Προς το περιεχόμενο

Name that tune (αναζητήσεις τραγουδιών)

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καποιος βρηκε κατι για μενα? :-D

γεια σας!

λοιπον ψαχνω ενα τραγουδι χρονια πολλα και λεω να δοκιμασω τις γνωσεις σας!!!

το τραγουδι αυτο πρεπει να ειναι opera. Το εχει ως μουσικη ενα παλιο Hip-hop τραγουδι των ανεξητηλων σημαδιών που λεγεται (sorry κιολας!) πουτανα μουσικη.

Please αν ξερει καποιος να μου πει απο ποιο τραγουδι εχουν κλεψει την μουσικη...

Thanks

EDIT: Βρηκα το τραγουδι στο youtube-> http://youtube.com/watch?v=4F_7cJ0sBRU

Για να μην μπρερδευτει καποιος ψαχνω το τραγουδι απο το το οποιο εχουν κλεψει την μουσικη!!! (το παραπανω το ξερω!!!)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακούω τώρα τελευταία μια διασκευή στο Clocks των Coldplay, που έχει γίνει σε latin ρυθμό (αν δεν απατώμαι). Έψαξα στο thread και βρήκα αυτό, αλλά ήθελα να ρωτήσω αν μιλάμε για την ίδια εκτέλεση, μιας και η απάντηση είναι από τον Δεκέμβριο του 2006.

Αναζητώ ένα τραγούδι λαϊκό Ελληνικό, το οποίο οι στίχοι του είναι :

" Δεν περνάει και αυτή η νύχτα δεν περνάει, δυστυχώς είναι σαν τις προηγούμενες, μια φράση στο μυαλό μου τριγυρνάει από αυτές που μου είχες πει τις διφορούμενες " .

Το λέει άντρας.

Τα φώτα σας:-)

Ψάχνω ένα τραγούδι το οποίο κυκλοφορεί εδώ και ένα χρόνο, ξένο ηλεκτρονικό ποπ, το τραγουδάει άντρας με ψιλή φωνή, οι στίχοι στο ρεφρέν λένε κάτι από "Come closer..." και μοιάζει ο ρυθμός λίγο από το γαλλικό Voyage Voyage. Εμένα το τραγούδι μου μοιάζει σαν το On The Radio του Jay Jay Johanson.

Ψάχνω ένα τραγούδι το οποίο κυκλοφορεί εδώ και ένα χρόνο, ξένο ηλεκτρονικό ποπ, το τραγουδάει άντρας με ψιλή φωνή, οι στίχοι στο ρεφρέν λένε κάτι από "Come closer..." και μοιάζει ο ρυθμός λίγο από το γαλλικό Voyage Voyage. Εμένα το τραγούδι μου μοιάζει σαν το On The Radio του Jay Jay Johanson.

Μάλλον θέλεις το «Blind» από Hercules & Love Affair.

http://youtube.com/watch?v=Fb8S51M2GAc

ρε παιδιαααααααααααααααααα!!

το ξερω δεν θα βοηθησω καθολου με τισ περιγραφεσ μου αλλα εστω και η παραμικρη υποψια θα βοηθησει..

1) ειναι ενα τραγουδι που ακουγεται στα κλαμπ και λεει "oh lucky lucky" ολη την ωρα... πολυ μπιτακι το τραγουδαει αντρας!

2)ενα αλλο τραγουδι που προσωπικα το ακουω τελευταια σε ραδιο, καφετερειες κτλ και το τραγουδανε ενας αντρας και μια γυναικα ... και καποια στιγμη εκει που τραγουδαει ο αντρας η γυναικα λεει "oh lucky you"...

το ξερω δεν βοηθησα πολυ...

ευχαριστω παντως οπως και να εχει!!

καλη αϋπνια..

φιλακια!!

Ακούω τώρα τελευταία μια διασκευή στο Clocks των Coldplay, που έχει γίνει σε latin ρυθμό (αν δεν απατώμαι). Έψαξα στο thread και βρήκα αυτό, αλλά ήθελα να ρωτήσω αν μιλάμε για την ίδια εκτέλεση, μιας και η απάντηση είναι από τον Δεκέμβριο του 2006.

Πέρισυ είχα ακούσει πρώτη φορά μια λάτιν εκδοχή του τραγουδιού που είναι αυτή που αναφέρεται και στο μήνυμα. Απ'όσο ξέρω δεν έχει κυκλοφορήσει κάτι παρόμοιο τελευταία.

Μάλλον πρέπει να ακούσεις το τραγούδι για να είσαι 100% σίγουρος βέβαια..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...