booboo Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και για το καλωσόρισμα, είναι όντως αυτό το κομμάτι που έψαχνα!!!! Μμμ... Η περιγραφή σου μου έφερε στο μυαλό ένα παλιό τραγούδι από Margareth Menezes, το «Elejibo».Μήπως θέλεις αυτό ή κάποιο remix του; Καλώς μας ήρθες.
Ereinion Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Ρε παιδιά ξέρετε το τραγούδι που παίζει στο τρέιλερ του Αγίου στο Κρήτη ΤV; Είναι ένα instrumental με γκάιντα. Πριν ένα δύο χρόνια το έβαζε συχνά και το Β ( μουσικό κανάλι της Θεσσαλονίκης). Είναι ένας τύπος με κόκκινο πουκάμισο και ηλεκτρική γκάιντα. Επίσης στο video clip έχει ένα μπαστίστα που έχει ένα μικρό σολάκι, μια γιαγιά με παραδοσιακή φορεσιά που τραγουδάει για λίγο και τρεις σκωτσέζους με παραδοσιακές φορεσιές και γκάιντες.
xristakos1 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 κατι αλλο...μπορουμε να βρουμε το let go του paul van dyk στην rock εκτελεση που παιζει o red fm....και αν ναι που??? οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη! Ναι, ναι, ναι! Το ψάχνω κι εγώ εδώ και 6 μήνες, και μόλις το βρήκα! Όποιος το θέλει, ευχαρίστως!!!!
sarisn Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω δύο ελληνικά τραγούδια για τον γάμο μιας πολύ καλής μου φίλης. Το ένα είναι το κλασσικό (αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες για το ποιος το τραγουδάει κλπ.): Δημήτρη μου, Δημήτρη μου, μου τό' κλεισες το σπίτι μου!.... (αυτό για τον γαμπρό ) και το δεύτερο δεν είναι κάποιο συγκεκριμένο, απλά θέλω να μιλάει για κάποια Σοφία (η νύφη όπως καταλάβατε ), δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο γι' αυτό. Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!!
Strange_Cargo Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω δύο ελληνικά τραγούδια για τον γάμο μιας πολύ καλής μου φίλης. Το ένα είναι το κλασσικό (αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες για το ποιος το τραγουδάει κλπ.): Δημήτρη μου, Δημήτρη μου, μου τό' κλεισες το σπίτι μου!.... (αυτό για τον γαμπρό ) και το δεύτερο δεν είναι κάποιο συγκεκριμένο, απλά θέλω να μιλάει για κάποια Σοφία (η νύφη όπως καταλάβατε ), δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο γι' αυτό. Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!! Δεν ξέρω αν σου κάνει, αλλά έχει ο Τσαλίκης ένα κομμάτι που λεγεται Σοφία. Δε νομίζω ότι πολυ-κολλάει με το όλο κλίμα του γάμου βέβαια, but then again, θες να βάλεις "Δημήτρη μου, Δημήτρη μου, μου τό κλεισες το σπίτι μου!" για το γαμπρό, οπότε.. Contact me for more σχετικά με το κομμάτι..
Cygnus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Ρε παιδιά ξέρετε το τραγούδι που παίζει στο τρέιλερ του Αγίου στο Κρήτη ΤV; Είναι ένα instrumental με γκάιντα. Πριν ένα δύο χρόνια το έβαζε συχνά και το Β ( μουσικό κανάλι της Θεσσαλονίκης). Είναι ένας τύπος με κόκκινο πουκάμισο και ηλεκτρική γκάιντα. Επίσης στο video clip έχει ένα μπαστίστα που έχει ένα μικρό σολάκι, μια γιαγιά με παραδοσιακή φορεσιά που τραγουδάει για λίγο και τρεις σκωτσέζους με παραδοσιακές φορεσιές και γκάιντες. Για δοκίμασε Hevia - Busindre Reel
sarisn Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Παιδιά καλημέρα, επανέρχομαι με το τραγούδι που ζήτησα χθες το βράδυ, το "Δημήτρη μου, Δημήτρη μου, μου τό' κλεισες το σπίτι μου". Μου είπε ένας φίλος ότι μάλλον το έχει τραγουδήσει η Βουγιουκλάκη στην ομώνυμη ταινία με τον Παπαμιχαήλ. Ξέρει κανείς αν ισχύει αυτό? Είμαι στη δουλειά τώρα και δεν μπορώ να το ελέγξω ο ίδιος. Αν έχει κανείς άλλος καμιά πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη βεβαίως βεβαίως
MiSSLiTTleDeVil Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Παιδιά καλημέρα, επανέρχομαι με το τραγούδι που ζήτησα χθες το βράδυ, το "Δημήτρη μου, Δημήτρη μου, μου τό' κλεισες το σπίτι μου". Μου είπε ένας φίλος ότι μάλλον το έχει τραγουδήσει η Βουγιουκλάκη στην ομώνυμη ταινία με τον Παπαμιχαήλ. Ξέρει κανείς αν ισχύει αυτό? Είμαι στη δουλειά τώρα και δεν μπορώ να το ελέγξω ο ίδιος. Αν έχει κανείς άλλος καμιά πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη βεβαίως βεβαίως Οντως.
