Προς το περιεχόμενο

Name that tune (αναζητήσεις τραγουδιών)

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα ψαχνω ενα καινουργιο ντανς τραγουδι που εχει μια τρομερη μελωδια σαν απο τρομπετα και λιγους στοιχους που εποιασα ελεγαν περιπου take care your trust in me and you will find your energy οποιος ξερει κατι....ευχαριστω πολυ[/QUO

κανεισ????:cry::cry::cry:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά ψάχνω για ένα ξένο κομματάκι, μπιτάκι καλοκαιρινό, το οποίο λέει κάπου στο refrain "Sunday Morning...." Μπορεί να είναι παλιό, δεν ξέρω...

Καμιά ιδέα ?

Παιδιά ψάχνω για ένα ξένο κομματάκι, μπιτάκι καλοκαιρινό, το οποίο λέει κάπου στο refrain "Sunday Morning...." Μπορεί να είναι παλιό, δεν ξέρω...

Καμιά ιδέα ?

Μηπως ειναι Maroon 5 - Sunday Morning?

http://www.youtube.com/watch?v=6Xvl5NIYRMo

γεια σας παιδια.θα ηθελα να μου πειτε απαυτο το βιντεο ποιο τραγουδι ακουγεται απο το 7 κ 22 μεχρι κ το τελος http://www.youtube.com/watch?v=P8nhHxJhqAU

Είναι από το εκπληκτικό soundtrack της εκπληκτικής ταινίας «Oldboy».

«Jo Yeong-Wook - Farewell My Love»

καλησπερα ψαχνω ενα καινουργιο ντανς τραγουδι που εχει μια τρομερη μελωδια σαν απο τρομπετα και λιγους στοιχους που εποιασα ελεγαν περιπου take care your trust in me and you will find your energy οποιος ξερει κατι....ευχαριστω πολυ[/QUO

κανεισ????:cry::cry::cry:

ρε καιγομαιιιιιι πειτε κατι εστω και στην τυχη :o:o:o

παρεπιπτοντως το τραγουδι απο την διφημηση younique που το ψαχνουν πολλοι ειναι the dandelions-on the 54

• Moderators
να ρωτησω κατι?το λακι λακι το γνωστο τραγουδι ποιοσ το λεει και πωσ μπορω να το βρω?

Geo Da Silva - I'll Do You Like A Truck

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...