Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαίρετώ τα πλήθη!

Είμαι καινούριο μέλος, οπότε συγχωρήστε μου ότι λάθος κάνω. Υπόσχομαι να μην το ξανακάνω.. :-)

Ψάχνω την ελληνική έκδοση του τραγουδιού "Low" από τον Flo Rida (feat. T-Pain).

Άν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με το θέμα, pls απαντήστε μου!

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
Χαίρετώ τα πλήθη!

Είμαι καινούριο μέλος, οπότε συγχωρήστε μου ότι λάθος κάνω. Υπόσχομαι να μην το ξανακάνω.. :-)

Ψάχνω την ελληνική έκδοση του τραγουδιού "Low" από τον Flo Rida (feat. T-Pain).

Άν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με το θέμα, pls απαντήστε μου!

Ευχαριστώ πολύ!

την ελληνικη εκδοση????:shock::shock::shock:ελεος ποσα ποια θα διασκευασουμε???:shock::shock::shock::shock:

Δημοσ.

Καλησπέρα! Είδε κανένας το So you think you can dance της Κυριακής? Μήπως ξέρει κανείς το τραγούδι που χόρεψε η Φανή με τον Αναστάση? Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

λοιπόν, ψάχνω ένα τραγουδι rnb το οποίο ξεκινά με τη φράση feel the shit, nigga και στο background έχει μουσική που είναι(ή έστω θυμίζει πολύ το theme των chicago bulls κατά την παρουσίαση των παικτών). έχει κανείς ιδέα για το ποιο είναι το τραγούδι;

Δημοσ.

Καλημέρα!

Μόλις ανακάλυψα το φόρουμ και είναι απίστευτο το πόσες πληροφορίες μπορεί να αντλήσει κάποιος απο εδώ.

Βασικά ψάχνω τον τίτλο ενός τραγουδιού που ακούγεται στην εκπομπή του mega channel. είναι αυτό που παίζει στη μικρής διάρκειας εκπομπή που δείχνει για τις εξόδους, κινηματογράφο, θέατρο κλπ.Στην συγκεκριμένη εκπομπή αφηγείται η Αφροδίτη Σημίτη

Ελπίζω να καταλάβατε σε ποιά εκπομπή αναφέρομαι και να ξέρει κάποιος το τίτλο του τραγουδιού.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Μπογιάτι.

ΥΓ. Sorry for the greeklish at my previous post beautiful named Christine

Δημοσ.

Ρε παιδια μηπως εχετε link για το τραγουδι των locomondo,'η οπως αλλιως λεγονται,το σε ειδα.Παιζεται νομιζω σε μια σειρα του alpha αλλα ρε γαμωτο δεν βρισκω ουτε ενα link για να το ακουσω...

Δημοσ.
Καλημέρα!

Μόλις ανακάλυψα το φόρουμ και είναι απίστευτο το πόσες πληροφορίες μπορεί να αντλήσει κάποιος απο εδώ.

Βασικά ψάχνω τον τίτλο ενός τραγουδιού που ακούγεται στην εκπομπή του mega channel. είναι αυτό που παίζει στη μικρής διάρκειας εκπομπή που δείχνει για τις εξόδους, κινηματογράφο, θέατρο κλπ.Στην συγκεκριμένη εκπομπή αφηγείται η Αφροδίτη Σημίτη

Ελπίζω να καταλάβατε σε ποιά εκπομπή αναφέρομαι και να ξέρει κάποιος το τίτλο του τραγουδιού.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Μπογιάτι.

ΥΓ. Sorry for the greeklish at my previous post beautiful named Christine

can't hold us down-christina aguilera...αυτο θα λες:-)

Δημοσ.

Γεια σας!Αυτη τη φορα ψαχνω μερικα ελληνικα τραγουδακια που με αγγαρεψαν να τα βρω!

Αν μπορειτε να βοηθησετε...

:-D

1)Ανοιξα φτερα,δεν υπαρχω πια,φευγω απ'τα παλια,πεταξα μακρια...το λενε οι Mystique

2)Η θα φυγεις η εγω,απ'τον πονο θα πνιγω,μακρια κι αγαπημενοι εμεις οι δυο,μονο θαυμα αν συμβει ισως και συμβιβασμοι,τοτε θα 'μαστε μαζι για μια ζωη.Ισως να το λεει η Ολυμπιου

3)Την πορτα για τον ουρανο θ'ανοιξεις,αν μου πεις σ'αγαπω,αν μ'ακους-Παπαριζου

4)Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο,να ξερεις ομως ειναι ανεπιστρεπτο.

5)Ποσο μετανιωσα,που σ'αφησα να φυγεις μια βραδια...Βερτης

Αυτα!Οποιος ξερει ο,τιδηποτε,ας μου πει please!B)

Δημοσ.

Γεία σας!

Ψάχνω για ένα τραγούδι ηχογραφημένο τέλη 80' με αρχές 90'. Στο τραγούδι υπάρχει ο αμανές μιας μοναχής

μουσουλμάνας. Πολύ γνωστό κομμάτι έχει παιχτεί πάρα πολύ και σε ράδιο και σε τηλεόραση. Πηστεύω τουλάχιστον 20άρηδες και άνω το έχουν ακούσει.Όποιος

ξέρει κάτι...

Δημοσ.
Γεία σας!

Ψάχνω για ένα τραγούδι ηχογραφημένο τέλη 80' με αρχές 90'. Στο τραγούδι υπάρχει ο αμανές μιας μοναχής

μουσουλμάνας. Πολύ γνωστό κομμάτι έχει παιχτεί πάρα πολύ και σε ράδιο και σε τηλεόραση. Πηστεύω τουλάχιστον 20άρηδες και άνω το έχουν ακούσει.Όποιος

ξέρει κάτι...

Αν και τα στοιχεία που δίνεις δεν με βοηθάνε αρκετά θα προσπαθήσω να μαντέψω (και μάλλον ο «αμανές» δεν είναι μουσουλμάνας).

«D-Emotion Project - Pritouritze Planinata».

Αν το περιγράψεις λίγο περισσότερο, πιστεύω πως θα βοηθούσε.

• Moderators
Δημοσ.
Αν και τα στοιχεία που δίνεις δεν με βοηθάνε αρκετά θα προσπαθήσω να μαντέψω (και μάλλον ο «αμανές» δεν είναι μουσουλμάνας).

FTR είναι Βουλγάρικος :)

Δημοσ.

Καλή η προσπάθεια όσο αναφορά τον <<αμανέ>> αλλά δυστυχώς δεν είναι αυτό το τραγούδι. Επιπλέον δεν γνωρίζω και πολλά παραπάνω για το τραγούδι. Επιμένω πάντως οτι είναι μουσουλμάνας μοναχής .Μάλιστα είχε ακουστεί ότι δεν είχε γνώση για την ηχογράφιση της φωνής της και όταν το άκουσε λόγω της αυστηρότητας του μοναχισμού της αυτοκτόνησε. Επίσης θα έλεγα οτι είναι λίγο πιο παλιό από το <<D-Emotion Project-Pritourize Planinata>> και ακούγονται κρουστά(drums).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...