Προς το περιεχόμενο

Name that tune (αναζητήσεις τραγουδιών)

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ισως μερικοι να εχετε δει την τανια Eurotrip.οταν εδειχνε ενα χαρτη,που υποτιθεται οτι ηταν σε ενα τραπεζι και εδειχνε την πορεια που διεσχιζαν τα παιδια(το εδειξε ακριβως πριν απο το να τα δειξει στο τρενο-αν θυμαστε με μια αδεφη που την επεφτε σε εναν απο αυτους :D )εβαλε ενα γαλλικο-νομιζω-κομματι,ειναι πολυ γνωστο,το ειχε βαλει και μια φορα στο scooby-doo και το μον που ξεχωριζω ειναι ενα ¨"ουουουου" γιατι στα γαλλικα ειμαι....καπως ασχετη,αυτα που εμαθα στο σχολειο δε με βοηθησαν.το ψαχνω κατι χρονια,ελπιζω να μπορειτε να με βοηθησετε :)

α και ειναι και ενα τραγουδι με το οιποιο διαφημιζε περσυ το fly beyond fesival,νομιζω λεει κατι σαν: carried away ... let's go...τεσπα,το εχω σε ηχογραφηση στο κινητο γιατι το ειχε παιξει μια φορα στο ραδιοφωνο.μοιαζει λιγακι με placebo δεν ειναι....αν μπορει καποιος να μου του το στειλω ας μου πει,αλλα θα ειναι με e-mail γιατι σε οσους δοκιμασα με msn δεν παιζει ;)

thnx εκ των προτερων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπερα ψαχνω ενα κοματι που παιζεται τωρα στο ραδιοφωνο και μοιαζει με κατι σαν disco, για παλιο μου κανει αλλα ειναι η πρωτη φορα που το ακουω.

Στο ρεφρεν κατι λεει if you hold my ... (kati) νομιζω hand λεει. Κατι τετοιο τελος παντων.

Το ψαχνω 1 εβδομαδα τωρα, αν καποιος μπορει να βοηθησειιιιι.

Α το τραγουδαει γυναικα αν βοηθαει αυτο

αν λεει if you hold my hand/things won't be the same/if you hold my hand/things are bound to change ειναι if you hold my hand-Donna Hightower ;)

If you wanna try and save me....If you wanna go let go παιζει πολυ τελευταια σε σειρες....Συγνωμη για τη φτωχη περιγραφη.α!!το λεει αντρας.Οποιος εχει καποια ιδεα,εδω θα ειμαι εγω!

If you wanna try and save me....If you wanna go let go παιζει πολυ τελευταια σε σειρες....Συγνωμη για τη φτωχη περιγραφη.α!!το λεει αντρας.Οποιος εχει καποια ιδεα,εδω θα ειμαι εγω!

Paul Van Dyke feat Reamonn - Let go :-)

α θελω να ρωτησω και κατι αλλο :-D δεν ξερω αν εχει δειξει τελευταιο επεισοδιο απο σingles, αλλα το τραγουδι με το οποιο τελειωσε το προτελευταιο επεισοδιο ξερετε ποιο ηταν?σορρυ αλλα δεν θυμαμαι καθολου στιχο!και επεισης οταν η ρανια μιλαγε με τον λουκα στην κουζινα εβαλε ενα κομματι μονο με πιανο,δεν ειχε λογια.ξερετε ποια ειναι?

α θελω να ρωτησω και κατι αλλο :-D δεν ξερω αν εχει δειξει τελευταιο επεισοδιο απο σingles, αλλα το τραγουδι με το οποιο τελειωσε το προτελευταιο επεισοδιο ξερετε ποιο ηταν?σορρυ αλλα δεν θυμαμαι καθολου στιχο!και επεισης οταν η ρανια μιλαγε με τον λουκα στην κουζινα εβαλε ενα κομματι μονο με πιανο,δεν ειχε λογια.ξερετε ποια ειναι?

Τελείωνε με το «Have A Nice Day» των Stereophonics.

