razkal Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Μήπως 'Sophie Ellis Bextor - Murder On The Dancefloor'??? oxi, to styl thimizei erykah badu UPDATE: vrethike to link me to tracklisting ths silloghs (Bellissimo) http://www.compactdisclub.gr/pdetails.asp?catid=20&productid=104 exw apokleisei ta misa sxedon tracks, alla akoma... UPDATE 2: Vrethike! SLOW TRAIN - IN THE BLACK OF THE NIGHT
primax Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Καλησπερα, ακουσα νωριτερα ενα τραγουδακι σε εναν σταθμο και μου εκανε εντυπωση, πιθανοτατα ηταν καποιο ειδος mix. Οι στιχοι ηταν οι εξης : Δακρυσμενο μου φεγγαρι σε παρακαλω, φερτην λιγακι να την δω στα ονειρα μου, σβησανε τα φωτα της ψυχης μου ξαφνικα, εφυγε και ολα εχουν γινει σκοτεινα, μικρυνε ο κοσμος τωρα πια, νιωθω να με πνιγει η μοναξια. Γνωριζει καποιος το οτιδηποτε;
MasterX Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Παίδες τώρα είδα το topic αυτό... Θα ήθελα να αναφέρω πως βρίσκω εγώ τους τίτλους τραγουδιών που ακούω κάπου και συγκρατώ απλώς μερικές λέξεις ή φράσεις... Απλά με τη βοήθεια του Google, βάζω να ψάξει κάποιες φράσεις ή λέξεις και τη λέξη lyrics. Όπου χρησιμοποιώ σκέτες λέξεις προσπαθώ να μην είναι κοινότυπες, αλλά όσο πιο σπάνιες γίνεται.. π.χ. "i blame you for the morning sky" eagle lyrics Στο συγκεκριμένο παράδειγμα βέβαια το Google δεν βγάζει αποτέλεσμα γιατί το περιεχόμενο της φράσης δεν είναι έτσι ακριβώς στο τραγούδι. Αρκεί δηλαδή όπου χρησιμοποιούμε φράσεις να είμαστε σίγουροι για το ακριβές πςειεχόμενο των φράσεων. Με 2-3 δοκιμές στα σημεία που είμαστε σίγουροι ότι ακούμε σωστα τα λόγια είναι ΟΚ.. Έχει 99% επιτυχία και σε βγάζει σε σελίδες που έχουν τους στίχους του κάθε τραγουδιού, οπότε μπορείς να δεις και το υπόλοιπο τραγούδι για να σιγουρευτείς ότι είναι αυτό που ψάχνεις... :wink: Δοκιμάστε το και περιμένω εντυπώσεις....
MariaTs. Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 MasterX είναι ο τρόπος που χρησιμοποιούμε όλοι! Δεν είναι κάτι πρωτότυπο αυτό που σημειώνεις. Όταν λοιπόν ο γούγλης δεν μας δίνει τα επιθυμητά αποτελέσματα ή δεν έχουμε την υπομονή να ψάξουμε όλες τις σελίδες με τα αποτελέσματα, ζητούμε βοήθεια εδώ μέσα!
lediaquaan Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 @Cristina ευχαριστώ για τις πληροφορίες~ @Mixalakis ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ~
wgibson Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 palio tragoudi giro sta 90s ''can test this'' akoustike kai sto shark tale
MasterX Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 OK, δεν είχα διαβάσει όλες τις σελίδες.. Απλά είδα ότι δίνετε φράσεις τραγουδιών.. Έτσι κι αλλιώς είναι χρήσιμο το topic..
dim_b Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 palio tragoudi giro sta 90s ''can test this'' akoustike kai sto shark tale Μήπως λέει "can't touch this"; :roll: M.C. Hammer - U Can't Touch This
Socom Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 paidia psaxno dio clubodiaskeves palion tragoudion tis dekaetias tou 80 i proti einai mia diaskevi tou sweet dreams ton eurythmics. tin akousa prosfata se club:tragoudaei mia gynaika, alla distixos den boresa na katalavo ti elege mesa ston xamo (sigoura pados den einai i annie lennox) kai i defteri einai mia diaskevi tou tragoudiou pou akougotan stis tainies "beverly hills cop". nomizo to kommati legetai axel f(to original). thimizei kapoio apo ta parapano tipota? efxaristo
billpeppas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 @Socom: 2) Crazy Frog - Axel F [ το σπαστικό βατραχάκι με τα ντριμ ντιμ ντομ :drivesmecrazy: ] 1) Για κοίταξε τις εκτελέσεις από: Kontakt MNC ft Silvy
primax Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Καλησπερα' date=' ακουσα νωριτερα ενα τραγουδακι σε εναν σταθμο και μου εκανε εντυπωση, πιθανοτατα ηταν καποιο ειδος mix.Οι στιχοι ηταν οι εξης : Δακρυσμενο μου φεγγαρι σε παρακαλω, φερτην λιγακι να την δω στα ονειρα μου, σβησανε τα φωτα της ψυχης μου ξαφνικα, εφυγε και ολα εχουν γινει σκοτεινα, μικρυνε ο κοσμος τωρα πια, νιωθω να με πνιγει η μοναξια. Γνωριζει καποιος το οτιδηποτε;[/quote'] Συγγνωμη αλλα δεν γνωριζει κανεις το οτιδηποτε για αυτο;
MariaTs. Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 primax σε μια άμεση αναζήτηση στον γούγλη που έκανα πριν λίγο, μου έβγαλε: Δακρυσμένο μου φεγγάρι - Σταμάτης Γονίδης! Λες να είναι αυτό;
Socom Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 thanx bill to axel f to petixes. to allo distixos oxi. vasika kai ego den imoun arketa safis. to kommati exei tin mousiki tou sweet dreams alla i gynaika pou tragoudaei ap oso katalavaino leei ta dika tis (asxetoi stixoi). xero oti den voithao poli alla distixos mono afto xero.
Cristina Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 thanx billto axel f to petixes. to allo distixos oxi. vasika kai ego den imoun arketa safis. to kommati exei tin mousiki tou sweet dreams alla i gynaika pou tragoudaei ap oso katalavaino leei ta dika tis (asxetoi stixoi). xero oti den voithao poli alla distixos mono afto xero. Ίσως να θέλεις το «Cerrone By Nico Schenetti - Je Suis Music (Ns Vs Eurythmics Remix)».
Προτεινόμενες αναρτήσεις