booboo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Παιδιά καλημέρα, επανέρχομαι με το τραγούδι που ζήτησα χθες το βράδυ, το "Δημήτρη μου, Δημήτρη μου, μου τό' κλεισες το σπίτι μου". Μου είπε ένας φίλος ότι μάλλον το έχει τραγουδήσει η Βουγιουκλάκη στην ομώνυμη ταινία με τον Παπαμιχαήλ. Ξέρει κανείς αν ισχύει αυτό? Είμαι στη δουλειά τώρα και δεν μπορώ να το ελέγξω ο ίδιος. Αν έχει κανείς άλλος καμιά πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη βεβαίως βεβαίως Καλημέρα!!!Το τραγούδι το λέει όντως η Βουγιουκλάκη με τον Παπαμιχαήλ η μουσική είναι του Ζαμπέτα και με μια μικρή επιφύλαξη ήταν στην ταινία "Η κόρη μου η Σοσιαλίστρια"
x-filer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 στη διαφημιση της vodafone εβαζε πιο παλια ενα κομματι που το εχω σε cd αλλα δεν ξερω τον τιτλο!!!:cry::cry:δε λεω για το perfect situation των weezer,αλλα εκεινο λεει στην αρχη: oh where I come from I just don't come from get me out of here... και λιγο μετα: but i see the bright lights get me out of you,you και μετα για ρεφρεν λεει: nah nah nah nah nah nah nah nah nah nah πρεπει να ειναι μπαλαντα κανονικα και αυτο να ειναι διασκευη σε πιο ροκ στυλακι,γιατι μου φαινετι οτι το επαιζε στο love radio για καποιο διαστημα.το ελεγε ενας αντρας και μια γυναικα ενω στη διασκευη μονο αντρας.
Nick the Greek8 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 γεια σας παιδια!!!λοιπον... το τραγουδι που ψαχνω αυτην την φορα εχει το εξης ρεφραιν: "Μ'αρεσει ο τροπος που μου μιλας, Μ'αρεσει κι ο τροπος που με φιλας, Μ'αρεσει κι οταν μου λες, Λογια και σκεψεις πονηρες" Εχω την εντύπωση ότι η μουσική είναι ίδια με αυτήν σε ένα τραγουδι του Γονίδη που λεγεται "Αλήθεια"!!! Μήπως ξερει κανεις πως λεγεται το τραγουδι και ο ερμηνευτης? τα λεμε!!!
katerinaki16 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 To ελληνικο Fairytale gone bad ξερετε τι τιτλο εχει κ ποιος το λεει?
Cristina Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 To ελληνικο Fairytale gone bad ξερετε τι τιτλο εχει κ ποιος το λεει? «Emigre - Το Τέλος Ήταν Κακό»
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Χαιρετώ τν παρέα μετά από πολύ καιρό, στις αναζητήσεις ξανά.. Έχω κάνει κάποιες ηχογραφήσεις κ θα ήθελα τν βοήθεια σας να μ πείτε ποιά κομμάτια είναι.Σε κάποια η ποιότητα δν είναι πολύ καλή γιατί ήμουν στο κλάμπι όταν τα έβαζαν! http://rapidshare.com/files/123351557/ixo.rar τα έχω ανεβάσει,όποιος έχει τν καλή διάθεση κ τα ξέρει,ας με φωτίσει..ευχαριστώ! Ένα τραγούδι που βρήκα,επειδή θυμήθηκα μια διαφήμιση που είχα δει είναι αυτό εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=1V84tX2Vgk8&feature=related Mark Brown - The Journey Continues πρέπει να είναι η ηχογράφηση 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις