contime Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Χαιρετε!!!!Ξερω οτι θα ακουστει λιγο ηλιθιο. Ψαχνω ενα τραγουδι του οποιου ουτε τον τιτλο ξερω, ουτε τον τραγουδιστη. Το μονο που ξερω ειναι οτι ειναι γερμανικο και σε καποια στιγμη λεει : Na na nay Ra na na na nay Το ακουσα στο ραδιο Εχει πολυ κιθαρα μεσα. Ξερω οτι με αυτες τις πληροφοριες ειναι δυσκολο να καταλαβει καποιος, αλλα το ψαχνω καιρο και το θελω πολυ.Βοηθεια!!!! Δοκιμασε Nina - 99 Red balloons Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
contime Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Λίγο έλλειψε να μας γίνει κι εμάς εμμονή, ωστόσο το βρήκαμε: Lano Places - New Year's Eve In Acapulco Στίχοι εδώ: http://lano-places-new-year-039-s-eve-in-acapul-lyrics-mp3.kohit.net/_/141935 ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΩ! Ειναι η δεύτερη ή η τρίτη φορά που μου δίνεις τα φώτα σου, δάσκαλε πακούλη!! Χαιρομαι που κολλησαν και αλλοι με το κομματακι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Ρε παιδιά, το ξέρει κανείς αυτό ;;;; Είναι προς το τέλος του τραγουδιού και είναι ηχογράφηση από κινητό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dvs Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Ξερει κανεις το καινοργιο κομματι του yves larock πως λεγεται?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
egw eimai Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 IKARIWTH μήπως τελικά είχες βρει άκρη με εκείνο το τραγουδάκι ....kamina bai kresiento .... pulvere.... ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJNAKIS Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Ξερει κανεις το καινοργιο κομματι του yves larock πως λεγεται?? λογικα ενοεις το Yves Larock - By Your Side Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelefty Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 είναι ένα τραγούδι ρε παιδιά αυτό που ψάχνω,που ακούγεται συνεχώς στα καρναβάλια,πολύ χορευτικό,που το τραβουδάει μια γυναίκα αν δεν κάνω λάθος..στην αρχή λέει "σάμπα" και μετά συνεχίζει ναναναναναναανανανανανανανανανα ξέρω οτι δε βοηθάω πολύ,αλλά όσο και αν έψαξα δε βρήκα κάτι παραπάνω.. Το τραγουδι που ψαχνεις λεγεται Sampa di janeiro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Moderators Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 IKARIWTH μήπως τελικά είχες βρει άκρη με εκείνο το τραγουδάκι ....kamina bai kresiento .... pulvere.... ? Μηπως εννοεις το Pokito a Poko απο chambao? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@zouve@ Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 http://www.youtube.com/watch?v=9ubN1FdNDaI αναγνωρίζεται κανένα απο τα κομμάτια ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thail Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 http://www.youtube.com/watch?v=9ubN1FdNDaI αναγνωρίζεται κανένα απο τα κομμάτια ??? βασικα δε τα γραφει διπλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOLO87 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ Η Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ: ΕΤΣΙ, ΕΤΣΙ ΜΑΡΕΣΕΙΣ, ΑΝΕΒΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΟΡΕΨΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ! ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΠΕΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΑΔΙΚΑ ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ CLUB! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@zouve@ Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 βασικα δε τα γραφει διπλα? που δίπλα ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thail Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 που δίπλα ?? κατω απ αυτον που εκανε upload το video λεει more info.ε,το πατας και στα βγαζει...για δοκιμασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koultouras Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Ξέρει κανείς τίποτα για το σε είδα από Locomondo; Δεν ξέρω αν λέγεται έτσι το τραγούδι, είναι αυτό που παίζει στην ομώνυμη σειρά. Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metatron Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 λέει ένα τραγούδι μην κοιτάσ την ώρα, αγάπη μου για μας το μέλλον είναι τώρα... την πνοή μου κόψε, μου φτάνει που υπάρχουμε και οι δυο απόψε... ποιός το λέει κ ποιό τραγούδι είναι??? ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις