Προς το περιεχόμενο

Name that tune (αναζητήσεις τραγουδιών)

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μηπως γνωριζει κανεις αυτο το τραγουδακι... το εκανα ηχογραφιση για να το βρω αλλα ειναι με πολλους εχτρα ηχους και δεν γινεται...:cry:\

αν μπορει καποιος/α να βοηθησει...

http://rapidshare.com/files/128693326/_____ueoe_____5_.amr

Djuma Soundsystem - Les Djinns (Trentemoller Remix)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators
μηπως γνωριζει κανεις αυτο το τραγουδακι... το εκανα ηχογραφιση για να το βρω αλλα ειναι με πολλους εχτρα ηχους και δεν γινεται...:cry:\

αν μπορει καποιος/α να βοηθησει...

http://rapidshare.com/files/128693326/_____ueoe_____5_.amr

ψαχνω και ενα δευτερο το οποιο ειναι μπαλαντα, ειναι παλιο ( 3+ χρονια ), το τραγουδαει αντρας ( στα χαρτια τουλαχιστον ! ) , ειναι σε αγγλικο στιχο, τα λογια του αν θυμαμαι καλα ειναι συγνωμη ... συγνωμη αν σε εκανα να κλαψεις... συμνωμη αν... ειναι πολυ γνωστο, αλλα εχω κολησει και δεν θυμαμαι τιτλο.( το ψαχνω ολο το απογευμα αλλα τιποτα )

οποιος καταλαβει για ποιο λεω... με τις λιγοστες πληροφοριες που λεω θα ειναι πολυ γατα !

Οσον αφορα το δευτερο, μου ηρθε στο μυαλο το Just A Man - I'm Sorry. Check it out :)

Οσον αφορα το δευτερο, μου ηρθε στο μυαλο το Just A Man - I'm Sorry. Check it out :)

ναι αυτο ειναι ....

stormrain= 12495-cat-mouse.jpgμε πεταλα!

εισαι απεκτος!:whistle: το ακουσα το απογευμα σε ενα μαγαζη που ημουν και μου εχει κολησει ... τι να πω... φοβερος !!!

Πώς λέγεται αυτό το τραγούδι που παίζει στην αρχή της ταινίας The Goonies,(όχι το πρώτο , το δεύτερο συγκεκριμένα)

Ίσως κάποιο από αυτά:

http://www.imdb.com/title/tt0089218/soundtrack

Καλησπέρα παιδιά! Το τραγούδι των Kinobe, Slip Into Something More Comfortable, υπάρχει σε 2 versions, την instrumental και αυτή με στίχους. Αυτή λοιπόν με τους στίχους είναι άλλου καλλιτέχνη, είναι των Kinobe, τι παίζει; Τη ψάχνω αλλά δε μπορώ να τη βρω με τίποτα...

Παιδιά, αυτό που ψάχνω είναι αυτό, αλλά με στίχους. Γνωρίζει κανείς αυτήν την έκδοση;

Κανονικά, η instrumental εκδοχή ονομάζεται "Slip Into Something More Comfortable", ενώ η εκδοχή με τα vocals (feat. Ben & Jason (Ben Parker & Jason Hazeley)), ονομάζεται "Slip Into Something...". Αυτά όσον αφορά το single, που απο όσο ξέρω βγήκε πριν το album. Στο album τώρα, οι τύποι έβαλαν την εκδοχή με τα φωνητικά, αλλά και την instrumental εκδοχή, ως "hidden track" (λέμε τώρα.. :rolleyes:), μετά το τελευταίο κομμάτι του album.

Αυτά για την ιστορία. :P Τώρα όσον αφορά αυτό που ζήτησες, έχεις pm. ;)

Ρε παιδια ψαχνω ενα παλιο τραγουδι που λεει

"και αν δεν παρω καλα την στροφη και αν δεν στριψω καλα το τιμονι"

Ξερει κανεις ποιος το τραγουδαει ? Η αν το εχει να το κανει ενα upload και να δωσει το link ?

καλησπερα σε ολους...

ψαχνω 2 κομματια που ακουσα σε κλαμπακι...

1) Ενα τραγουδι ξενο που δεν ξερω τι λεει απλα σαν να ακουω να λεει συνεχεια... Oh Laka laka... oh laka laka

2) Ενα αλλο που λεει... You are so sexyyy sexyyy sexyy sexyy

ξενα και τα 2

τα φωτα σας παιδιαααα

καλησπερα σε ολους...

ψαχνω 2 κομματια που ακουσα σε κλαμπακι...

1) Ενα τραγουδι ξενο που δεν ξερω τι λεει απλα σαν να ακουω να λεει συνεχεια... Oh Laka laka... oh laka laka

2) Ενα αλλο που λεει... You are so sexyyy sexyyy sexyy sexyy

ξενα και τα 2

τα φωτα σας παιδιαααα

1) Ίσως λες το Geo Da Silva - I'll Do You Like A Truck

2) Ίσως πάλι να είναι το Jamie Lewis - So Sexy

Γεια σας παιδια!!! Ψάχνω ένα ελληνικό τραγούδι (τανγκό πρέπει να είναι) που στο ρεφραίν πάει κάπως έτσι: "κι οσο κρατάει η βροχή το ρυθμό, και σαν τρελή η καρδιά μου χορεύει τανγκό, εγώ μεσα σε δρόμους καθρέφτες, να ψάχνω τους φταίχτες, για όλα αυτά που αγαπώ" (ή κάπως έτσι)...

Αν ξέρετε αναφέρετε και τον ερμηνευτή.

Καλησπέρα! Ψάχνω ένα τραγούδι από κάτι Αμερικανούς μάλλον...λέει σε κάποια φάση στο κουπλέ New York city. Είναι κάπως θλιμένο και στο κουπλέ μού θυμίζει το παρακάτω τραγούδι http://www.youtube.com/watch?v=y0TJoBGZCQU, ευχαριστώ....

Φίλε Nick το τραγούδι που ψάχνεις λέγεται "Τ' απογεύματα τ' άδεια" απο τη Γλυκερία σε στίχους και μουσική του Γ.Σαρρή από το άλμπουμ "Άνοιξη" (2004).

καλησπέρα παιδιά!

Ψάχνω ένα τραγουδάκι που βάζει συχνά στον δίεση φμ..Ειναι ξένο και μοιάζει σαν να είναι παλιό κομμάτι..

Το ξερώ δεν είναι και πολύ βοηθητικά αυτά που λέω αλλά τον τελευταίο καιρό το βάζει σχεδόν κάθε μέρα και μια δυο φορές σίγουρα...

Ότι θέτε και νομίζετε ότι μπορεί να ναι πείτε το και θα ψάχνω εγώ...

Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...