Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλησπέρα μου!

Ψάχνω ένα λάτιν κομματάκι που αν θυμάμαι καλά στο ρεφραίν λέει:

"Tenga, asi me gusta, baila...."

Προσπάθησα να το googlάρω αλλά εις μάτην.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

ΧΜμ τραγουδαει κοπελα και ακουγεται σαν να λεει why why...αλλα μπορει και κατι αντιστοιχο ...Δεν βοηθησα πολυ αλλα τα τσακαλια εδω μεσα θα το βρουν..

Δημοσ.
ΧΜμ τραγουδαει κοπελα και ακουγεται σαν να λεει why why...αλλα μπορει και κατι αντιστοιχο ...Δεν βοηθησα πολυ αλλα τα τσακαλια εδω μεσα θα το βρουν..

Εικάζω ψάχνεις το Just Hold Me απο Maria Mena.. :-)

Δημοσ.
Εικάζω ψάχνεις το Just Hold Me απο Maria Mena.. :-)

Πολυ καλη προσπαθεια αλλα δυστυχως οχι...

Μαλλον δεν βοηθαω εγω...ουσιαστικα το τραγουδι ειναι χορευτικο ακουγεται χαλαρα σε club (το εχω ακουσει δηλαδη) και λεει κατι που ακουγεται σαν why whyyyyy (το δευτερο το τραβαει πιο πολυ) αλλα μπορει να ειναι οτιδηποτε οπως cry, wine, nine και ολα αυτα που σε ενα τραγουδι ακουγονται αντιστοιχα...

Δημοσ.

ξερει κανεις ενα τραγουδι που παιζεται τωρα αλλα δε το θυμαμαι καλα. το ακουσα μια φορα στα γρηγορα, λεει "rise" συνεχεια

Δημοσ.
Ενα ξενο τραγουδι που η εισαγωγη του θυμιζει SECRET COMBINATION και το τραγουδαει γυναικα γνωριζει κανεις πως λεγεται?

Ειναι το Work-Kelly Rowland

αλλα αυτο που ψαχνω εγω πρεπει να ειναι remix γιατι εχει διαφορετικη αρχη..:confused:

Δημοσ.

καλησπερα!ενα τραγουδι του λιδακη που λεει "γινομαι του κοσμου λεια,μερα νυχτα στην χαλκιδα"

ξερει κανεις πως λεγεται???S.O.S....

Δημοσ.

Καλησπέρα,

ξέρει κανείς αν υπάρχουν πουθενά τα tracklistings από τα live του AVD στο Radio Dj κάθε Σαββατόβραδο? η κάτι αντίστοιχο έστω..:-)

Ευχαριστώ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...