Panathachamp Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί,αλλά το http://www.findmeatune.com μπορεί να φανεί αρκετά χρήσιμο αν γνωρίζετε έστω και μια-δυο γραμμές από τους στίχους του κομματιού(και δεν είναι φυσικά κάτι κοινότοπο τύπου "I love you" )
MariaTs. Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί,αλλά το http://www.findmeatune.com μπορεί να φανεί αρκετά χρήσιμο αν γνωρίζετε έστω και μια-δυο γραμμές από τους στίχους του κομματιού(και δεν είναι φυσικά κάτι κοινότοπο τύπου "I love you"[/i'] ) Μμμμ! Πολύ ενδιαφέρουσα η ιστοσελίδα! Θα δούμε κι αν είναι λειτουργική βέβαια! Πάντως μπήκε στους 'Σελιδοδείκτες' μου, καλού-κακού! :grin:
kSiS Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 re paides ena kainourio RnB kommati polu ru8miko kai grhgoro pou tragoudaei mia gunaika kai leei " try to trick you" h kati tetoio... to akouw sixna sto radio.
billpeppas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 re paides ena kainourio RnB kommati polu ru8miko kai grhgoro pou tragoudaei mia gunaika kai leei " try to trick you" h kati tetoio... to akouw sixna sto radio. Try to trick you δεν λέει αυτό που μου έρχεται στον νου, αλλά για check this: Kelis - Trick Me
fulcrum Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Παιδιά ακουσα ενα dance κομματι - μαλλον καινουργιο ειναι - με μια γυναικα που στο ρεφρέν λεει .........love you better... Θυμίζει τιποτα;
manosone Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Παιδια κατι αλλο.Μηπως εχει καποιος τους στοιχου απο το rainsong των rainning pleasure?Για να μην ανοιγω νεο θεμα,αν τους εχει καποιος ας κανει τον κοπο να μου δωεις το λινκ ή να γραψει τους στοιχους.Οποιος θελει και πμ,αλλα καλο θα ηταν εδω μηπως το ψαηει ποτε κανεις κτλ..
MariaTs. Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Παιδια κατι αλλο.Μηπως εχει καποιος τους στοιχου απο το rainsong των rainning pleasure?Για να μην ανοιγω νεο θεμα,αν τους εχει καποιος ας κανει τον κοπο να μου δωεις το λινκ ή να γραψει τους στοιχους.Οποιος θελει και πμ,αλλα καλο θα ηταν εδω μηπως το ψαηει ποτε κανεις κτλ.. Kοίτα εδώ! :grin:
hugelacky Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Παιδια κατι αλλο.Μηπως εχει καποιος τους στοιχου απο το rainsong των rainning pleasure?Για να μην ανοιγω νεο θεμα,αν τους εχει καποιος ας κανει τον κοπο να μου δωεις το λινκ ή να γραψει τους στοιχους.Οποιος θελει και πμ,αλλα καλο θα ηταν εδω μηπως το ψαηει ποτε κανεις κτλ.. Από το site τους (http://www.rainingpleasure.gr) : Rainsong 55 Now would you please try and explain what's on since we met that rainy afternoon thirty minutes of questions yet left unanswered and now two full months and two full moons a scenery of things that won't come out and dreams that won't come true until the day you stop racing around me Being offensive you'll never talk being defensive you'll never love you'll never be loved and you deserve that I can see it in your eyes it's not just me or you it's US, a thing that scares you or something you use to scare me If I could fly, I'd fly above you If I could dance, I'd dance before you If I could sind, I'd sing about you If you could see, you'd see me If you could speak, you could have me If you could look in my eyes, you'd see deeply, deeply, deeply in love Being offensive you'll never talk being defensive you'll never love you'll never be loved and you deserve that...
billpeppas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Παιδιά ακουσα ενα dance κομματι - μαλλον καινουργιο ειναι - με μια γυναικα που στο ρεφρέν λεει .........love you better... Θυμίζει τιποτα; Juliet - Avalon
kSiS Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Try to trick you δεν λέει αυτό που μου έρχεται στον νου, αλλά για check this: Kelis - Trick Me όχι δεν είναι αυτό... κάτι άλλο ?
lalanis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 παιδια ψαχνω το κομματι που παιζει στιν καινουργια διαφημιση του pantene pro v,ειναι γνωστο κομματι.thanks
kSiS Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 ένα άλλο κομμάτι θα ήθελα να μάθω. είναι στην μουσική του sweet dreams και όταν ξεκινάει μια αντρική φωνή κάνει αντίστροφη μέτρηση απο το 5 χωρίς ήχο από πίσω και όταν τελειώνει φωνάζει "Leeeets go"
MariaTs. Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 manosone για μένα που στο βρήκα πρώτη δεν έχει 'ευχαριστώ'; Κλαψ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις