Προς το περιεχόμενο

Name that tune (αναζητήσεις τραγουδιών)

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα! Ψάχνω να βρω ένα τραγούδι που το έχω ακούσει κάνα δύο φορές στο ραδιόφωνο πολύ φευγαλέα όμως και κατά τύχη έπαιζε χαλί την βδομάδα που μας πέρασε σε ένα σποτ του mega για σειρά (πρέπει να ήταν για την τούρκικη σειρά) . Το κακό είναι ότι δεν θυμάμαι καθόλου λόγια :(.

Πάντως είναι ροκ, τραγουδάει γυναίκα, τα φωνητικά θυμίζουν Portishead ( αλλά δεν είναι Portishead, το έχω τσεκάρει ), θυμίζει κάπως παλιό τραγούδι και έχω την εντύπωση ότι είναι διασκευή.

Ευχαριστώ...

Για τσέκαρε μήπως λες αυτή την τραγουδάρα του δικού μας Sunset Blvd

Sunset Blvd - Baltimore Days

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σε όλο τον κόσμο...

Έχει κανείς υπόψη του τον τίτλο ενος instrumental με πιάνο που στη συνέχειά του μάλιστα προστίθεται και beat πίσω από τη μουσική; Είναι χαρακτηριστικό μουσικό "χαλί" διαφημίσεων της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου που περιγράφουν κυρίως ειδυλλιακά τοπία και άλλα τινά...

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ένα που ταιριάζει λίγο στην περιγραφή αυτή είναι το Poem without words΄, δεν είναι όμως αυτό στο οποίο αναφέρομαι.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Ευχαριστώ πολύ!!!!

Δοκίμασε: Robert Miles - Children

ή Stereo Nova - Νέα ζωή 705

Γεια σας. Ξερει κανεις πως λέγεται το τραγοθδι που επεζε στις αλλαγες των μοντέλων στα καλιστεία του ΑΝΤ1 την δευτέρα? ειναι dance κομματι

Ευχαριστω πολυ

Γεια σας παιδια!!! Να σας πω : ξερει κανενας πως λεγεται το τραγουδι του "Μαρκου" (απο το "Ευτυχισμενη μαζι") με το οποιο ειχε κερδισει το διαγωνισμο???

Α!!! κατι ακομα : ξερετε πως λεγεται το τραγουδι το οποιο τραγουδησε στο τελευταιο επεισοδιο???

τα λεμε!!!

Γεια σας παιδια!!! Να σας πω : ξερει κανενας πως λεγεται το τραγουδι του "Μαρκου" (απο το "Ευτυχισμενη μαζι") με το οποιο ειχε κερδισει το διαγωνισμο???

Α!!! κατι ακομα : ξερετε πως λεγεται το τραγουδι το οποιο τραγουδησε στο τελευταιο επεισοδιο???

τα λεμε!!!

Η αγαπη μου ενα βραδυ > Μπουσουλοπουλος Πετρος :-)

υπάρχει ένα αγγλικόι τραγούδι με βογκητά μέσα, γνωρίζεται το όνομα?

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αν και δεν με βοηθούν τα στοιχεία που δίνεις, ίσως να ψάχνεις κάποιο από τα πλέον κλασικά:

«Chakachas - Jungle Fever» ή «Lil' Louis - French Kiss».

Το «French Kiss» αν θυμάμαι καλά δεν έχει καθόλου στίχο όμως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...