Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά.Ψάχνω ένα παλιό ελληνικό τραγούδι βάλς,το οποιο στο ρεφρέν λέει "με φωνάζουνε τρελή γιατί σ'αγαπώ πολύ".

Αν κάποιος έχει πληροφορίες σχετικά με τον τραγουδιστή/στρία συνθετη κλπ ή και που μπορώ να το βρω θα ήταν πολύ καλο!Ευχαριστώ!

Αν και το βαλς δεν ταιριάζει με το παρακάτω τραγούδι, άκουσέ το μήπως και είναι αυτό που ψάχνεις.

«Ελευθερία Χριστοπούλου - Με Φωνάζουν Τρελή»

Δημοσ.

Το τραγούδι που λέει η Πρωτοψάλτη Πάμε Χαβάι υπάρχει και στα αγγλικά. Μήπως ξέρει κανένας ποια το λέει;

• Super Moderators
Δημοσ.
πιο βγηκε πρωτο αραγε?

Προφανώς το It's a Pity, το λέει εξάλλου και η Πρωτοψάλτη στο άλμπουμ της (σε αντίθεση με μερικούς άλλους που τα παρουσιάζουν ως δικά τους).

B)

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Το τραγούδι των Kinobe, Slip Into Something More Comfortable, υπάρχει σε 2 versions, την instrumental και αυτή με στίχους. Αυτή λοιπόν με τους στίχους είναι άλλου καλλιτέχνη, είναι των Kinobe, τι παίζει; Τη ψάχνω αλλά δε μπορώ να τη βρω με τίποτα...

Δημοσ.

Καλημέρα ψάχνω ένα κομμάτι που λέει {αυτά τα μάτια σου εγώ που τ αγαπώ } το τραγουδάει μια κοπέλα οποία δεν μπόρεσα να την αναγνωρίσω και έχω την εντύπωση ότι σε κάποιο σημείο ακούγεται και ο πορτοκαλογλου ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.
Καλημέρα ψάχνω ένα κομμάτι που λέει {αυτά τα μάτια σου εγώ που τ αγαπώ } το τραγουδάει μια κοπέλα οποία δεν μπόρεσα να την αναγνωρίσω και έχω την εντύπωση ότι σε κάποιο σημείο ακούγεται και ο πορτοκαλογλου ευχαριστώ προκαταβολικά

Sorry για το double αλλα μηπως ειναι το "Κλεισε τα ματια σου" απο πορτοκαλογλου?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...