Προς το περιεχόμενο

Name that tune (αναζητήσεις τραγουδιών)

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά καλησπέρα. Εδώ και κάτι μήνες ακούω σε όποιο club και να βρεθώ σε όλες τις πόλεις ένα κομμάτι το οποίο έχει μεν τη μουσική του Drop it like it's hot (DJ XLS Next Episode Remix) από Snoop Dogg vs Dr DRE, αλλά διαφορετικούς στίχους-είναι και πιο ωραίο νομίζω..! Έκανα αναζήτηση στο θέμα αλλά δε βρήκα κάτι, μπορεί να με βοηθήσει κανείς; :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπερα σε ολους!!!Μια βοηθεια για 2 τραγουδακια που ακουσα στον Kosmos 93.6

1)Swing me to your paradise....παλιο τραγουδι

2)Δεν καταλαβα τι γλωσσα ηταν,με γρηγορο ρυθμο και σε καποιο σημειο ελεγε κατι σαν....Cafe en Spana

Οποιαδηποτε σκεψη....

Αντε και καλες βουτιες!!!!

Το 2 βρεθηκε,αν τυχον το ψαχνει και καποιος αλλος

N.O.H.A-Tu Cafe http://www.youtube.com/watch?v=baLaHiBPuR4

παιδια ειδα το εργο ι4 λουφΑ και παραλλαγή και επαθα πλακα με το τραγουδι που ελεγε εκεινος ο ποντιος(νομιζω) οταν οι γιοταδες κατέβαιναν το γκρεμό που ειχαν κρυφτεί .ξερει κανεις σας ποιο ειναι?

(απιστευτη φωνη το ατομο)

γνωριζει κανεις το κομματι αυτο?

http://www.sendspace.com/file/5533w2

Όπως σου είπα και σε PM, το τραγούδι που ψάχνεις είναι από τους Έλληνες Hedon Cries και λέγεται «Grief».

10 mb για sample 1' είναι πάρα πολλά. Αν δεν γνωρίζεις πως ρίχνουμε την ποιότητα σε ένα αρχείο ήχου και χρειάζεσαι βοήθεια, στείλε μου pm.

Όπως σου είπα και σε PM, το τραγούδι που ψάχνεις είναι από τους Έλληνες Hedon Cries και λέγεται «Grief».

10 mb για sample 1' είναι πάρα πολλά. Αν δεν γνωρίζεις πως ρίχνουμε την ποιότητα σε ένα αρχείο ήχου και χρειάζεσαι βοήθεια, στείλε μου pm.

Συγνωμη χριστινα δεν το προσεξα οτι μου εστειλες πμ!οκ αλλη φορα δεν θα στειλω τοσο μεγαλο αρχειο!ευχαριστω παντως!:-):-)

Καλησπερα..Ψαχνω ενα κομματι,το οποιο νομιζω οτι ειναι εποχης 60' 70' και το συγκροτημα σε φαση jefferson airplane.Αρκετα μελαγχολικο,tο τραγουδαει γυναικα,στην εισαγωγη και(νομιζω) και στο ρεφρεν ακουγεται βιολι και καποιοι στιχοι που θυμαμαι ειναι oh oh oh,get(η run) away from you..[/quote

κανεις??:rolleyes::rolleyes:

Γεια χαρά παιδιά. Τις προάλλες άκουγα ένα τραγούδι στο ραδιόφωνο και έχω φαει τον κόσμο να βρω πιο είναι και δεν μπορώ! Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Έχω ηχογραφήσει ένα μέρος του http://drop.io/ybrwqmi

Λοιπόν.. Εδώ και αρκετό καιρό πραγματικά σπάω το κεφάλι μου για να θυμηθώ ένα καλοκαιρινό τραγουδάκι αρχές δεκαετίας 90. Όποτε προσπαθώ να θυμηθώ τον ρυθμό, πάει το μυαλό μου αυτόματα σχεδόν είτε στο "Shine" των Aswad, είτε στο "Sweat" των Inner Circle. Αλλά δεν είναι αυτό, ίδιας εποχής όμως πάνω κάτω..

Το θέμα είναι, ότι έχω σχεδόν μπροστά μου το βίντεο κλιπ, με κάτι λευκούς με ράστα και φαρδυά ρούχα, που χορεύουν σε μια παραλία, σούρουπο, με κάτι δαυλούς με φωτιά, σε κάποια φάση ανεβαίνουν σε μια σκηνή που έχει μια τζαμαϊκανή σημαία απο πίσω..

Το ξέρω ότι ψάχνω ψύλλο στ'αχυρα, αλλά ΜΠΑΣ και θυμίζει τίποτα σε κανέναν αυτή η περιγραφή..

Λοιπόν.. Εδώ και αρκετό καιρό πραγματικά σπάω το κεφάλι μου για να θυμηθώ ένα καλοκαιρινό τραγουδάκι αρχές δεκαετίας 90. Όποτε προσπαθώ να θυμηθώ τον ρυθμό, πάει το μυαλό μου αυτόματα σχεδόν είτε στο "Shine" των Aswad, είτε στο "Sweat" των Inner Circle. Αλλά δεν είναι αυτό, ίδιας εποχής όμως πάνω κάτω..

Το θέμα είναι, ότι έχω σχεδόν μπροστά μου το βίντεο κλιπ, με κάτι λευκούς με ράστα και φαρδυά ρούχα, που χορεύουν σε μια παραλία, σούρουπο, με κάτι δαυλούς με φωτιά, σε κάποια φάση ανεβαίνουν σε μια σκηνή που έχει μια τζαμαϊκανή σημαία απο πίσω..

Το ξέρω ότι ψάχνω ψύλλο στ'αχυρα, αλλά ΜΠΑΣ και θυμίζει τίποτα σε κανέναν αυτή η περιγραφή..

Πωπω.. Λες και έπρεπε να ποστάρω για να μου έρθει η θεία επιφώτηση.. Και να σκεφτει κανείς ότι μου ήρθε έτσι στο άσχετο όταν ξύπνησα στις 6 το πρωί...

Bin Mountain - I love your way

:whistle::whistle:

Ψάχνω ένα τραγουδάκι το άκουσα σήμερα και τα λόγια που μπόρεσα να συγκρατήσω είναι τα εξής: it's unriiiight and unfaiiiir over and over (again) δεν είμαι σίγουρος για το again..Γυναικεία φωνητικά τώρα για το είδος δεν μπορώ να το προσδιορίσω..Ευχαριστώ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...