Για το άλλο, δυστυχώς δεν θυμάμαι το σημείο που λες. Αν είχες κάποιο απόσπασμα θα ήταν μια καλή βοήθεια.

http://www.youtube.com/watch?v=Qns52bKkFsE

το τραγουδι που παιζει στους τιτλους τελους ποιο ειναι? ambrosia/amvrosia νομιζω το λενε αλλα δεν θυμαμαι ονομα 100%

http://www.youtube.com/watch?v=Qns52bKkFsE

το τραγουδι που παιζει στους τιτλους τελους ποιο ειναι? ambrosia/amvrosia νομιζω το λενε αλλα δεν θυμαμαι ονομα 100%

αυτό είναι..A Reminiscent Drive - Ambrosia..

Τελείωνε με το «Have A Nice Day» των Stereophonics.

Για το άλλο, δυστυχώς δεν θυμάμαι το σημείο που λες. Αν είχες κάποιο απόσπασμα θα ήταν μια καλή βοήθεια.

ααα ευχαριστω!για το δευτερο δε βρισκω καποιο βιντεακι...:cry: ηταν η ρανια στην κουζινα με το λουκα και του ελεγε οτι δεν μπορει να ειναι μαζι του αλλα να μπορει να τον εχει και εκεινος της ελεγε οτι δεν γινεται αυτο και το ξερει,και μπαινει μεσα η λιλα και λεει "α λουκα!!!τι ωραιο θα φαμε??".εκεινος τοτε φευγει...δεν ξερω αν σε βοηθησα περισσοτερο....:rolleyes:

ναι αυτο ειναι!!! 1000 ευχαριστω!!

5$ :lol:

Καλησπέρα σε όλους!

Ψάχνω ένα τραγουδάκι. Ίσως οι γνώστες του είδους, μπορούν να με βοηθήσουν.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω τίτλο. Αλλά στο βιντεοκλιπ, είναι μια κοπέλα μελαχρινή που είναι κλεισμένη σε ένα μπάνιο (δεν αναφέρομαι στην Leona Lewis) τραγουδάει, κ τα λόγια έχουν μέσα κ ah ah ah ah aah...

Σας βοήθησα πολύ ε? Όποιος ξέρει, ας μου πει please...

Maria Mena - Just Hold Me

ισως μερικοι να εχετε δει την τανια Eurotrip.οταν εδειχνε ενα χαρτη,που υποτιθεται οτι ηταν σε ενα τραπεζι και εδειχνε την πορεια που διεσχιζαν τα παιδια(το εδειξε ακριβως πριν απο το να τα δειξει στο τρενο-αν θυμαστε με μια αδεφη που την επεφτε σε εναν απο αυτους :D )εβαλε ενα γαλλικο-νομιζω-κομματι,ειναι πολυ γνωστο,το ειχε βαλει και μια φορα στο scooby-doo και το μον που ξεχωριζω ειναι ενα ¨"ουουουου" γιατι στα γαλλικα ειμαι....καπως ασχετη,αυτα που εμαθα στο σχολειο δε με βοηθησαν.το ψαχνω κατι χρονια,ελπιζω να μπορειτε να με βοηθησετε :)

α και ειναι και ενα τραγουδι με το οιποιο διαφημιζε περσυ το fly beyond fesival,νομιζω λεει κατι σαν: carried away ... let's go...τεσπα,το εχω σε ηχογραφηση στο κινητο γιατι το ειχε παιξει μια φορα στο ραδιοφωνο.μοιαζει λιγακι με placebo δεν ειναι....αν μπορει καποιος να μου του το στειλω ας μου πει,αλλα θα ειναι με e-mail γιατι σε οσους δοκιμασα με msn δεν παιζει ;)

thnx εκ των προτερων

Το τραγούδι στο Eurotrip είναι το Plastic Bertrand- Ca plane pour moi

http://www.youtube.com/watch?v=mfd0kEdcELk&feature=related

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...