mirmigki Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Κλασικό τραγούδι που ποτέ δεν κατάφερα να βρω τον τίτλο. Παραθέτω ηχογράφιση απο ραδιόφωνο... http://rapidshare.de/files/40172992/asd.mp3.html please help!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Κλασικό τραγούδι που ποτέ δεν κατάφερα να βρω τον τίτλο. Παραθέτω ηχογράφιση απο ραδιόφωνο... http://rapidshare.de/files/40172992/asd.mp3.html please help!!!! «Rene Aubry - Apres La Pluie II» Για αναγνώριση βάζουμε sample και όχι ολόκληρο κομμάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4alex6 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Κλασικό τραγούδι που ποτέ δεν κατάφερα να βρω τον τίτλο. Παραθέτω ηχογράφιση απο ραδιόφωνο... http://rapidshare.de/files/40172992/asd.mp3.html please help!!!! Rene Aubry-Apres La Pluie 2 http://www.youtube.com/watch?v=HKjbYYpVHoc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mirmigki Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Τέλεια! Σας ευχαριστώ και τους δύο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silok Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα παιδιά.Ακούω κατά καιρούς ένα κομμάτι με Γαλλικό στίχο(γυναικεία φωνή) και το μόνο που συκρατώ από τους στίχους είναι κάτι σαν tout le bien tout les mal.Το έχω ακούσει και σε Ισπανική εκτέλεση και η μουσική του μου λέει ότι έχει βγει και στα Ελλληνικά και μου έρχεται ένας στίχος στο μυαλό :'' ονειρεύομαι για μας έναν κόσμο.... '' μάλλον από τον Πασχάλη Αρβανιτίδη. Μήπως κατάλαβε κανείς ποιό ειναι?Μ'ενδιαφέρει το Γαλλικό κομμάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα παιδιά.Ακούω κατά καιρούς ένα κομμάτι με Γαλλικό στίχο(γυναικεία φωνή) και το μόνο που συκρατώ από τους στίχους είναι κάτι σαν tout le bien tout les mal.Το έχω ακούσει και σε Ισπανική εκτέλεση και η μουσική του μου λέει ότι έχει βγει και στα Ελλληνικά και μου έρχεται ένας στίχος στο μυαλό :'' ονειρεύομαι για μας έναν κόσμο.... '' μάλλον από τον Πασχάλη Αρβανιτίδη.Μήπως κατάλαβε κανείς ποιό ειναι?Μ'ενδιαφέρει το Γαλλικό κομμάτι. Να υποθέσω πως δεν ψάχνεις της Dalida το «L' Histoire D' Un Amour» που μου φαίνεται το προφανές, ε; Δε νομίζω να το έχει διασκευάσει και ο Πασχάλης... Δεν παίρνω κι όρκο όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostassid Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 στις αρχες της δεκαετιας του 90 επαιζε αρκετα συχνα στο jeronimo groovy tv ενα video clip οπου μια μαυρη που φορουσε κοστουμι τραγουδουσε σε μπλε φοντο "... I reach you from the moon and sky...." ωραιο μελωδικο τραγουδακι με αλλαγες στο σκοπο του.please help Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 ... το πρώτο είναι ένα remix του The Wall, dance ναι μεν, αλλά είχε σε ένα σημείο και solo ηλεκτρική κιθάρα. Μήπως το πήρε το αυτί κανενός? Mα καλά πόσα remix του The Wall κυκλοφορούνε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos311 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 στις αρχες της δεκαετιας του 90 επαιζε αρκετα συχνα στο jeronimo groovy tv ενα video clip οπου μια μαυρη που φορουσε κοστουμι τραγουδουσε σε μπλε φοντο "... I reach you from the moon and sky...." ωραιο μελωδικο τραγουδακι με αλλαγες στο σκοπο του.please help Μαλλον εννοεις το "Sleeping Satellite" της Tasmin Archer, που λεει "I blame you for the moonlit sky". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostassid Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 σωστος εγραψες και σε ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Moderators Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα παιδιά.Ακούω κατά καιρούς ένα κομμάτι με Γαλλικό στίχο(γυναικεία φωνή) και το μόνο που συκρατώ από τους στίχους είναι κάτι σαν tout le bien tout les mal.Το έχω ακούσει και σε Ισπανική εκτέλεση και η μουσική του μου λέει ότι έχει βγει και στα Ελλληνικά και μου έρχεται ένας στίχος στο μυαλό :'' ονειρεύομαι για μας έναν κόσμο.... '' μάλλον από τον Πασχάλη Αρβανιτίδη.Μήπως κατάλαβε κανείς ποιό ειναι?Μ'ενδιαφέρει το Γαλλικό κομμάτι. Μηπως λες το Crier La Vie (sleeping away) απο Mylene Farmer & Moby? Δεν γνωριζω να εχει διασκευαστει. Εγω ψαχνω μια εκτελεση του κλασικου Song For Denise αλλα με φωνητικα. Οχι την αθλια (ΙΜΟ) ελληνικη εκδοση που εχει κυκλοφιρησει τελευταια (υποθετω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silok Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μηπως λες το Crier La Vie (sleeping away) απο Mylene Farmer & Moby? Δεν γνωριζω να εχει διασκευαστει. Εγω ψαχνω μια εκτελεση του κλασικου Song For Denise αλλα με φωνητικα. Οχι την αθλια (ΙΜΟ) ελληνικη εκδοση που εχει κυκλοφιρησει τελευταια (υποθετω). Όχι τελικά είναι αυτό της DALIDA.Χριστίνα για άλλλη μια φορά respect. Stormrain μήπως λες το Searching for your love από τους Three Five? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gepes Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 http://rapidshare.com/files/135608235/don_t_go__viva__i_must_find_it___.wav.html?killcode=12028779171288103952 αναζητώ αυτό το τραδούδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Moderators Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Όχι τελικά είναι αυτό της DALIDA.Χριστίνα για άλλλη μια φορά respect.Stormrain μήπως λες το Searching for your love από τους Three Five? Χμμ δεν το ξερω αυτο το τραγουδι και δεν βρηκα κανενα λινκ στο youtube. Αν εχεις κανενα προχειρο στειλε το please. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Όχι τελικά είναι αυτό της DALIDA.Χριστίνα για άλλλη μια φορά respect.Stormrain μήπως λες το Searching for your love από τους Three Five? Χμμ δεν το ξερω αυτο το τραγουδι και δεν βρηκα κανενα λινκ στο youtube. Αν εχεις κανενα προχειρο στειλε το please. http://www.youtube.com/watch?v=uN4NFweImyg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις