Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί,αλλά το http://www.findmeatune.com μπορεί να φανεί αρκετά χρήσιμο αν γνωρίζετε έστω και μια-δυο γραμμές από τους στίχους του κομματιού(και δεν είναι φυσικά κάτι κοινότοπο τύπου "I love you" :-))

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί,αλλά το http://www.findmeatune.com μπορεί να φανεί αρκετά χρήσιμο αν γνωρίζετε έστω και μια-δυο γραμμές από τους στίχους του κομματιού(και δεν είναι φυσικά κάτι κοινότοπο τύπου "I love you"[/i'] :-))

Μμμμ! Πολύ ενδιαφέρουσα η ιστοσελίδα! Θα δούμε κι αν είναι λειτουργική βέβαια! Πάντως μπήκε στους 'Σελιδοδείκτες' μου, καλού-κακού! :grin:

Δημοσ.
re paides ena kainourio RnB kommati polu ru8miko kai grhgoro pou tragoudaei mia gunaika kai leei " try to trick you" h kati tetoio... to akouw sixna sto radio.

Try to trick you δεν λέει αυτό που μου έρχεται στον νου, αλλά για check this:

Kelis - Trick Me

Δημοσ.

Παιδιά ακουσα ενα dance κομματι - μαλλον καινουργιο ειναι - με μια γυναικα που στο ρεφρέν λεει .........love you better... Θυμίζει τιποτα;

Δημοσ.

Παιδια κατι αλλο.Μηπως εχει καποιος τους στοιχου απο το rainsong των rainning pleasure?Για να μην ανοιγω νεο θεμα,αν τους εχει καποιος ας κανει τον κοπο να μου δωεις το λινκ ή να γραψει τους στοιχους.Οποιος θελει και πμ,αλλα καλο θα ηταν εδω μηπως το ψαηει ποτε κανεις κτλ..

Δημοσ.
Παιδια κατι αλλο.Μηπως εχει καποιος τους στοιχου απο το rainsong των rainning pleasure?Για να μην ανοιγω νεο θεμα,αν τους εχει καποιος ας κανει τον κοπο να μου δωεις το λινκ ή να γραψει τους στοιχους.Οποιος θελει και πμ,αλλα καλο θα ηταν εδω μηπως το ψαηει ποτε κανεις κτλ..

Kοίτα εδώ! :grin:

Δημοσ.

Από το site τους (http://www.rainingpleasure.gr) :

Rainsong 55

Now would you please

try and explain

what's on since we met

that rainy afternoon

thirty minutes of questions

yet left unanswered

and now two full months

and two full moons

a scenery of things that

won't come out

and dreams that won't come true

until the day you stop

racing around me

Being offensive you'll never talk

being defensive you'll never love

you'll never be loved

and you deserve that

I can see it in your eyes it's not just me or you

it's US, a thing that scares you

or something you use to scare me

If I could fly, I'd fly above you

If I could dance, I'd dance before you

If I could sind, I'd sing about you

If you could see, you'd see me

If you could speak, you could have me

If you could look in my eyes, you'd see

deeply, deeply, deeply in love

Being offensive you'll never talk

being defensive you'll never love

you'll never be loved

and you deserve that...

Δημοσ.
Παιδιά ακουσα ενα dance κομματι - μαλλον καινουργιο ειναι - με μια γυναικα που στο ρεφρέν λεει .........love you better... Θυμίζει τιποτα;

Juliet - Avalon

Δημοσ.
Try to trick you δεν λέει αυτό που μου έρχεται στον νου, αλλά για check this:

Kelis - Trick Me

όχι δεν είναι αυτό... κάτι άλλο ?

Δημοσ.

ένα άλλο κομμάτι θα ήθελα να μάθω. είναι στην μουσική του sweet dreams και όταν ξεκινάει μια αντρική φωνή κάνει αντίστροφη μέτρηση απο το 5 χωρίς ήχο από πίσω και όταν τελειώνει φωνάζει "Leeeets go"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...