Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα.

Ψάχνω απεγνωσμένα ένα κοματάκι (dance - beat) που επαναλαμβάνει μια λέξη στο ρεφραίν. Ακούγεται σαν "why whyyyyyyyyyyy why ..." ή "twice twiiiiiiiiice twice..." από γυναικεία φωνή.

Έπαιζε και στο ΣΕΦ στο πρόσφατο ντέρμπυ στο ημίχρονο!!!

Thanks in advance

Δεν πετυχες κανενα:devil: Το τραγουδι που ψαχνεις ειναι το "Ian Carey - Keep on rising" ,πολυ ωραιο κομματι οντως.

Βοηθεια!!!!

Ειμαι σε απογνωση!Μηπως γνωριζει κανεις το τραγουδι που ακουγεται στις Σαββατογεννημενες στο επεισοδιο 10(νομιζω) οταν ολοι πανε στο στριπτιτζαδικο?Δεν ειναι προσφτο κομματι.

Παρακαλω οποιος εχει δει το επεισοδιο και το ξερει,ας μου πει και μενα τον τιτλο.

Ευχαριστω!

Μαλλον αυτο εννοεις "Amanda Lear- Give a bit of Mmmh To Me"

Δημοσ.

Παιδια γραψτε λαθος στο 9 ηταν.Και το ξαναλεω,ηταν στο τελος του επεισοδιου και παιζοταν την στιγμη που πηγαιναν στο show!

Ψαξτε το λιγο παλι!

Ευχαριστω!

Δημοσ.
den xero an kano kala pou to grafo edo alla thelo na rotiso kati.iparxei enas tragoudistis mimaros dimitris pou os tora to mono tragoudi pou exo brei sto internet ine to taxidepse me?autos den exei bgalei alla?poios ti pos giati?

"ταξιδεψε με με στο φως για να ζησω στη ψυχη σου" άντρας το τραγουδάει.

Δεν ξέρω τίποτα άλλο,θυμίζει τίποτα?

akousa ena tragoudi tis proales sto radiofono, kai mou arese para poli. to refrain elege:

"taksidepse me, me sto fos gia na zisw si psixi sou...."

mipos kserei kaneis to titlo toy tragoudiou autoy?

DEN einai laiko

to lei antras...

thxxxxxxxxxxxxxxxx

Αν και πολύ καθυστερημένα το τραγούδι μπορείτε να το βρείτε στα παρακάτω link

http://musicwave.gr/el/members/member_info.asp?cat_id=1&id=2782&show=p

http://musicwave.gr/el/members/member_info.asp?cat_id=2&id=2191&show=p

http://www.freemuse.gr/members/76/music.php

http://conapl.ning.com/profile/dm_33

Πρόκειται για ερασιτεχνικό κομμάτι και όχι δισκογραφία. Απλά αναρωτιέμαι που το ακούσατε...

Δημοσ.
Παιδια γραψτε λαθος στο 9 ηταν.Και το ξαναλεω,ηταν στο τελος του επεισοδιου και παιζοταν την στιγμη που πηγαιναν στο show!

Ψαξτε το λιγο παλι!

Ευχαριστω!

Shania Twain - Man! I Feel Like A Woman! :-)

Δημοσ.

Το 2006 είχα κάνει αυτό το post..ούτε και θυμάμαι πως και γιατί.

Μάλλον κάποιος με ρώτησε σε κανά chat,και γω με τη σειρά μου πόσταρα εδώ!

Ενδιαφέρον τραγούδι.Ευχαριστούμε.

Δημοσ.
Ψαχνω ενα τραγουδι που λεει "you are just a sexy girl nothing but a sexy girl"

ειναι μπιτατο τραγουδι, σε club το ακουσα.

Το κομμάτι είναι Last Vegas - Sexy Girl ...

Αλλά το εχω βρεί και ως Chocolate Puma - Sexy Girl

Δημοσ.
ποιο τραγουδι ειναι αυτο που παιζει εδω

και ποιο εδω που λεει ο τυπος στην αρχη

Το 1ο είναι «Akon - Ghetto».

Το 2ο τραγούδι είναι φτιαγμένο για το παιχνίδι ή για το trailer του παιχνιδιού.

Μουσική και στίχοι είναι του Γιώργου Παππά, ένας από τους συντελεστές του παιχνιδιού.

Πολύ ωραία μουσική και ερμηνεία. Νομίζω πως μου θύμησε 3 Doors Down...

Δημοσ.
Το 1ο είναι «Akon - Ghetto».

να σαι καλα και εσυ

και εσυ...

Το 2ο τραγούδι είναι φτιαγμένο για το παιχνίδι ή για το trailer του παιχνιδιού.

Μουσική και στίχοι είναι του Γιώργου Παππά, ένας από τους συντελεστές του παιχνιδιού.

Πολύ ωραία μουσική και ερμηνεία. Νομίζω πως μου θύμησε 3 Doors Down...

αν εχει βγει και σε mp3 εκτος παιχνιδιου και ξερει καποιος κατι, ας μου πει βρε παιδια :o

Δημοσ.

Βρε παιδιά, ένα τραγούδι που παίζει πολύ στα ραδιόφωνα τελευταίως και αυτός που το λέει μιάζει/είναι ο Nickelback πως λέγεται, είναι ροκάκι κι έχει γρήγορο tempo..

Δημοσ.
Μπορει να φταινε οι 43 βαθμοι μπορει να εφαγα καψουρα στι στιγμη μπορει να μη σε ξερω ουτε λεπτο μα νοιωθω εντονα αυτο που θα σου πω το καλοκαιρι αυτο μαζι σου θα το ζησω μη πεις κουβεντα φευγουμε αυριο για νησι δουλεια και αγχη τα αφηνω ολα πισω τιποτα δε με νοιαζει μοναχα εσυ.

κανεις????

Δημοσ.
Βρε παιδιά, ένα τραγούδι που παίζει πολύ στα ραδιόφωνα τελευταίως και αυτός που το λέει μιάζει/είναι ο Nickelback πως λέγεται, είναι ροκάκι κι έχει γρήγορο tempo..

Nickelback - Rockstar?

Δημοσ.

Γεια σας!

το τραγούδι που ψάχνω εγώ εχει κουβανέζικό -λατιν ρυθμό και η φράση που ακούγεται συχνά σε αυτό είναι "...A Cuba"

θα μπορούσε να με διαφωτίσει κάποιος για το όνομα του καλλιτέχνη αλλά και τον τίτλο;;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...