Προς το περιεχόμενο

Name that tune (αναζητήσεις τραγουδιών)

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδια ψαχνω ενα τραγουδι για το οποιο δεν ξερω σχεδον τπτ. Το μονο που ξερω ειναι οτι λεει σε ενα σημειο mi coraso... Εχει γρηγορο ρυθμο και ειναι σχετικα παλιο. Για να σας βοηθησω το ακουσα χθες(πεμπτη) στον κοκκινο κυκλο που το βαζει αργα το βραδυ στο alpha.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια ψαχνω ενα τραγουδι για το οποιο δεν ξερω σχεδον τπτ. Το μονο που ξερω ειναι οτι λεει σε ενα σημειο mi coraso... Εχει γρηγορο ρυθμο και ειναι σχετικα παλιο. Για να σας βοηθησω το ακουσα χθες(πεμπτη) στον κοκκινο κυκλο που το βαζει αργα το βραδυ στο alpha.

Μηπως λες απο manu chao το me gustas tu?Αν και μου φαινεται δυσκολο να μην το ξερεις..

Ξέρει κανείς ένα τραγούδι που λέει "και στα κατάρτια περούνε οι γλάροι και γω σου λέω έχε γεια " .

Είμαι σίγουρος πως το ξέρετε αρκετοί απο δω , αν μου δίνατε τον τίλο θα ήμουν ευγνόμων :-) .

Ξέρει κανείς ένα τραγούδι που λέει "και στα κατάρτια περούνε οι γλάροι και γω σου λέω έχε γεια " .

Είμαι σίγουρος πως το ξέρετε αρκετοί απο δω , αν μου δίνατε τον τίλο θα ήμουν ευγνόμων :-) .

Οι γλάροι

Στίχοι: Χαράλαμπος Βασιλειάδης, Τσάντας & Σπύρος Περιστέρης

Μουσική: Νίκος Μεϊμάρης

Πρώτη εκτέλεση: Πάνος Γαβαλάς

http://www.stixoi.info

Τραγούδια με Mi corazon υπάρχουν πολλά. Θα σου ελεγα να ρίξεις μια ματιά στο youtube:

http://www.youtube.com/results?search_query=mi+corazon&search_type=&aq=f

ρε παίδες ψάχνω ένα κομμάτι αρκετό καιρό... το είδος πρέπει να είναι λογικά house, χωρίς να παίρνω και όρκο, και τραγουδούν παιδάκια σε στυλ χορωδία, περίπου σαν το "somebody's properties" του dj mash. Όποιος ακούει republic θα το έχει ακούσει. Είναι αρκετές φορές το πρώτο τραγούδι που βάζει ο Πορτοκάλογλου. Αν θυμάμαι καλά μια φορά που αναφέρθηκε στο κομμάτι είπε ειναι m fans - villas lobos ή κάτι τέτοιο αλλά δεν έχω βρει ακόμα κάτι στο internet

λογικά ψάχνεις το Μαnυ Chao - La Primavera

ένα κομμάτι ελληνικό καινούργιο που λέει συνέχεια "μόνο για σένα" και ένα ξένο χορευτικό dance καλοκαιρινό που λέει "only you" ξέρετε ποιά είναι ???

Δεν ειναι το Mon Kompe... ειχα κανει search στο youtube αλλα δεν το βρηκα. Θα κοιταξω να βρω το επισοδειο και να το κανω ηχογραφιση

Δες μήπως είναι αυτό || http://www.youtube.com/watch?v=jxj0k1QQIB0

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...