Προς το περιεχόμενο

Name that tune (αναζητήσεις τραγουδιών)

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γεια σας!

το τραγούδι που ψάχνω εγώ εχει κουβανέζικό -λατιν ρυθμό και η φράση που ακούγεται συχνά σε αυτό είναι "...A Cuba"

θα μπορούσε να με διαφωτίσει κάποιος για το όνομα του καλλιτέχνη αλλά και τον τίτλο;;;

μήπως αυτο....

Orisas- Represent cuba

http://www.youtube.com/watch?v=U6Yc-uVPo8s&feature=related

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ψάχνω για ένα τραγούδι... Έχω ακούσει πως αυτοί που το παίζουν είναι οι Cats22, κάτι τέτοιο τελοσπάντων. Είναι instrumental, ξεκινάει με μια φλογερα (σαν αυτή του μουσικού) και μετά συνεχίζει σε ska ρυθμό... είναι πολύ δυνατό.. με πνευστά και τέτοια...

Για όσους είναι από Θεσσαλονίκη και ακούνε extra sport.. αναφέρομαι στο τραγούδι που βάζει συνεχεια ο coach στην πρωινή εκπομπή...

...και δεν παίρνεις στην εκπομπή να ρωτήσεις ;

(το συγκρότημα που αναφέρεις ΔΕΝ το ξέρω, αλλά μπορεί και να μην λέγεται "Cats 22" , αλλά "CATCH 22" - είναι αγγλική έκφραση) . Αν δεν βρεις άκρη με το σταθμό (σιγά που δε θα βρεις) , όρμα google και με τους προηγούμενους 2 τίτλους, αλλά και τη λέξη discography ψάχνε να βρεις ό,τι instrumental έχουν βγάλει οι τύποι. Μετά youtube (ή και πάλι google ακόμα) και όλο και κάπου θα βρεις να το ακούσεις για να κάνεις την τελική διασταύρωση.

Γκουντ Λακ.

* επίσης, καλως ήρθες στο Insomnia αφ' ενός , δεν πρόσεξες αφ' ετέρου τούτο :

Προσοχή: Γράψτε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες. Τα μηνύματα γραμμένα με greeklish διαγράφονται

(συμβουλή : πάτα το κουμπί "επεξεργασία" κάτω από το μήνυμα, σβύσε τα greeklish, και ξαναγράψ' το ελληικά, για να μην το ψάχνεις και δεν το βρίσκεις...)

Στο σταθμό πήρα και μου είπαν αυτό Cats 22.. Δε ξεραν ουτε οι ίδιοι τον τίτλο.. Thanks για τη βοήθεια.. Θα το ψάξω σαν Catch 22!! Aν μπορεί και κάποιος άλλος να βοηθήσει θα είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Καλημέρα.

Μήπως ξέρει κανείς ποιος/ποια έχει πειράξει

το κομμάτι της Daniella's Daze : 100% jesus ???

Το αυθεντικό κομμάτι είναι το παρακάτω :

http://www.youtube.com/watch?v=QmXSt7fvyHo

Ευχαριστώ

Γεια σας παιδιά,

εχθές άκουσα ένα πολύ ωραίο τραγουδάκι το οποίο και ψάχνω τώρα και θέλω την βοήθεια σας.

Είναι αγγλικό, στο ρεφρέν λέει κάτι σαν : mono, mono mono.... και κάτι με κάποιον Jack. Το λέει άνδρας με βαθιά μπάσα φωνή (πρέπει να είναι μαύρος, γιατί ψιλό θυμίζει jazz..) και υπάρχει συνοδεία από γυναικείες φωνές. Το κομμάτι είναι πασίγνωστο - παλιά επιτυχία, αλλά δεν το ξέρω.

Μήπως σας λένε κάτι αυτά?

Σας ευχαριστώ!

Γεια σας παιδιά,

εχθές άκουσα ένα πολύ ωραίο τραγουδάκι το οποίο και ψάχνω τώρα και θέλω την βοήθεια σας.

Είναι αγγλικό, στο ρεφρέν λέει κάτι σαν : mono, mono mono.... και κάτι με κάποιον Jack. Το λέει άνδρας με βαθιά μπάσα φωνή (πρέπει να είναι μαύρος, γιατί ψιλό θυμίζει jazz..) και υπάρχει συνοδεία από γυναικείες φωνές. Το κομμάτι είναι πασίγνωστο - παλιά επιτυχία, αλλά δεν το ξέρω.

Μήπως σας λένε κάτι αυτά?

Σας ευχαριστώ!

Ray Charles - Hit the road Jack

(and don't you come back no more no more no more)

Βρε παιδιά, ένα τραγούδι που παίζει πολύ στα ραδιόφωνα τελευταίως και αυτός που το λέει μιάζει/είναι ο Nickelback πως λέγεται, είναι ροκάκι κι έχει γρήγορο tempo..

Συγκρότημα που μοιάζει με Nickelback είναι οι Hinder..Για συγκεκριμένο τραγούδι εν ξέρω όμως!

Σε γρήγορο ίσως το Nothing good about goodbye!

http://www.youtube.com/watch?v=koFWTxoDFIw&feature=related :-)

ποιο ειναι αυτο εδω που λεει ο τυπος στην αρχη

είναι φτιαγμένο για το παιχνίδι 1453-1821. μουσική και στίχοι είναι του Γιώργου Παππά, ένας από τους συντελεστές του παιχνιδιού.

Συγκρότημα που μοιάζει με Nickelback είναι οι Hinder..Για συγκεκριμένο τραγούδι εν ξέρω όμως!

Σε γρήγορο ίσως το Nothing good about goodbye!

http://www.youtube.com/watch?v=koFWTxoDFIw&feature=related :-)

όχι δυστυχώς δεν είναι αυτό..

καλησπερα ψαχνω ενα κοματι που παιζεται τωρα στο ραδιοφωνο και μοιαζει με κατι σαν disco, για παλιο μου κανει αλλα ειναι η πρωτη φορα που το ακουω.

Στο ρεφρεν κατι λεει if you hold my ... (kati) νομιζω hand λεει. Κατι τετοιο τελος παντων.

Το ψαχνω 1 εβδομαδα τωρα, αν καποιος μπορει να βοηθησειιιιι.

Α το τραγουδαει γυναικα αν βοηθαει αυτο

Καλημέρα. Υπάρχει κάποιο τραγούδι που να είναι σαν την

εισαγωγή του Perfect colour από Tanto project? Όπως πάει

έτσι χαλαρά στην αρχή να μη γίνεται beat μετά? Η ερώτησή μου δηλαδή, είναι αν το perfect colour έχει πάρει την εισαγωγή του από κάποιο άλλο κομμάτι.

http://www.youtube.com/watch?v=PQK_5_W-6y8&feature=related

Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...