Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γεια σας παιδια!!! ξερει κανεις πως λεγεται αυτο το τραγουδι του χατζηγιαννη??? (αν ειναι του μιχαλη) ε...αν ειναι ευκολο πειτε μου και αλμουμ!!ευχαριστω!!!

Σε σκοτεινά κρεβάτια

ψάχνω να βρω τον εαυτό μου

μα κι αυτά είναι άδεια

σε σκοτεινά δωμάτια

το σώμα μου σε ζητά

σε σκοτεινά σοκάκια

το μυαλό μου θέλω να βρω

μα το έχεις πάντα

Δώσε μια ελπίδα

η ψυχή μου να οδηγηθεί

σε φωτεινά δωμάτια

Κράτα τον παράδεισο για μένα

για να μην ζω σε ένα ψέμα

Δώσ' μου έναν λόγο για να ζήσω

στον ψεύτικο κόσμο σου να λείψω

Δημοσ.
γεια σας παιδια!!! ξερει κανεις πως λεγεται αυτο το τραγουδι του χατζηγιαννη??? (αν ειναι του μιχαλη) ε...αν ειναι ευκολο πειτε μου και αλμουμ!!ευχαριστω!!!

Σε σκοτεινά κρεβάτια

ψάχνω να βρω τον εαυτό μου

μα κι αυτά είναι άδεια

σε σκοτεινά δωμάτια

το σώμα μου σε ζητά

σε σκοτεινά σοκάκια

το μυαλό μου θέλω να βρω

μα το έχεις πάντα

Δώσε μια ελπίδα

η ψυχή μου να οδηγηθεί

σε φωτεινά δωμάτια

Κράτα τον παράδεισο για μένα

για να μην ζω σε ένα ψέμα

Δώσ' μου έναν λόγο για να ζήσω

στον ψεύτικο κόσμο σου να λείψω

«Λόγος Για Να Ζήσω»

Όταν έχουμε στίχους είναι πολύ εύκολο να βρούμε το τραγούδι που θέλουμε, ψάχνοντας στο Google.

Για δες... blink.gif

Το τραγούδι το έχεις ακούσει;

Δημοσ.
γεια σας παιδια!!! ξερει κανεις πως λεγεται αυτο το τραγουδι του χατζηγιαννη??? (αν ειναι του μιχαλη) ε...αν ειναι ευκολο πειτε μου και αλμουμ!!ευχαριστω!!!(...)

Α ρε Νίκο,ακόμα Χατζηγιάννη ακούς?Αλλος παει συναυλίες με το ζόρι και αλλος τον ψάχνει στα φορα...:P

Δημοσ.
Παιδιά ψάχνω για ένα ξένο κομματάκι, μπιτάκι καλοκαιρινό, το οποίο λέει κάπου στο refrain "Sunday Morning...." Μπορεί να είναι παλιό, δεν ξέρω...

Καμιά ιδέα ?

Αυτο που μου ερχεται με Sunday ειναι ενα πολυ καλο chilaριστο κομματι:

http://www.youtube.com/watch?v=k-OcEyCTMJU

Δημοσ.

ψαχνω ενα τραγουδι λογικα καιρνουργιο δεν ξερω αν ειναι φετινο πεζει πολυ ομως φετος στης καφετεριες...

Δεν ξερω ουτε στιχο ουτε πια το τραγουδαει. μονο το refren που λεει "oooooooo liiifeeeee" με πολυ ωραια μελοδια και η φωνη ειναι φωναρα αυτης που το τραγουδαει

Αν καποιου παει καπου το μυαλο του ας δωσει link στο youtube

Δημοσ.
ψαχνω ενα τραγουδι λογικα καιρνουργιο δεν ξερω αν ειναι φετινο πεζει πολυ ομως φετος στης καφετεριες...

Δεν ξερω ουτε στιχο ουτε πια το τραγουδαει. μονο το refren που λεει "oooooooo liiifeeeee" με πολυ ωραια μελοδια και η φωνη ειναι φωναρα αυτης που το τραγουδαει

Αν καποιου παει καπου το μυαλο του ας δωσει link στο youtube

Το μυαλό μου πήγε στο «Life» της Des'ree, μόνο που αυτό είναι αρκετά πιο παλιό (1998) και ίσως να μην ψάχνεις αυτό.

Άκουσέ το όμως καλού κακού.

Δημοσ.

γεια σας παιδια!!!ξερει κανεις τα τραγουδια που ακουγονται στην ελληνικη ταινια ''ιστορια 52''.γραφει στη ταινια οτι η μουσικη ειναι 'felizol και peekay tayloh.αλλα δεν τη βρισκω.ευχαριστω εκ των προτερων:-)

Δημοσ.
Το μυαλό μου πήγε στο «Life» της Des'ree, μόνο που αυτό είναι αρκετά πιο παλιό (1998) και ίσως να μην ψάχνεις αυτό.

Άκουσέ το όμως καλού κακού.

Εγω σκεφτηκα κατι σε "losing my religion" των "REM" σε καποιο cover απο γυναικα αλλα δεν μου ερχεται κατι...

-ΑΚΥΡΟ- τωρα ειδα οτι επαναλαμβανεται στο ρεφρεν...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...