβαλε ενα τραγουδι "star drink" (ή καπως ετσι) απο καποιον με πολυ περιεργο ονομα. Ξερει κανεις ποιος ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Παιδιά στο κομμάτι αυτόhttp://www.youtube.com/watch?v=61YMcTDlf5w κατά το 0.25sec ακούγεται ένας ρυθμός "τατα, ταταττατατατα" κάπως έτσι.. ψάχνω ένα ΑΛΛΟ κομμάτι στο οποίο ακούγεται αυτό (ίσως και διαφορετικό remix του ιδίου τραγουδιού, δεν είμαι σίγουρος είχα πιει τα ποτάκια μου όταν το άκουσα το Σαββατο!! ) και το οποίο το έχω ακούσει στο Venue. Ξέρει κάποιος ποιό είναι? Cerrone - Je Suis Music (Armand Van Helden Club Mix) http://www.youtube.com/watch?v=ebG-GgbXLU8 to venue olo μαλακιες επαιζε...διασκευες απο παλια ροκ κοματια με beataki... Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2008 από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BozGNR Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Κανένα νέο από το μέτωπο σχετικά με αυτό? το άκουσα δυο φορές κ μου έχει κολλήσει. Το ψάχνω από το σεπτέμβρη! http://rapidshare.com/files/156260564/18102008_001_.mp3.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christianbale Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 εχω μια δυσκολη ερωτηση: μακαρι να το ξερει καποιος και να μου το πει, γιατι ψαχνω εδω και χρονια ενα τραγουδι και δεν το βρισκω, δεν ξερω τον τιτλο. το τραγουδι ειναι με πολυ μελωδικα vocals (φωνητικα), φοβερη μελωδια και ακουγοταν πριν απο μια δεκαετια περιπου στο star channel, οταν εβαζε τον καιρο στην οθονη με τις θερμοκρασιες πολεων. κρατουσε λιγα δευτερολεπτα , στην οθονη ειχε τις θερμοκρασιες των πολεων και ακουγοταν ενα πολυ μελωδικο ΑΑΑΑ με πολλα γυρισματα. θυμιζει yanni, vangeli, enigma, ειναι σαν οπερα. οσους ρωτησα δεν το ξερει κανεις. μεχρι τηλεφωνησα στο σταθμο και δεν το ηξεραν ουτε αυτοι. το τραγουδι πρωτοβγηκε γυρω στο 1994, παιζοταν πολυ το 1995 και το εβαζε το star channel σαν μουσικη συνοδευτικη στις θερμοκρασιες πολεων την περιοδο 1997-1998. αραγε το ξερει κανεις? εχει πολυ λιγα λογια και δεν μπορεσα να βγαλω ακρη ουτε απο το utube. δεν ξερω τον τιτλο. σας ευχαριστω προκαταβολικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lilith19 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 εχω μια δυσκολη ερωτηση: μακαρι να το ξερει καποιος και να μου το πει, γιατι ψαχνω εδω και χρονια ενα τραγουδι και δεν το βρισκω, δεν ξερω τον τιτλο. το τραγουδι ειναι με πολυ μελωδικα vocals (φωνητικα), φοβερη μελωδια και ακουγοταν πριν απο μια δεκαετια περιπου στο star channel, οταν εβαζε τον καιρο στην οθονη με τις θερμοκρασιες πολεων. κρατουσε λιγα δευτερολεπτα , στην οθονη ειχε τις θερμοκρασιες των πολεων και ακουγοταν ενα πολυ μελωδικο ΑΑΑΑ με πολλα γυρισματα. θυμιζει yanni, vangeli, enigma, ειναι σαν οπερα. οσους ρωτησα δεν το ξερει κανεις. μεχρι τηλεφωνησα στο σταθμο και δεν το ηξεραν ουτε αυτοι. το τραγουδι πρωτοβγηκε γυρω στο 1994, παιζοταν πολυ το 1995 και το εβαζε το star channel σαν μουσικη συνοδευτικη στις θερμοκρασιες πολεων την περιοδο 1997-1998. αραγε το ξερει κανεις? εχει πολυ λιγα λογια και δεν μπορεσα να βγαλω ακρη ουτε απο το utube. δεν ξερω τον τιτλο. σας ευχαριστω προκαταβολικα Θυμασαι εστω και μερικα απ'τα λιγα αυτα λογια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stalitsaki Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 παιδια αν βρητε το τραγουδι που ψαχνω πειτε το μου!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azio Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 εχω μια δυσκολη ερωτηση: μακαρι να το ξερει καποιος και να μου το πει, γιατι ψαχνω εδω και χρονια ενα τραγουδι και δεν το βρισκω, δεν ξερω τον τιτλο. το τραγουδι ειναι με πολυ μελωδικα vocals (φωνητικα), φοβερη μελωδια και ακουγοταν πριν απο μια δεκαετια περιπου στο star channel, οταν εβαζε τον καιρο στην οθονη με τις θερμοκρασιες πολεων. κρατουσε λιγα δευτερολεπτα , στην οθονη ειχε τις θερμοκρασιες των πολεων και ακουγοταν ενα πολυ μελωδικο ΑΑΑΑ με πολλα γυρισματα. θυμιζει yanni, vangeli, enigma, ειναι σαν οπερα. οσους ρωτησα δεν το ξερει κανεις. μεχρι τηλεφωνησα στο σταθμο και δεν το ηξεραν ουτε αυτοι. το τραγουδι πρωτοβγηκε γυρω στο 1994, παιζοταν πολυ το 1995 και το εβαζε το star channel σαν μουσικη συνοδευτικη στις θερμοκρασιες πολεων την περιοδο 1997-1998. αραγε το ξερει κανεις? εχει πολυ λιγα λογια και δεν μπορεσα να βγαλω ακρη ουτε απο το utube. δεν ξερω τον τιτλο. σας ευχαριστω προκαταβολικα http://www.youtube.com/watch?v=48e-FbvQzbM&feature=related ας κανω μια αποπειρα αν και δεν νομιζω..