insomniaK Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Αν και ντρέπομαι που συμμετέχω, μήπως εννοείς το "Υπομονή" του Μπιθικώτση Γειτονιά, ο δρόμος σου στενός παγωνιά και γκρίζος ουρανός μαύρη ζωή, βράδυ πρωί για συντροφιά μια συννεφιά υπομονή, υπομονή, υπομονή Κάντε υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός Κάντε υπομονή μια λεμονιά ανθίζει στη γειτονιά Υπομονή, υπομονή, υπομονή Κάντε υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός Κάντε υπομονή μια λεμονιά ανθίζει στη γειτονιά Κάντε υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός Κάντε υπομονή μια λεμονιά ανθίζει στη γειτονιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo64x Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Αν και ντρέπομαι που συμμετέχω Εδώ δε ντρέπονται οι ίδιοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mits@kos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Topic starter, πρέπει να είσαι πολύ τραγικό άτομο... Μπεεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackermon1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 επειδή δεν θυμάμαι να αναφέρθηκα σε πολιτικές ιδεολογίες ή σε συνθήματα τα οποία να σας θήγουν καλύτερα την επόμενη φορά που θα θελήσετε να απαντήσετε αυτό να γίνει με σύνεση και ευπρέπεια.και όχι δεν εννοώ το παραπάνω τραγούδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 μπας και λες αυτό ? με ένα απλό search στο youtube το βρήκα και δεν είμαι καθόλου σίγουρος Rofl, δεν το είχα πετύχει ποτέ! Βοob's make the world go round! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmosfera Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 μπας και λες αυτό ? με ένα απλό search στο youtube το βρήκα και δεν είμαι καθόλου σίγουρος χεχεχεχεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mits@kos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 επειδή δεν θυμάμαι να αναφέρθηκα σε πολιτικές ιδεολογίες ή σε συνθήματα τα οποία να σας θήγουν καλύτερα την επόμενη φορά που θα θελήσετε να απαντήσετε αυτό να γίνει με σύνεση και ευπρέπεια.και όχι δεν εννοώ το παραπάνω τραγούδι. Αν μιλούσες για ιδεολογίες, ούτε κι εγώ θα πόσταρα έτσι. Αλλά μιλάς για τη δαπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Ψάχνω ένα τραγούδι, μάλλον είναι παλιό. Είναι απαλό και στο ρεφραίν η κοπέλα που τραγουδάει λέει συνεχώς Lalalala μπορεί να είναι και Νανανανα δεν ορκίζομαι, πολύ μελωδικό κομμάτι. Δεν είναι της minnie riperton πάντως αν θέλετε να μου πείτε αυτό.. Αν και υπάρχουν αρκετά τραγούδια σε αυτό το στυλ, μήπως εννοείς το Pale Movie από Saint Etienne Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
random Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να ειναι το "My Secret Κομπινέσιον" της Καλομοίρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Αν και υπάρχουν αρκετά τραγούδια σε αυτό το στυλ, μήπως εννοείς το Pale Movie από Saint Etienne Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δεν είναι αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glaza Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 ευχαριστώ πολύ παιδιά που ανταποκριθήκατε άμεσα...έχουμε βρει 3/4...άλλο 1 έμεινε...please κ το τελευταίο...στην σελίδα 930 είναι το ποστ με τα τραγούδια που ψάχνω για όσους ενδιαφέρονται...:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriel Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Ρε παιδιά αυτό πώς λέγεται? Παίζει καθημερινά στον rock fm ειδικά στα 12 non stop. http://rapidshare.com/files/163785194/__919___967___959___947___961___940___966___951___963___951_.amr.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G10rgos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Ψάχνω ένα τραγούδι που άκουσα στο ραδιόφωνο πρόσφατα που λέει νομίζω στο refrain του danger dan danger ή κάπως έτσι και είναι style hip hop μήπως ξέρει κανείς ποιό είναι; Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2008 από G10rgos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosone Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Αλο σε ολους.Ενα κομματι reggae το οποιο ακουσα προσφατα και λεει πανω κατω..."...konqueror,fighting for all our fears." ισως βεβαια λεει και scorpion king η κατι αλλο.Δεν καταλαβα. To βρηκα.Λεγεται ini soldier απο Dub incorporation.Tωρα ενα αλλο.Παλιο ελληνικο ροκ 90,λεει..."ει εσυ πες μου ειν'ωραια εξω,ει εσυ πες μου εχω λογο για να'ντεξω?"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ffilz Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 ψάχνω ένα καινούριο τραγούδι για το οποίο τα μόνα στοιχεία που έχω είναι : 1) είναι ξένο 2) έχει πολύ γρήγορα λόγια 3) Το έχει ring tone η ηθοποιός Σακά στη σειρά «40 κύματα» Τώρα θα μου πείτε ότι σας διαφώτισα, αλλά ίσως κάποιος το έχει προσέξει. Το ακούω στο redfm τελευταία αλλά δεν θυμάμαι κανένα στοίχο Thanks εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις