Προς το περιεχόμενο

Name that tune (αναζητήσεις τραγουδιών)

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

κατω απ αυτον που εκανε upload το video λεει more info.ε,το πατας και στα βγαζει...για δοκιμασε:-)

δίκιο έχεις σε ευχαριστώ πολύ δεν το είχα δει τόσο καιρό ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξερει κανεις το καινοργιο κομματι του yves larock πως λεγεται??
Λέγεται Say Yeah και θα είναι bonus track στην συλλογή "Sqeeze The Best out of DJs" που θα κυκλοφορήσει από την Planetworks.

Κάποιος μου το θύμησε σήμερα και σκάω να το βρω. Κάπου στα 80'ς (μην πω και 70´ς) κάποιος έλληνας είχε διασκευάσει το The Music Played από Matt Monro. Το google δεν βοήθησε την κατάσταση.

Θυμάμαι ότι έλεγε κάτι σαν "γύρε το πλάι μου, και μη μιλάς"...

Θα πάρω τη βοήθεια του κοινού...

Κάποιος μου το θύμησε σήμερα και σκάω να το βρω. Κάπου στα 80'ς (μην πω και 70´ς) κάποιος έλληνας είχε διασκευάσει το The Music Played από Matt Monro. Το google δεν βοήθησε την κατάσταση.

Θυμάμαι ότι έλεγε κάτι σαν "γύρε το πλάι μου, και μη μιλάς"...

Θα πάρω τη βοήθεια του κοινού...

Τί μου θύμησες τώρα...

«Θέμης Αδαμαντίδης - Η Μουσική»

Νομίζω πως είναι αρχές/μέσα '80ς και νομίζω πως στον ίδιο δίσκο βρίσκεται και διασκευή του «Careless Wishper» των Wham.

Ρε παιδιά όσοι έχετε δεί το θριλεράκι [rec] η ακούτε αυτού του είδους μουσική(νομίζω punk rock είναι) στο τέλος της ταινίας στους τίτλους τέλους παίζει το μοναδικό τραγούδι σε ολόκληρη την ταινία.

Αν γνωρίζει κανείς το συγκρότημα ή το τραγούδι ή κανένα link για το soundtrack της ταινίας θα του/της ήμουν πολύ ευγνώμων....

παιδια sos sos αχνς το τραγουδι που λεει''η καλυτερη μαμα του κοσμου'' ελπιζω να καταλαβατε ποιο λεω!!! please ειναι μεγαλη αναγκη!!!! το msn μου ειναι:[email protected]

παιδια sos sos αχνς το τραγουδι που λεει''η καλυτερη μαμα του κοσμου'' ελπιζω να καταλαβατε ποιο λεω!!! please ειναι μεγαλη αναγκη!!!! το msn μου ειναι:[email protected]

SOS σήμερα;;;

Εδώ και μέρες ήξερες ότι θα είναι σήμερα η γιορτή της μητέρας...

Ψάχνω ενα τραγούδι που ακούγεται στη σειρά όταν δείχνει τον Σάββα, και λέει Sava- sava... ή ca va - ca va ή κάτι τέτοιο. Οποιος κατάλαβε και ξέρει κάτι ας με ενημερώσει και τον ευχαριστώ πολύ :-)

Ψάχνω ενα τραγούδι που ακούγεται στη σειρά όταν δείχνει τον Σάββα, και λέει Sava- sava... ή ca va - ca va ή κάτι τέτοιο. Οποιος κατάλαβε και ξέρει κάτι ας με ενημερώσει και τον ευχαριστώ πολύ :-)

«Karl Zero - Ça Va, Ça Va»

Γεια σας παιδιά, μήπως ξέρει κανείς πως λέγεται η διασκευή του «i totally miss you» (των Bad Boys Blue) που ακούγεται μία γυναίκα?

αυτο θα ψάχνεις..--> V-Sag feat alexandra McMay

που όμως δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα..

άκουσα όμως ότι θα κυκοφορήσει σε μια συλλογή ΄΄The sound of everything", όπως και το καλοκαίρι στο καινούργιο του v-sag..αυτά..!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...