Προς το περιεχόμενο

Name that tune (αναζητήσεις τραγουδιών)

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

[quote=ababapanos;2310968 και ηταν με εναν τυπο ο οποιος σε ενα δρομο

(πεζοδρομιο κλπ) περπατουσε ολο ευθια και οποιον συναντουσε του εριχνε κουτουλια...

οκ να και το link ..ελπιζω να εμφανιστει τωρα

http://www.youtube.com/watch?v=Zx3m4e45bTo

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οχι φιλε..το ξερω αυτο αλλα δεν ειναι αυτο που ψαχνω...αυτο παει.:"τινα'ναι αυτο που μας ενωνει..κατι που λαμπει και μας θαμπωνει"...και ειναι περισσοτερο rock.αν και "ησυχο"

στο προηγουμενο μηνυμα εβαλα link στο youtube αλλα δε βγηκε...μπορεις να μου πεις τι κανεις για να κολλησεις link?

«Υπόγεια Ρεύματα - Τι Να 'ναι Αυτό»

http://www.youtube.com/watch?v=6H-umTPLE9U

http://yralbum06.blogspot.com/2007/05/blog-post_8736.html

Tip: Αν έχεις λίγους στίχους, μπορείς τους ψάξεις στο Google και οι πιθανότητες να βρεις αυτό που αναζητάς είναι πολλές.

Κάπως έτσι.

ΟΚ..Ευχαριστω Χριστινα..το ψιλιαζομουν οτι ηταν αυτοι αλλα επειδη στο myspace τους δεν ειχα βρει κατι,ειχα αμφιβολιες...στο youtube εβαζα ολοκληρο το στιχο και εβγαζε αλλα,μια και δε μου κοψε ουτε θυμομουν πως ηταν μονο "τι να'ναι αυτο" ο τιτλος

ΟΚ..Ευχαριστω Χριστινα..το ψιλιαζομουν οτι ηταν αυτοι αλλα επειδη στο myspace τους δεν ειχα βρει κατι,ειχα αμφιβολιες...στο youtube εβαζα ολοκληρο το στιχο και εβγαζε αλλα,μια και δε μου κοψε ουτε θυμομουν πως ηταν μονο "τι να'ναι αυτο" ο τιτλος

Το youtube δεν είναι ιδανικό για να ψάχνεις με στίχους, ακόμα και αν κάποιες φορές μπορεί να σταθείς τυχερός και να βρεις αυτό που θέλεις, με αυτόν τον τρόπο.

Ξεκίνα από το Google και μόλις βρεις εκεί τον τίτλο, σε κάποιο site, τότε ψάξε στο youtube τον τίτλο για να ακούσεις το τραγούδι.

Να ρωτήσω, ένα παλιό τραγούδι που το τραγουδούσε κοπέλα και έλεγε "Στην Αγκαλιά μου να με κλείσεις πήρε το κέφι μου φωτιά, θέλω ξανα να με φιλήσεις κι ας έρθουν πυροσβεστικά" , πώς λέγεται ? ποια το τραγουδάει?

:-)

παιδια ψαχνω ενα τραγουδι που τραγουδαει μια γυναικα και λεει riiiise riiiiise people rise and rise μηπως ξερει κανεις τον τιτλο? ευχαριστω πολυ

Μήπως λες το Ian Carey feat. Michelle Shellers – Keep On Rising;Αν και δεν έχει "people" μέσα,είναι το μόνο που μου έρχεται.

γεια χαρα!ψαχνω εδω και καιρο για ενα κομματι που ειχα ακουσει στο ραδιο.επαιζε σε playlist και γιαυτο προλαβα και εγραψα ενα σημειο μεσω κινητου.οποιος ξερει κατι ας βοηθησει.το link για το sample του κομματιου ειναι αυτο: http://rapidshare.com/files/144124297/SAMPLE_apo_NRG_fm.mp3.html ευχαριστω εκ των προτερων

Εγώ ψάχνω το σήμα των ειδήσεων της ΕΡΤ (ολόκληρο ή κομμένο), το σήμα των ειδήσεων του Mega (επίσης ολόκληρο ή κομμένο) και το τραγούδι από το*Megaζην: Ένας καλύτερος κόσμος. Τα έχει κανείς;

καλησπερα παιδια!! ψαχνω τα παρακατω δο τραγουδακια!! οποιος μπορει να βοηθησει... Ευχαριστω εκ των προτερων!!

Nelly Furtado ft. Timbaland - Promiscuous Youtube

Scissor sisters - I Don't feel like dancing

Εδώ και καιρό ψάχνω ένα τραγούδι του Κώστα Χατζή που λέει ''Θέλω όμως αν μπορείς να με φιλάς, πριν κοιμηθείς". Αν το γνωρίζει κάποιος, παρακαλώ να με βοηθήσει

Εγώ ψάχνω το σήμα των ειδήσεων της ΕΡΤ (ολόκληρο ή κομμένο), το σήμα των ειδήσεων του Mega (επίσης ολόκληρο ή κομμένο) και το τραγούδι από το*Megaζην: Ένας καλύτερος κόσμος. Τα έχει κανείς;

Κανάλι ανοίγεις;;;:-)

Το σήμα των ειδήσεων της ΝΕΤ κομματάκι δύσκολο να το βρεις στην original version του για να το κατεβάσεις.Μόνο από εγγραφή(πχ από κινητό-camera-tv recording)αν το βρεις πουθενά...Μόνο μέσα από την ΕΡΤ βρίσκεται,απ'όσο ξέρω.Πάντως ξέρω είναι μουσική σύνθεση του Βαγγέλη Παπαθανασίου,ο τίτλος παραμένει άγνωστος.

Για το σήμα ειδήσεων του Mega δε γνωρίζω,μπορείς όμως να πάρεις τη μουσική του από τα video των ειδήσεων που βάζουν στο site του Mega.Κατεβάζεις αν μπορείς το αρχείο του video(ή το βρίσκεις στο Temporary Internet files)κι απ'το αρχείο του video παίρνεις τo audio του.

Καλημέρα σε όλους!

Ψάχνω εδώ και πάααααρα πολύ καιρό ένα τραγούδι σχετικά παλιό, μάλλον τέλος των 90 θα είναι, από το οποίο θυμάμαι μόνο το ρεφρέν. Πάει κάπως έτσι

...till the water runs dry

oh i come alive

like a butterfly

i won't (ή will) sleep until i'm waking up with you

H μουσική μοιάζει πολύ με ένα τραγούδι των Garbage, το Milk. Ορίστε το λινκ για το Milk: http://www.youtube.com/watch?v=PPYdIMTzYAw

Ακόμα και η φωνές μοιάζουν αλλά έχω ψάξει τα τραγούδια των Garbage και δεν ταιριάζει κανένα:cry:

Έχω απελπιστεί! Plzzzzzz παιδιά, μπρείτε να βοηθήσετε???

Sylvia Powell - Butterfly

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...