Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θα το γραψω και εδω γιατι καιγομαι !!

Οποιοι ακουγαν παλια Μελωδια fm 100 ,εβαζε λιγα ξενα και πολυ συγκεκριμενα πχ το Amaria των Mammas...

Ψαχνω χωρις να ξερω στιχους ενα κομματι που ηταν ισπανικο ή ιταλικο (η κατι παρομοιο) το οποιο το τραγουδουσε μια γυναικα . Ενα κομματι μεθυστικο που ομως δεν εχω συγκρατησει στιχους γιατι δεν ηταν αγγλικα και ειμουν σχετικα μικρος...

Θυμαμαι μονο που σε καποιο σημειο ελεγε οοοοο οοοοοο ....

Οποιαδηποτε υποψια- ιδεα πειτε μου..

Παλια νομιζα οτι ισως ηταν η Milva αλλα τελικα μπορει και να μην ειναι....

Ευχαριστω , το ψαχνω χρονια και νομιζω οτι δεν θα το βρω ποτε μου επειδη δεν εχω συγκρατησει στιχους και δεν παιζεται πια το κομματι !! :cry:

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1)Ανοιξα φτερα,δεν υπαρχω πια,φευγω απ'τα παλια,πεταξα μακρια...το λενε οι Mystique

Mystique > Σε άλλη σελίδα

2)Η θα φυγεις η εγω,απ'τον πονο θα πνιγω,μακρια κι αγαπημενοι εμεις οι δυο,μονο θαυμα αν συμβει ισως και συμβιβασμοι,τοτε θα 'μαστε μαζι για μια ζωη.Ισως να το λεει η Ολυμπιου

Μακριά κι αγαπημένοι > Δέσποινα Ολυμπίου

3)Την πορτα για τον ουρανο θ'ανοιξεις,αν μου πεις σ'αγαπω,αν μ'ακους-Παπαριζου

Πόρτα στον ουρανό > Έλενα Παπαρίζου

4)Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο,να ξερεις ομως ειναι ανεπιστρεπτο.

Απίστευτο > Γιάννα Τερζή

Video

5)Ποσο μετανιωσα,που σ'αφησα να φυγεις μια βραδια...Βερτης

Πόσο μετάνιωσα > Νίκος Βέρτης

Δημοσ.

Λοιπόν... Δεν έχω και πολλά στοιχεία. Είναι καινούργιο τραγούδι από ελληνίδα τραγουδοποιό (νομίζω ότι ο δίσκος κυκλοφόρησε τώρα το Μάιο) με αγγλόφωνο στίχο. Έχω ακούσει το τραγούδι και στο Δεύτερο Πρόγραμμα και στο Μελωδία FM, αλλά δεν συγκράτησα στίχους. Σε όποιον θυμίζουν κάτι αυτά τα στοιχεία ας βοηθήσει...

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Λοιπόν... Δεν έχω και πολλά στοιχεία. Είναι καινούργιο τραγούδι από ελληνίδα τραγουδοποιό (νομίζω ότι ο δίσκος κυκλοφόρησε τώρα το Μάιο) με αγγλόφωνο στίχο. Έχω ακούσει το τραγούδι και στο Δεύτερο Πρόγραμμα και στο Μελωδία FM, αλλά δεν συγκράτησα στίχους. Σε όποιον θυμίζουν κάτι αυτά τα στοιχεία ας βοηθήσει...

Ευχαριστώ!

Δοκίμασε: Abbie Gale - Lovesong

(ο τίτλος του album είναι "2")

Δημοσ.

Ψάχνω τ'ονομα ενός καραφλού τραγουδιστή που έχει τραγουδήσει το "συχνάζεις στα μικρά καφέ" από τους χειμερινούς κολυμβητές!Τον συγκεκριμένο τραγουδιστή τον πέτυχα στην τηλεόραση (δεν θυμάμαι κανάλι ή εκπομπή καθότι βιαζόμουν) να το τραγουδάει, οπότε δεν ξέρω αν το έχει βγάλει και σε cd. Αν ξέρει κάτι κάποιος για τον εν λόγω καλλιτέχνη ας μου πεί παρακαλώ!!

Δημοσ.
Ψάχνω τ'ονομα ενός καραφλού τραγουδιστή που έχει τραγουδήσει το "συχνάζεις στα μικρά καφέ" από τους χειμερινούς κολυμβητές!Τον συγκεκριμένο τραγουδιστή τον πέτυχα στην τηλεόραση (δεν θυμάμαι κανάλι ή εκπομπή καθότι βιαζόμουν) να το τραγουδάει, οπότε δεν ξέρω αν το έχει βγάλει και σε cd. Αν ξέρει κάτι κάποιος για τον εν λόγω καλλιτέχνη ας μου πεί παρακαλώ!!

Αργύρης Μπακιρτζής

Τώρα που ξαναδιαβάζω όμως τι γράφεις μάλλον κατάλαβα λάθος, ε;

Δημοσ.

Δεν εννοώ αυτόν. O Μπακιρτζής είναι ο τραγουδιστής από τους χειμερινούς κολυμβητές.

Δημοσ.

2 για δυνατους λυτες που εχει τυχει να βλεπουν teletime το πρωι , και το ενα τραγουδι παιζει μετα το αλλο

1)μια μπαντα "ψυχοπαθων" με μασκες και ενα παιδακι στο κρεοπωλειο

2)ενας που ειναι σκηνη με μακρια μαλλια ραστα και αρχιζει το βιντεο κλιπ κουνοντας τα μαλλια με δυναμη γυρω γυρω

ξερω πολυ ασαφη αλλα αμα τα ξερει κανεις:confused:

Δημοσ.
το τραγουδι που παιζει στους αρχικους τιτλους στο ΤΣΙΟΥ ποιο ειναι?

The Savage Mambas - Spellcaster. Το έψαχνα κι εγώ πριν καιρό αλλά τίποτα... Μπορείς πάντως να κατεβάσεις ένα δίλεπτο sample από Link.png Site: εδώ . Καλή τύχη! :-)

Δημοσ.

οντως εχεις δικιο

μια σελιδα στο myspace εχει ο τυπος/group και αυτη χωρις τιποτα :/

Δημοσ.
Δοκίμασε: Abbie Gale - Lovesong

(ο τίτλος του album είναι "2")

Δυστυχώς δεν είναι αυτό. Ο δίσκος που ψάχνω εγώ κυκλοφόρησε πολύ πιο πρόσφατα... Ευχαριστώ πάντως!:-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...