yannis27gr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα, Χτες, έπαιξε ο Mythos Radio 93,4 (Σαλόνικα) μια σειρά από τραγούδια με μάλλον στρατιωτικό περιεχόμενο (πιο γνωστό το "Ο Γ΄ Παγκόσμιος" με το Β. Παπακωνσταντινου) και ανάμεσα τους έπαιξε ένα τραγούδι με ρυθμό στρατιωτικού εμβατηρίου που το άκουγα για πρώτη φορά και είναι πραγματικά εκπληκτικό. Δε θυμάμαι όλους τους στίχους, θυμάμαι χαρακτηριστικά όμως τους εξής: "...Θησέας να το δω/και να λευτερωθώ/μα ουρά του Μινωταύρου κρατώ..." Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε και να μου πείτε ποιο είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Άκυρο, το βρήκα. Παρακαλώ κύριοι μοντς, ρίξτε του ενα ντιλιτ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiSSLiTTleDeVil Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 αυτο το καινούριο που τραγουδάει η προτωψάλτη και μπαίνει σε καποια σημεία ο michel jackson. Σ' έναν κόσμο που δεν κάνει κάτι για 'μας ειναι το κομματι που ψαχνεις. Ειναι διασκευη του κομματιου του Michael Jackson > They don't care about us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerinaki16 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Ημουν στο Λονδινο μεχρι χθες και στο αυτοκινητο ακουγαμε συνεχως στο ραδιο ενα κομματι γλυκο χαριτωμενο και ρομαντικο...το λεει μαλλον συγκροτημα...συγκρατησα μια γυναικεια φωνη αλλα μαλλον ηταν και μια αντρικη μαζι..Λεει : You can look and you will find me....Time after time....LALALA lalala... Σας περναει τιποτα απο το μυαλο?Ευχαριστω! ΑΑΑΑΑΑ!Και ενα αλλο ιδιου στυλ που το λεει αντρας,και λεει : Before I fall any deeper... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tracer27 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα σε όλους... Χτές το βράδυ άκουσα στο ραδιόφωνο σχετικά αργά κατά τις 3(δεν θυμάμαι σταθμό δυστυχώς) ένα λατινογενές τραγούδι ίσως ισπανικό και είχε και πάθος..Είναι αρκετά γνωστό και τα λόγια που μπόρεσα να συγκρατήσω είναι τα εξής(δεν είμαι και σίγουρος οτι είναι απολύτως σωστά):mi amor mi amor,chocolate,notura,obsession(με λατινογενή προφορά όμως με τα Θ),passionate Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tracer27 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Παιδιά το βρήκα τελικά....Είναι το Aventura - Obsession Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amfitriti Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα, ψάχνω ένα τανγκό με ιταλικό στίχο και "δυνατό" κομμάτι μουσικά, το τραγουδούσε άντρας και είχε παίξει στο καφέ της Χαράς (μια σειρά στον ΑΝΤ1, το είχαν χορέψει ο Χάρης Ρώμας και η Ρένια Λουιζίδου). Κάπου σε ένα στίχο λέει "ti prego perdona mi" (δυστυχώς μόνο αυτό έχω καταφέρει να "πιάσω".Αν το ξέρει κάποιος-α ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ai8erovamwn Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα σε όλους..έχω μια δύσκολη ερώτηση κ παρακαλώ όποιον ξέρει να με βοη8ήσει!Υπάρχει ένα σχετικά πρόσφατο cd του Καζαντζίδη όπου λέει τραγούδια άλλων τραγουδιστών κ ξέρω πως το είχε κυκλοφορήσει λίγα χρόνια πριν πεθάνει..όποιος γνωρίζει ας μου γράψει κάτι γιατί ψάχνω μέρες τώρα κ άκρη δεν βγάζω..Καλά να περνάτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα, ψάχνω ένα τανγκό με ιταλικό στίχο και "δυνατό" κομμάτι μουσικά, το τραγουδούσε άντρας και είχε παίξει στο καφέ της Χαράς (μια σειρά στον ΑΝΤ1, το είχαν χορέψει ο Χάρης Ρώμας και η Ρένια Λουιζίδου). Κάπου σε ένα στίχο λέει "ti prego perdona mi" (δυστυχώς μόνο αυτό έχω καταφέρει να "πιάσω".Αν το ξέρει κάποιος-α ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ. «Adriano Celentano - Jealousy» Βασισμένο στο «Tango Jalousie» του Jacob Gade (η συγκεκριμένη εκτέλεση είναι από τον Xavier Cugat και την ορχήστρα του). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Ημουν στο Λονδινο μεχρι χθες και στο αυτοκινητο ακουγαμε συνεχως στο ραδιο ενα κομματι γλυκο χαριτωμενο και ρομαντικο...το λεει μαλλον συγκροτημα...συγκρατησα μια γυναικεια φωνη αλλα μαλλον ηταν και μια αντρικη μαζι..Λεει :You can look and you will find me....Time after time....LALALA lalala... Σας περναει τιποτα απο το μυαλο?Ευχαριστω! ΑΑΑΑΑΑ!Και ενα αλλο ιδιου στυλ που το λεει αντρας,και λεει : Before I fall any deeper... 1) Time After Time αν και ειναι πασιγνωστο, δεν μου ερχεται αυτην τη στιγμη το ονομα της τραγουδιστριας και εχω σπασει το κεφαλι μου. EDIT : Cindy Lauper. 2) Will Young - Leave Right Now Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerinaki16 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 1) Time After Time αν και ειναι πασιγνωστο, δεν μου ερχεται αυτην τη στιγμη το ονομα της τραγουδιστριας και εχω σπασει το κεφαλι μου. EDIT : Cindy Lauper. 2) Will Young - Leave Right Now Αχ σ'ευχαριστω παρα πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 παιδια θα ηθελα να μαθω πως λεγεται ενα τραγουδι της μαντω που λεει: με κουρασες και η καρδια μου το ξερει τι εχω τραβηξει αυτον τον καιρο. και ενα αλλο τραγουδι θελω που δεν θυμαμαι ποιος το λεει: τι ειχαμε τι χασαμε στο λεω σε ξεχασαμε αγαπη μου δεν καναμε ζημια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 τι ειχαμε τι χασαμε στο λεω σε ξεχασαμε αγαπη μου δεν καναμε ζημια Έφη Σαρρή - Τι Είχαμε, τι χάσαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Έφη Σαρρή - Τι Είχαμε, τι χάσαμε ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amfitriti Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 «Adriano Celentano - Jealousy» Βασισμένο στο «Tango Jalousie» του Jacob Gade (η συγκεκριμένη εκτέλεση είναι από τον Xavier Cugat και την ορχήστρα του). Χίλια ευχαριστώ να είσαι καλά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις