gio pepe Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα.Ψάχνω απεγνωσμένα ένα κοματάκι (dance - beat) που επαναλαμβάνει μια λέξη στο ρεφραίν. Ακούγεται σαν "why whyyyyyyyyyyy why ..." ή "twice twiiiiiiiiice twice..." από γυναικεία φωνή. Έπαιζε και στο ΣΕΦ στο πρόσφατο ντέρμπυ στο ημίχρονο!!! Thanks in advance Δεν πετυχες κανενα Το τραγουδι που ψαχνεις ειναι το "Ian Carey - Keep on rising" ,πολυ ωραιο κομματι οντως. Βοηθεια!!!!Ειμαι σε απογνωση!Μηπως γνωριζει κανεις το τραγουδι που ακουγεται στις Σαββατογεννημενες στο επεισοδιο 10(νομιζω) οταν ολοι πανε στο στριπτιτζαδικο?Δεν ειναι προσφτο κομματι. Παρακαλω οποιος εχει δει το επεισοδιο και το ξερει,ας μου πει και μενα τον τιτλο. Ευχαριστω! Μαλλον αυτο εννοεις "Amanda Lear- Give a bit of Mmmh To Me"
pakoulis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Αν είναι όντως αυτό της Amanda Lear, λέγεται "Enigma"
purple_pixie Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Παιδια γραψτε λαθος στο 9 ηταν.Και το ξαναλεω,ηταν στο τελος του επεισοδιου και παιζοταν την στιγμη που πηγαιναν στο show! Ψαξτε το λιγο παλι! Ευχαριστω!
panospc Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 den xero an kano kala pou to grafo edo alla thelo na rotiso kati.iparxei enas tragoudistis mimaros dimitris pou os tora to mono tragoudi pou exo brei sto internet ine to taxidepse me?autos den exei bgalei alla?poios ti pos giati? "ταξιδεψε με με στο φως για να ζησω στη ψυχη σου" άντρας το τραγουδάει.Δεν ξέρω τίποτα άλλο,θυμίζει τίποτα? akousa ena tragoudi tis proales sto radiofono, kai mou arese para poli. to refrain elege: "taksidepse me, me sto fos gia na zisw si psixi sou...." mipos kserei kaneis to titlo toy tragoudiou autoy? DEN einai laiko to lei antras... thxxxxxxxxxxxxxxxx Αν και πολύ καθυστερημένα το τραγούδι μπορείτε να το βρείτε στα παρακάτω link http://musicwave.gr/el/members/member_info.asp?cat_id=1&id=2782&show=p http://musicwave.gr/el/members/member_info.asp?cat_id=2&id=2191&show=p http://www.freemuse.gr/members/76/music.php http://conapl.ning.com/profile/dm_33 Πρόκειται για ερασιτεχνικό κομμάτι και όχι δισκογραφία. Απλά αναρωτιέμαι που το ακούσατε...
Strange_Cargo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Παιδια γραψτε λαθος στο 9 ηταν.Και το ξαναλεω,ηταν στο τελος του επεισοδιου και παιζοταν την στιγμη που πηγαιναν στο show!Ψαξτε το λιγο παλι! Ευχαριστω! Shania Twain - Man! I Feel Like A Woman!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Το 2006 είχα κάνει αυτό το post..ούτε και θυμάμαι πως και γιατί. Μάλλον κάποιος με ρώτησε σε κανά chat,και γω με τη σειρά μου πόσταρα εδώ! Ενδιαφέρον τραγούδι.Ευχαριστούμε.
isspro Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 ποιο τραγουδι ειναι αυτο που παιζει εδω και ποιο εδω που λεει ο τυπος στην αρχη
GSarris Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Ψαχνω ενα τραγουδι που λεει "you are just a sexy girl nothing but a sexy girl"ειναι μπιτατο τραγουδι, σε club το ακουσα. Το κομμάτι είναι Last Vegas - Sexy Girl ... Αλλά το εχω βρεί και ως Chocolate Puma - Sexy Girl
Cristina Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 ποιο τραγουδι ειναι αυτο που παιζει εδω και ποιο εδω που λεει ο τυπος στην αρχη Το 1ο είναι «Akon - Ghetto». Το 2ο τραγούδι είναι φτιαγμένο για το παιχνίδι ή για το trailer του παιχνιδιού. Μουσική και στίχοι είναι του Γιώργου Παππά, ένας από τους συντελεστές του παιχνιδιού. Πολύ ωραία μουσική και ερμηνεία. Νομίζω πως μου θύμησε 3 Doors Down...
kkardo91 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 ποιο τραγουδι ειναι αυτο που παιζει εδω Ghetto - Akon
isspro Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Το 1ο είναι «Akon - Ghetto». να σαι καλα και εσυ Ghetto - Akon και εσυ... Το 2ο τραγούδι είναι φτιαγμένο για το παιχνίδι ή για το trailer του παιχνιδιού.Μουσική και στίχοι είναι του Γιώργου Παππά, ένας από τους συντελεστές του παιχνιδιού. Πολύ ωραία μουσική και ερμηνεία. Νομίζω πως μου θύμησε 3 Doors Down... αν εχει βγει και σε mp3 εκτος παιχνιδιου και ξερει καποιος κατι, ας μου πει βρε παιδια
we_will_rise Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Βρε παιδιά, ένα τραγούδι που παίζει πολύ στα ραδιόφωνα τελευταίως και αυτός που το λέει μιάζει/είναι ο Nickelback πως λέγεται, είναι ροκάκι κι έχει γρήγορο tempo..
aGka8l Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Μπορει να φταινε οι 43 βαθμοι μπορει να εφαγα καψουρα στι στιγμη μπορει να μη σε ξερω ουτε λεπτο μα νοιωθω εντονα αυτο που θα σου πω το καλοκαιρι αυτο μαζι σου θα το ζησω μη πεις κουβεντα φευγουμε αυριο για νησι δουλεια και αγχη τα αφηνω ολα πισω τιποτα δε με νοιαζει μοναχα εσυ. κανεις????
aGka8l Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Βρε παιδιά, ένα τραγούδι που παίζει πολύ στα ραδιόφωνα τελευταίως και αυτός που το λέει μιάζει/είναι ο Nickelback πως λέγεται, είναι ροκάκι κι έχει γρήγορο tempo.. Nickelback - Rockstar?
Jenny.ath Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Γεια σας! το τραγούδι που ψάχνω εγώ εχει κουβανέζικό -λατιν ρυθμό και η φράση που ακούγεται συχνά σε αυτό είναι "...A Cuba" θα μπορούσε να με διαφωτίσει κάποιος για το όνομα του καλλιτέχνη αλλά και τον τίτλο;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις