Lilith19 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 nickplusplus steve miller band-serenade Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickPlusPlus Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 nickplusplus steve miller band-serenade αυτο ειναι.. σε εχω λατρεψει. 10000000000 ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Djole24 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Παιδια ψαχνω ενα τραγουδι για το οποιο δεν ξερω σχεδον τπτ. Το μονο που ξερω ειναι οτι λεει σε ενα σημειο mi coraso... Εχει γρηγορο ρυθμο και ειναι σχετικα παλιο. Για να σας βοηθησω το ακουσα χθες(πεμπτη) στον κοκκινο κυκλο που το βαζει αργα το βραδυ στο alpha. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lilith19 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Παιδια ψαχνω ενα τραγουδι για το οποιο δεν ξερω σχεδον τπτ. Το μονο που ξερω ειναι οτι λεει σε ενα σημειο mi coraso... Εχει γρηγορο ρυθμο και ειναι σχετικα παλιο. Για να σας βοηθησω το ακουσα χθες(πεμπτη) στον κοκκινο κυκλο που το βαζει αργα το βραδυ στο alpha. Μηπως λες απο manu chao το me gustas tu?Αν και μου φαινεται δυσκολο να μην το ξερεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Djole24 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 οχι δεν λεω αυτο... Αυτο που ψαχνω ειναι στο ιδιο στυλ αλλα σε πιο γρηγορο ρυθμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ants_1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Ξέρει κανείς ένα τραγούδι που λέει "και στα κατάρτια περούνε οι γλάροι και γω σου λέω έχε γεια " . Είμαι σίγουρος πως το ξέρετε αρκετοί απο δω , αν μου δίνατε τον τίλο θα ήμουν ευγνόμων . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
surtuki Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Ξέρει κανείς ένα τραγούδι που λέει "και στα κατάρτια περούνε οι γλάροι και γω σου λέω έχε γεια " .Είμαι σίγουρος πως το ξέρετε αρκετοί απο δω , αν μου δίνατε τον τίλο θα ήμουν ευγνόμων . Οι γλάροι Στίχοι: Χαράλαμπος Βασιλειάδης, Τσάντας & Σπύρος Περιστέρης Μουσική: Νίκος Μεϊμάρης Πρώτη εκτέλεση: Πάνος Γαβαλάς http://www.stixoi.info Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Παιδια ψαχνω ενα τραγουδι για το οποιο δεν ξερω σχεδον τπτ. Το μονο που ξερω ειναι οτι λεει σε ενα σημειο mi coraso... Εχει γρηγορο ρυθμο και ειναι σχετικα παλιο. Για να σας βοηθησω το ακουσα χθες(πεμπτη) στον κοκκινο κυκλο που το βαζει αργα το βραδυ στο alpha. Τραγούδια με Mi corazon υπάρχουν πολλά. Θα σου ελεγα να ρίξεις μια ματιά στο youtube: http://www.youtube.com/results?search_query=mi+corazon&search_type=&aq=f Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
surtuki Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 ρε παίδες ψάχνω ένα κομμάτι αρκετό καιρό... το είδος πρέπει να είναι λογικά house, χωρίς να παίρνω και όρκο, και τραγουδούν παιδάκια σε στυλ χορωδία, περίπου σαν το "somebody's properties" του dj mash. Όποιος ακούει republic θα το έχει ακούσει. Είναι αρκετές φορές το πρώτο τραγούδι που βάζει ο Πορτοκάλογλου. Αν θυμάμαι καλά μια φορά που αναφέρθηκε στο κομμάτι είπε ειναι m fans - villas lobos ή κάτι τέτοιο αλλά δεν έχω βρει ακόμα κάτι στο internet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ants_1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Djole , δες αν είναι το " Mon Kompe " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Παιδια ψαχνω ενα τραγουδι για το οποιο δεν ξερω σχεδον τπτ. Το μονο που ξερω ειναι οτι λεει σε ενα σημειο mi coraso... Εχει γρηγορο ρυθμο και ειναι σχετικα παλιο. Για να σας βοηθησω το ακουσα χθες(πεμπτη) στον κοκκινο κυκλο που το βαζει αργα το βραδυ στο alpha. λογικά ψάχνεις το Μαnυ Chao - La Primavera Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Djole24 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δεν ειναι το Mon Kompe... ειχα κανει search στο youtube αλλα δεν το βρηκα. Θα κοιταξω να βρω το επισοδειο και να το κανω ηχογραφιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@zouve@ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 ένα κομμάτι ελληνικό καινούργιο που λέει συνέχεια "μόνο για σένα" και ένα ξένο χορευτικό dance καλοκαιρινό που λέει "only you" ξέρετε ποιά είναι ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ants_1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δεν ειναι το Mon Kompe... ειχα κανει search στο youtube αλλα δεν το βρηκα. Θα κοιταξω να βρω το επισοδειο και να το κανω ηχογραφιση Δες μήπως είναι αυτό || http://www.youtube.com/watch?v=jxj0k1QQIB0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Djole24 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 thx ρε συ ant αλλα δεν ειναι αυτο... το τραγουδι που λεω ειναι σε πιο γρηγορο ρυθμο και το τραγουδαει αντρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις