Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψαχνω ενα τραγούδι το οποιο λεει μεσα can you get me out of here και σε καποιο αλλο σημειο rescue me 9στο τελος νομιζω),αντρική φωνή ηταν και ηταν χαλαρο ροκακι.

Δημοσ.
Βρε παιδιά, ένα τραγούδι που παίζει πολύ στα ραδιόφωνα τελευταίως και αυτός που το λέει μιάζει/είναι ο Nickelback πως λέγεται, είναι ροκάκι κι έχει γρήγορο tempo..

into the night?η μπααααα...

Δημοσ.

Ψαχνω να βρω ενα τραγουδι που αναφερει πολλες φορές τη φράση "san francisco bay". H φωνή του τραγουδιστή μοιάζει λίγο με αυτή του bryan adams. Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Ψαχνω να βρω ενα τραγουδι που αναφερει πολλες φορές τη φράση "san francisco bay". H φωνή του τραγουδιστή μοιάζει λίγο με αυτή του bryan adams. Ευχαριστώ.

I'll take a wild guess here. Μήήήπως εννοείς το San Francisco Days του Chris Isaak? :fear:

http://www.youtube.com/watch?v=gYFmQFLpolY

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε να βρω αυτό το τραγούδι;Είναι καινούριο και παίζει στα κλαμπ τώρα.Έχω ανεβάσει ένα δείγμα 7 δευτερολέπτων από μια διαφήμιση στο ράδιο την οποία ηχογράφησα με το κινητό.

Ηχογράφηση.zip

Δημοσ.

ψαχνω ενα τραγουδι που λεει:ασε με στα ματια σου να λαμπω παρε με στα χερια σου μετα... λεγεται ''θελω αποψε" νομιζω. ξερει κανεις ποια το τραγουδαει? ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!

Ψάχνω εδώ και πάααααρα πολύ καιρό ένα τραγούδι σχετικά παλιό, μάλλον τέλος των 90 θα είναι, από το οποίο θυμάμαι μόνο το ρεφρέν. Πάει κάπως έτσι

...till the water runs dry

oh i come alive

like a butterfly

i won't (ή will) sleep until i'm waking up with you

H μουσική μοιάζει πολύ με ένα τραγούδι των Garbage, το Milk. Ορίστε το λινκ για το Milk: http://www.youtube.com/watch?v=PPYdIMTzYAw

Ακόμα και η φωνές μοιάζουν αλλά έχω ψάξει τα τραγούδια των Garbage και δεν ταιριάζει κανένα:cry:

Έχω απελπιστεί! Plzzzzzz παιδιά, μπρείτε να βοηθήσετε???

Δημοσ.

Γεια σας πρωτη μου φορα στο φορουμ. Ψαχνω ενα τραγουδι που ακουγεται στα club τελευταια και λεει κατι σαν eli eli ooo. Είναι μεταξυ οριενταλ και λατιν δεν εχω ξεκαθαρη εικονα. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.
Γεια σας πρωτη μου φορα στο φορουμ. Ψαχνω ενα τραγουδι που ακουγεται στα club τελευταια και λεει κατι σαν eli eli ooo. Είναι μεταξυ οριενταλ και λατιν δεν εχω ξεκαθαρη εικονα. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Μμμ... Η περιγραφή σου μου έφερε στο μυαλό ένα παλιό τραγούδι από Margareth Menezes, το «Elejibo».

Μήπως θέλεις αυτό ή κάποιο remix του;

Καλώς μας ήρθες. blink.gif

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...