ειναι ομως κατι παρεμφερες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pakoulis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 εχω μια δυσκολη ερωτηση: μακαρι να το ξερει καποιος και να μου το πει, γιατι ψαχνω εδω και χρονια ενα τραγουδι και δεν το βρισκω, δεν ξερω τον τιτλο. το τραγουδι ειναι με πολυ μελωδικα vocals (φωνητικα), φοβερη μελωδια και ακουγοταν πριν απο μια δεκαετια περιπου στο star channel, οταν εβαζε τον καιρο στην οθονη με τις θερμοκρασιες πολεων. κρατουσε λιγα δευτερολεπτα , στην οθονη ειχε τις θερμοκρασιες των πολεων και ακουγοταν ενα πολυ μελωδικο ΑΑΑΑ με πολλα γυρισματα. θυμιζει yanni, vangeli, enigma, ειναι σαν οπερα. οσους ρωτησα δεν το ξερει κανεις. μεχρι τηλεφωνησα στο σταθμο και δεν το ηξεραν ουτε αυτοι. το τραγουδι πρωτοβγηκε γυρω στο 1994, παιζοταν πολυ το 1995 και το εβαζε το star channel σαν μουσικη συνοδευτικη στις θερμοκρασιες πολεων την περιοδο 1997-1998. αραγε το ξερει κανεις? εχει πολυ λιγα λογια και δεν μπορεσα να βγαλω ακρη ουτε απο το utube. δεν ξερω τον τιτλο. σας ευχαριστω προκαταβολικα Ας ξαναδοκιμάσουμε... Valensia - Gaia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stalitsaki Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 παιδια ψαχνω κι'αλλα τραγουδια...αλλα δεν μπορω να τα κατεβασω... μπορητε να βοηθησετε? τα τραγουδια ειναι αυτα Naci en Alamo Intentalo encontrar La alegria La nina de las flores Locura La serena Gracias a la vida Keter Noches, noches Y tu y yo subimos al cielo La serena τα ερμηνευει η Yasmin Levy. εχω δοκιμασει το limeware αλλα δεν εχει κανενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christianbale Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 http://www.youtube.com/watch?v=48e-FbvQzbM&feature=related ας κανω μια αποπειρα αν και δεν νομιζω..ειναι ομως κατι παρεμφερες? οχι δεν ειναι αυτο, ειναι κατι πιο μελωδικο, πιο τσιριχτο σαν οπερα, με πολυ λιγα λογια που δυστυχως δεν καταλαβαινω γιανα πληκτρολογησω στο google ειναι ενας φοβερος σκοπος, με πολλα ααα και πολλα γυρισματα πρωτοακουστηκε το 1994-95 και το εβαζε το σταρ τσανελ στην οθονη σαν μουσικη συνοδεια με τις θερμοκρασιες πολεων μοιαζει με το say say say-hi tack σαν τσιριχτη φωνη, αλλα ειναι παλιοτερο φυσικα -----Προστέθηκε 17/12/2008 στις 07 : 36 : 26----- Ας ξαναδοκιμάσουμε... Valensia - Gaia οχι δεν ειναι αυτο, ειναι κατι πιο μελωδικο, πιο τσιριχτο σαν οπερα, με πολυ λιγα λογια που δυστυχως δεν καταλαβαινω γιανα πληκτρολογησω στο google ειναι ενας φοβερος σκοπος, με πολλα ααα και πολλα γυρισματα πρωτοακουστηκε το 1994-95 και το εβαζε το σταρ τσανελ στην οθονη σαν μουσικη συνοδεια με τις θερμοκρασιες πολεων μοιαζει με το say say say-hi tack σαν τσιριχτη φωνη, αλλα ειναι παλιοτερο φυσικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANDY_VEGA Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Ψαχνω ένα τραγούδι σχςετικα νέο ειναι ξενο hip hop στυλ δεν ξερω τιτλο,λογια ,συγρότημα αλλα.. αν ακουει κανεις cityFM το βαζει χαλι η Λιανα Κανέλη για να κανει τα σχολια στην εκπομπη της Αν το ξερει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos75x Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Ψαχνω το τραγουδι του Λευτερη Πανταζη το ΑΡΑΒΙΚΟ ομως που το εκανε διασκευη με τιτλο στον 7ο ουρανο. Μπορει καποιος πιο expert να με βοηθησει παρακαλω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vakatsss Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Γεια σας, ψάχνω ένα house κομμάτι που λέει(μάλλον):babyyy,babyyy,let's get closer και λίγο πιο μετά i only got 3 minutes ή κάτι τέτοιο, το ξέρει κάποιος; Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2008 από vakatsss Αυτόματη ένωση μηνυμάτων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariav Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια ενα τραγουδι που ακουγεται πολύ τωρα τελευταια ποιος το λεει? ",,,,,,,να ξαναγυριζα τη γη...να ξαναρχιζαν ολα απο την αρχη....." Ευχαριστω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parisb Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Γεια σας, ψάχνω ένα house κομμάτι που λέει(μάλλον):babyyy,babyyy,let's get closer και λίγο πιο μετά i only got 3 minutes ή κάτι τέτοιο, το ξέρει κάποιος; Fedde Le Grand - 3 Minutes To Explain ( Original Mix ) http://uk.youtube.com/watch?v=nPUfQxpeLj4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις