Cristina Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα παιδιά.Ψάχνω ένα παλιό ελληνικό τραγούδι βάλς,το οποιο στο ρεφρέν λέει "με φωνάζουνε τρελή γιατί σ'αγαπώ πολύ". Αν κάποιος έχει πληροφορίες σχετικά με τον τραγουδιστή/στρία συνθετη κλπ ή και που μπορώ να το βρω θα ήταν πολύ καλο!Ευχαριστώ! Αν και το βαλς δεν ταιριάζει με το παρακάτω τραγούδι, άκουσέ το μήπως και είναι αυτό που ψάχνεις. «Ελευθερία Χριστοπούλου - Με Φωνάζουν Τρελή»
Strange_Cargo Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μήπως γνωρίζετε κάποιο τραγούδι που στο ρεφρέν επαναλαμβάνεται το is it love, is it love, is it love, is it love.. ? Ευχαριστώ iiO - Is It Love
BozGNR Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 iiO - Is It Love Strange Cargo αυτό είναι. Ευχαριστώ πολύ:-)
stimuli Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Ένα κρητικό τραγούδι που παίζει συνέχεια στον Ντέρτι και μιλάει για το facebook; Το γνωρίζει κανείς;
^NaST^ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Το τραγούδι που λέει η Πρωτοψάλτη Πάμε Χαβάι υπάρχει και στα αγγλικά. Μήπως ξέρει κανένας ποια το λέει;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 πιο βγηκε πρωτο αραγε? Προφανώς το It's a Pity, το λέει εξάλλου και η Πρωτοψάλτη στο άλμπουμ της (σε αντίθεση με μερικούς άλλους που τα παρουσιάζουν ως δικά τους).
stimuli Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Από το Ι4, το τραγούδι που έχει το ρυθμό του "Κάρτα" των going through πως λέγεται και που υπάρχει;
Strategos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 αυτο που ειχα ρωτησει πριν καμια βδομαδα τελικα ειναι αυτο "Amy Mcdonald- This Is The Life"
Blackie Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα παιδιά! Το τραγούδι των Kinobe, Slip Into Something More Comfortable, υπάρχει σε 2 versions, την instrumental και αυτή με στίχους. Αυτή λοιπόν με τους στίχους είναι άλλου καλλιτέχνη, είναι των Kinobe, τι παίζει; Τη ψάχνω αλλά δε μπορώ να τη βρω με τίποτα...
jimmy_techsound Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Καλημέρα ψάχνω ένα κομμάτι που λέει {αυτά τα μάτια σου εγώ που τ αγαπώ } το τραγουδάει μια κοπέλα οποία δεν μπόρεσα να την αναγνωρίσω και έχω την εντύπωση ότι σε κάποιο σημείο ακούγεται και ο πορτοκαλογλου ευχαριστώ προκαταβολικά
katerinaki16 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Ενα τραγουδακι που λεει συνεχεια "Something's coming over...." Το ξερετε μηπως??
katerinaki16 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Καλημέρα ψάχνω ένα κομμάτι που λέει {αυτά τα μάτια σου εγώ που τ αγαπώ } το τραγουδάει μια κοπέλα οποία δεν μπόρεσα να την αναγνωρίσω και έχω την εντύπωση ότι σε κάποιο σημείο ακούγεται και ο πορτοκαλογλου ευχαριστώ προκαταβολικά Sorry για το double αλλα μηπως ειναι το "Κλεισε τα ματια σου" απο πορτοκαλογλου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις