Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τευλευταία, ειδικά στις καφετέριες, ακούγεται ένα πολύ ωραίο τραγούδι ρομαντικό με μια γυναικεία φωνή που λέει κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του τραγουδιού "nananannaaoohohonana hold me tight...".Μου αρέσει πάρα πολύ και το ψάχνω κάμποσες μέρες και δεν μπορώ να το βρω.ΘΥμίζω είναι χαρακτηριστικό του τραγουδιού μια γυναικεία ρομαντική φωνή που καθώς λέει nanananannanana ψηλώνει η φωνή της.Κάποιος από εσάς που το ξέρει ή έχει μια ιδέα ας μην βαρεθεί να την γράψει... :-D

Μπορεί να ψάχνει και το Just Hold Me από Maria Mena...

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα παιδιά! ( πω πω χρονια εχώ να γράψω εδω :P )

Λοιπον ψαχνω ενα Ιταλικο τραγουδι απο εναν τυπο με βραχνή φωνή και το μονο που εχω συγκρατισει ειναι οτι λεει κατι για aqua μεσα...παλιο και ψιλο αργο κομματακι ) .

Δημοσ.

Βασικά Strange_Cargo μόλις το βρήκα κατά τύχη μόνος μου!! λέγεται Jedi Mind Tricks - Animal Rap (το instrumental όμως) Ωραίο ρυθμό έχει!

Δημοσ.
Βασικά Strange_Cargo μόλις το βρήκα κατά τύχη μόνος μου!! λέγεται Jedi Mind Tricks - Animal Rap (το instrumental όμως) Ωραίο ρυθμό έχει!

Καμιά φορά τα comments στο YouTube βοηθάνε, όπως σε αυτό. Να τους ρίχνετε μια ματιά όταν ψάχνετε ένα τραγούδι από κάποιο video.

Δημοσ.
Ενα rap τραγουδι,που αναφερεται στο καλοκαιρι,και στο ρεφρεν του ειναι λαικο-pop έχει κανεις καμμια ιδεα?

Το ακουσα το πρωι στο ραδιο μολις ξυπνησα,δεν μπορεσα να καταλαβω τπτ περισσοτερο!

Μήπως είναι αυτό?

http://www.youtube.com/watch?v=C5UWXHICl68

Δημοσ.

Καλησπέρα....

Ψάχνω μανιωδώς ενα τραγούδια που ακουσα σε ενα festival στο πηλιο (Color your life FESTIVAL). Ειναι hip hop αλλα ακουγεται η φωνή σαν παλιο τραγουδι. Οι στιχοι που θυμαμαι ειναι οι εξής:

(κάτι) no melody, (κάτι) no beat, .... (κάτι) ...., twist-wist-wist-ist-ist-ist-st-st

Τα τελευταία λόγια με το twist ειναι τα πιο χαρακτηριστικα....

Δημοσ.

Καλησπέρα ψάχνω ένα τραγούδι με μπιτατο ρυθμό που έχει μεγάλη εισαγωγή και το μονο που ξεχώρισα είναι ότι λέει πολλές φορές rise rise rise. Γενικά παιζεται πολύ στα κλαμπ. Πάντως δεν είναι το rise up του Yves Larock.

Δημοσ.
γεια και απο εμένα. Χρειαζομαι βοήθεια για το παρακάτω κομμάτι.

παιζει σε διαφημιση της συλλογης ινσπιρειτιονς του κομπακτ ντισκ κλαμπ και εκεινη ακριβως τη στιγμη δειχνει ενα παιδι που κανει ποδηλατο.νομιζω ειναι απο ταινια.ευχαριστω προκαταβολικα

μήπως λες το LA VITA E BELLA του piovani?

Δημοσ.
Καλησπέρα ψάχνω ένα τραγούδι με μπιτατο ρυθμό που έχει μεγάλη εισαγωγή και το μονο που ξεχώρισα είναι ότι λέει πολλές φορές rise rise rise. Γενικά παιζεται πολύ στα κλαμπ. Πάντως δεν είναι το rise up του Yves Larock.

http://www.youtube.com/watch?v=sy_c_1rXkYk

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...