parisb Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 παλι εγω με καινουργιο τραγουδακι.σας παρακαλω βοηθηστεμε επιγοντος.ειναι θέμα ζωης και θανατου.ο κυριος στιχος του ειναι is this love ή this is the love νομιζω.νομίζω οτι το είχανε βάλει στο έργο Mrs and Ms Smith.σας παρακαλω βοηθήστε με λεγοντάς μου το όνομα του τραγουδιού .ευχαριστώ θερμά σε όποιον με βοηθήσει!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) Βρε παιδια οταν ψαχνετε ενα κομματι πειτε τουλαχιστον τι ειδος ειναι, ροκ, ποπ, κτλ... Επισης για κομματια απο ταινιες καντε μια βολτα απο imdb που εχει soundtrack tracklisting. Ριξε μια ματια εδω: http://www.imdb.com/title/tt0356910/soundtrack
Zoro2128 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 το τραγουδακι ακούγεται συχνά.ειναι ποπ περισότερο. ειναι ρομαντικο.μπορείς σε παρακαλώ να με βοηθήσεις.δεν το είχε στο Mrs and Ms Smith.
nektarios Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 παλι εγω με καινουργιο τραγουδακι.σας παρακαλω βοηθηστεμε επιγοντος.ειναι θέμα ζωης και θανατου.ο κυριος στιχος του ειναι is this love ή this is the love νομιζω.νομίζω οτι το είχανε βάλει στο έργο Mrs and Ms Smith.σας παρακαλω βοηθήστε με λεγοντάς μου το όνομα του τραγουδιού .ευχαριστώ θερμά σε όποιον με βοηθήσει!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) μήπως PJ Harvey - This Is Love;
Zoro2128 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 ακυρο.ειναι ρομαντικο και χαλαρο τραγουδακι.ολοι πρεπει να το έχετε ακουσει αλλα με μενα που να βρειτε ακρη.
Zoro2128 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 το βρήκα γαμωτο μου.Bob Marley - Could You Be Loved
xxchristaxx Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Καλημέρα σε όλους!Μήπως ξέρει κανείς ποιό τραγούδι είναι αυτό που στο ρεφραίν λέει ρούμι,τεκίλα κ άφθονη μπύρα....Είναι ελληνικό,κ από ρυθμό χιπ-χοπ,ρ ν β κάτι τέτοιο...ευχαριστώ πολύ!!
Smaug Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Kαλησπέρα. Ψάχνω μια rock μπαλάντα slow μάλλον 90's που στο ρεφρέν λέει "so this is freedom...freedom" ίσως και so is it freedom. Μήπως σας λέει τπτ;
parisb Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Kαλησπέρα. Ψάχνω μια rock μπαλάντα slow μάλλον 90's που στο ρεφρέν λέει "so this is freedom...freedom" ίσως και so is it freedom. Μήπως σας λέει τπτ; Μηπως ψαχνεις το: Depeche Mode - Free love http://www.youtube.com/watch?v=Ehbrq52fYSQ
alexdeli Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω ένα κομμάτι που λέει στο ρεφραίν "there is no time until next time". Καινούργιο πρέπει να είναι σχετικά, ψιλορόκ.
azio Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 παιδια ξερει κανεις πιο ειναι το τραγουδι με το οποιο ειναι mix η πιπα της ειρηνης στο mix του valentino? ενα μπιτακι που ακουγετε
Paytor Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Γεια σας παιδιά! Εδω και καιρό ακουγα ένα πολυ ωραίο τραγούδι στο ραδιόφωνο αλλα ποτέ δεν συγκράτησα τίτλο και μπάντα. Στο ρεφρέν πάντως λέει αυτο:I'm freeeeeee in this world I'm freeeeee in this world so freeee you can't catch me you don't know me.... Αν το ξέρει κανένας ας απαντήσει! Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις