Socom Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 na sai kala Cristina afto einai. efxaristo poli kai gia to "pain" apo xtes
DJ_XLR8 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Ψάχνω το τίτλο ενός κομματιού ελληνικού ποπ/ροκ θα το έλεγα, δεκαετίας του 80 με τους παρακάτω στίχους: "αν σε αφησε η γκομενα σου πηδα , αν σε σπασανε στο ξυλο πηδα", ..καπως ετσι παει. Παρακαλώ όχι σχόλια για τον στίχο, όποιος γνωρίζει ας απαντήσει, ευχαριστώ.
MariaTs. Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 DJ_XLR8 σπάω το κεφάλι μου, αλλά... Μάλλον σε Λάκη Παπαδόπουλο (με τα ψηλά ρεβέρ) μου φέρνουν οι στίχοι! Μπορεί και Βασίλη Παπακωνσταντίνου...
robas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Ψάχνω το τίτλο ενός κομματιού ελληνικού ποπ/ροκ θα το έλεγα, δεκαετίας του 80 με τους παρακάτω στίχους: "αν σε αφησε η γκομενα σου πηδα , αν σε σπασανε στο ξυλο πηδα"[/i'], ..καπως ετσι παει. Παρακαλώ όχι σχόλια για τον στίχο, όποιος γνωρίζει ας απαντήσει, ευχαριστώ. Νίκος Καρβέλας - Πήδα (απο το άλμπουμ "Δημόσιες Σχέσεις")
Exiled2 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Ψάχνω ένα κομμάτι που λέει " μέσα από τις φλόγες πετάγεσαι... σ' αγαπώ μα δεν σε αισθάνομαι..." Και λέει και κάτι για πάρτυ. Ευχαριστώ.
Cristina Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Ψάχνω ένα κομμάτι που λέει " μέσα από τις φλόγες πετάγεσαι... σ' αγαπώ μα δεν σε αισθάνομαι..." Και λέει και κάτι για πάρτυ. Ευχαριστώ. «Νίκος Μίχας - Το Πάρτυ»
MariaTs. Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Επειδή το amazon.com δεν μου έδωσε επιθυμητά αποτελέσματα. Γνωρίζει κανείς καμιά ιστοσελίδα για να ακούσω δείγματα απ'τις διάφορες εκδοχές του 'Total Disguise - Victor Lazlo & Serhat';
gntelmp Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Ξέρει κανείς ποιά είναι η μουσική που ακούγεται στην "απογευματινή ραδιοεφημερίδα" της ΕΡΑ ΣΠΟΡΤ? Μου κάνει κάτι σε Apocalyptica.
Carthago Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Hello people!!! Psaxnw 2 tragoudakia apo 2 entelws diaforetikes skhnes: To prwto einai ellhniko, Mhtropanos o kallitexnhs alla den kserw ton titlo tou tragoudiou. Mesa s auto synexeia epanalamvanei thn leksh giati. Gia na voithisw oso mporw tha sas pw oti den einai oute to 'mhn rwtas giati' oute to 'giati den me theleis' To deutero einai dance kommati, kalokairinos hxos kai to tragoudaei mia typissa h opoia synexws epanalamvanei "come out and touch". Thanks prokatavolika
MariaTs. Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Carthago Το 2ο είναι: Out Of Touch - Uniting Nations
billpeppas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Carthago[/b'] Το 2ο είναι: Out Of Touch - Uniting Nations Maria, λέει come out and touch ? I think it's goin' like: Your out of touch, I'm out of time Πάντως είναι πολύ πιθανό να εννοεί αυτό το κομμάτι το παιδί
MariaTs. Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 billpeppas αυτό μου ήρθε αμέσως στο μυαλό' άλλωστε είναι και επιτυχία της εποχής! Kαι κανονικά οι στίχοι λένε: You're out of touch I'm out of time But I'm out of my head when you're not around... Αν έκανε ο άνθρωπος και μια λεξούλα λάθος (αν είναι τελικά αυτό που θέλει), δεν πειράζει. Εγώ άκουσα στο ραδιόφωνο να το αναφωνούν: 'Άουτ οφ τούτς'!
Carthago Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Maria Ts kai billpeppa thanks. Auto einai Αν έκανε ο άνθρωπος και μια λεξούλα λάθος (αν είναι τελικά αυτό που θέλει), δεν πειράζει. Εγώ άκουσα στο ραδιόφωνο να το αναφωνούν: 'Άουτ οφ τούτς'! To oti eimai 5 xronia Liverpool ths eprepe na me valei se skepseis??? Lol
Fidelio Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Λοιπον το κομμάτι που ψάχνω έχει μόνο δύο στοίχους : don't think about of all the thinks you fear just be glad to be here . . . Επίσης έχει τα εξής χαρακτηριστικά , είναι ατμοσφαιρικό θα έλεγα , σε ταξιδεύει , ψυχεδελικό και θυμίζουν οι ήχοι του κομματιού πολύ έντονα Portishead , κάτι σε glory box ή αν θες κάτι σε οτιδήποτε από το dummy των portishead ενώ επναλαμβάνεται συχνά πυκνα το παραπάνω δίστοιχο . (Ρε λες να ΄ναι portishead ????? Μπαααα . . . ) Καμιά ιδέα ? Επίσης παίζεται και σε κάποια διαφήμιση σίγουρα , αλλά αυτή την στιγμή δεν την θυμάμαι για να ψάξω από το άλλο thread .
Προτεινόμενες αναρτήσεις