Προς το περιεχόμενο

Name that tune (αναζητήσεις τραγουδιών)

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παίδες, έχω φάει το net να βρω σε ποιο cd του Κουρκούλη είναι το τραγούδι "Τι θα κάνω εγώ με σένα". Ξέρει κανείς να με βοηθήσει;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γεια σου φίλε, αν και δεν ακούω Κουρκούλη, το τραγούδι λέγεται "Τι θα κάνω" και βρίσκεται δε στο δίσκο "Ζούμε Μεγάλες Στιγμές" (2006).

καλημέρα

προσπαθώ να θυμηθώ τον τίτλο και το συγκρότημα από ένα τραγούδι μάλλον της δεκαετίας του '80 που άρχιζε με τη φράση Come into my life ... O ρυθμός είναι disco - soul και ήταν μεγάλη επιτυχία στην εποχή του. Όποια βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ.

Λοιπόν... Δεν έχω και πολλά στοιχεία. Είναι καινούργιο τραγούδι από ελληνίδα τραγουδοποιό (νομίζω ότι ο δίσκος κυκλοφόρησε τώρα το Μάιο) με αγγλόφωνο στίχο. Έχω ακούσει το τραγούδι και στο Δεύτερο Πρόγραμμα και στο Μελωδία FM, αλλά δεν συγκράτησα στίχους. Σε όποιον θυμίζουν κάτι αυτά τα στοιχεία ας βοηθήσει...

Ευχαριστώ!

Τελικά, για όποιον ενδιαφέρεται, το τραγούδι λέγεται "Over the hill" και το τραγουδάει η "Monika" ελληνίδα τραγουδοποιός. Έχει κυκλοφορήσει μόνο το single και την Δευτέρα κυκλοφορεί το album. Eίναι πολύ καλό.

Είμαι προτάρεις στο "Μουσική".

Ξέρει κανείς όλες της διασκευές του Que sera sera.

Άκουσα μία στο Μαρια ή άσχημή (όταν ήταν στο Παρίσι), επίσης μου αρέσει αυτή που παίζει το Starbucks Cofee στο Πειραιά. Ξέρει κανείς;

Έχεις ανεβάσει τα αρχεία στο MU που δεν είναι εύκολο να κατεβάσει κάποιος που δεν ξέρει τα κόλπα του,και επίσης τα έχεις σε .amr.

Ανέβασέ τα στο RS,κάντα mp3,και μετά να περιμένεις περισσότεροι να ασχοληθούν..

καλημέρα

προσπαθώ να θυμηθώ τον τίτλο και το συγκρότημα από ένα τραγούδι μάλλον της δεκαετίας του '80 που άρχιζε με τη φράση Come into my life ... O ρυθμός είναι disco - soul και ήταν μεγάλη επιτυχία στην εποχή του. Όποια βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ.

Μάλλον ψάχνεις το 'Come Into My Life' με την Natalie Cole.

ενα τραγουδι, τραγουδαει μια γυναικα, σαν την βιταλη εμοιαζε η φωνη μολις το ακουσα στο ραδιο που λεει 'μα εγω δε θελω να περνας στα στενα της κοκκινιας; με κρεμε πουκαμισο παιδι απο την αναβυσο'

το ψαχνω και γω το τραγουδι. heelp

ακουστε το εδω λιγο http://www.supload.com/listen?s=SV7tqHZ48eT

Ανεβασα το τραγουδι στο Youtube ...:-)

Kathy Barnes - Off

http://www.youtube.com/watch?v=isqOoThh8M8

ψαχνω ενα τραγουδι που λεει΄΄εχω εναν δρακο στο κορμι μου τον λενα αγαπη,,,΄΄

Το τραγουδαει μια κοπελα και μοιαζει την ΟΛυμπιου και ειναι απολο.Μηπως το ξερει καποιος?

ψαχνω ενα τραγουδι που λεει΄΄εχω εναν δρακο στο κορμι μου τον λενα αγαπη,,,΄΄

Το τραγουδαει μια κοπελα και μοιαζει την ΟΛυμπιου και ειναι απολο.Μηπως το ξερει καποιος?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...