stazio Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Ακουσα στο ραδιόφωνο το "αυρα" του Παναγόπουλου σε ξενο στιχο. Ξέρει κανείς ποιά το λέει ή πώς λένε το τραγούδι ? Να θυμήσω τους στίχους της Αύρας μήπως και θυμηθει κανείς ? Από την πόρτα σαν θα βγω θα δω τον ήλιο στρογγυλό και με το όμορφο στερνό χαμόγελό σου Μια καλημέρα θα σου πω μετά θα φύγω θα χαθώ κι ίσως με ξαναδείς μονάχα στ όνειρό σου Γιατί είμαι αέρας που περνά μέσα στης πόλης τα στενά και κάνει τα κλειστά παράθυρα να τρίζουν Γιατί είμαι αύρα εσπερινή, πνοή καθάρια ζωντανή που κάνει τα γερμένα φύλλα να θροΐζουν κλπ κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magoufisa Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 hi παιδια..μηπως ξερετε ενα τραγουδι που λεει give me a reason.. το υπολοιπο δεν το επιασα..ειναι καπως αισθησιακο..κοπελα το λεει..ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lilith19 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 hi παιδια..μηπως ξερετε ενα τραγουδι που λεει give me a reason.. το υπολοιπο δεν το επιασα..ειναι καπως αισθησιακο..κοπελα το λεει..ευχαριστω εκ των προτερων portishead-give me a reason to love you Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magoufisa Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 να σαι καλα σε ευχαριστω παρα πολυ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos311 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 portishead-give me a reason to love you Ο σωστος τιτλος ειναι Glory Box. http://www.youtube.com/watch?v=yF-GvT8Clnk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Ένα Dance κομμάτι, παίζει τώρα το καλοκαίρι πολύ (πρέπει να το έχω ακούσει και στις ειδήσεις του star) . Χορευτικό και στο ρεφραιν λεει Why y y why και κάτι άλλο.. Ελλεινη περιγραφή το ξέρω, αλλά δεν το έχω πετύχει ποτέ ολόκληρο.. Αν λέει κάτι σε κάποιον.. Γυναίκα τραγουδάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 κι εγώ μάλλον αυτό ψάχνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parisb Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Ένα Dance κομμάτι, παίζει τώρα το καλοκαίρι πολύ (πρέπει να το έχω ακούσει και στις ειδήσεις του star) . Χορευτικό και στο ρεφραιν λεει Why y y why και κάτι άλλο.. Ελλεινη περιγραφή το ξέρω, αλλά δεν το έχω πετύχει ποτέ ολόκληρο.. Αν λέει κάτι σε κάποιον.. Γυναίκα τραγουδάει. Νομιζω οτι ψαχνεις το : Ian Carey Ft. Michelle Shellers - Keep On Rising http://www.youtube.com/watch?v=baXbw7xYD-4 αυτο βεβαια λεει rise αλλα ισως το ακους why! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@zouve@ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 ένα κομμάτι ελληνικό καινούργιο που λέει συνέχεια "μόνο για σένα" και ένα ξένο χορευτικό dance καλοκαιρινό που λέει "only you" ξέρετε ποιά είναι ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Ακουσα στο ραδιόφωνο το "αυρα" του Παναγόπουλου σε ξενο στιχο. Ξέρει κανείς ποιά το λέει ή πώς λένε το τραγούδι ? Να θυμήσω τους στίχους της Αύρας μήπως και θυμηθει κανείς ? Από την πόρτα σαν θα βγω θα δω τον ήλιο στρογγυλό και με το όμορφο στερνό χαμόγελό σου Μια καλημέρα θα σου πω μετά θα φύγω θα χαθώ κι ίσως με ξαναδείς μονάχα στ όνειρό σου Γιατί είμαι αέρας που περνά μέσα στης πόλης τα στενά και κάνει τα κλειστά παράθυρα να τρίζουν Γιατί είμαι αύρα εσπερινή, πνοή καθάρια ζωντανή που κάνει τα γερμένα φύλλα να θροΐζουν κλπ κλπ αν εννοείς μια διασκευή με λίγο reggae ρυθμό είναι από τους Hesperians Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgio_g Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια!!!:mad: Ψάχνω ένα κομμάτι από την ταινία The fast and the Furious το οποίο δεν είναι στο soundtrack της. Το κομμάτι παίζει στην αρχή της ταινίας μετά τα μπαντιλίκια με το πράσινο Mitsubishi που κάνει ο Βrian και στο σκηνικό με το σαντουιτς στο φαστφουντάδικο του Dom. Ξεχωρίζω την φωνή του Snoop Dog αλλά δεν είναι δικό του κομμάτι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoski Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 ένα ελληνικό για ελληναδικο που ακουγεται τωρα στο ραδιοφωνο και ξεκιναει με εναν κρητικο με προφορα και ξαφνικα αρχιζει να τραγουδαει μια γυναικα με φωνη σαν τη θελξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Νομιζω οτι ψαχνεις το : Ian Carey Ft. Michelle Shellers - Keep On Risinghttp://www.youtube.com/watch?v=baXbw7xYD-4 αυτο βεβαια λεει rise αλλα ισως το ακους why! Απόλυτο δίκιο! Αυτό πρέπει να είναι! Χίλια Thanks!!!! :lol::lol::-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chros26_ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Παιδάκια θα βοηθήσετε και εμένα? Ένα κομματάκι, το οποιό το τραγουδάει άντρας, και στο refrain νομίζω λέει Εverybody, sing i don't wanna be alone - i don't wanna be alone.. :S Τρελό κόλλημα, και δεν μπορώ να το βρώ πουθενααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xania4ever Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Ενα που λέει "when people say no no no i really want to say yeah yeah yeah". Μήπως το ξέρετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις