Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pakoulis δεν είναι....το τραγουδάκι όμως είναι πολύ καλό....για να δώσω κι άλλο ένα στοιχείο είναι πολυ soft το τραγούδι που ψάχνω και σε ρυθμό αλλά και η φωνή...θα προσπαθήσω να βρώ κάτι παρόμοιο για να έχετε μια ιδέα

Δημοσ.
γεια σας!ακουσα αυτες τις μερες μια διασκευή το-δεν μετανιώνω-(για ο,τι έχς κανει...κτλ) του τουρνά??μηπως το εχει κανείς??

Eιναι το STAVETO - ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΩ (Remix)

απο το τελευταιω τους album!!

Δημοσ.

Γεια σας, Είμαι νέο μέλος!! Θα κάνω την αρχή ζητώντας πληροφορίες για ένα τραγούδι που παίζει ως soundtrack αυτή την εποχή στο nitro radio. Έχει πιάνο και ένας βγάζει μία "κορώνα"!!

Δημοσ.
Καλησπέρα,

παιδιά όποιος μπορεί ας με βοηθήσει...ψάχνω ένα τραγουδάκι αρκετό καιρό και θέλω να το βρώ(με την βοηθειά σας)το τραγουδαάει άντρας και τα μόνα λόγια που ξέρω είναι τα εξής:my mind my soul my .... my .... ξέρω είναι δύσκολο....όλα αυτά είναι σε απαλό ρυθμό...έχω ξαναποστάρει

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=1997937#post1997937

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=160584&page=696

Αν βρείτε κάτι πείτε μου....Έχω αποκλείσει ορισμένα που μου είχαν πει όπως το my mind απο twilight...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Τί είδος είναι (pop, rock, electro, κλπ);

Κυριαρχεί κάποιο όργανο;

Μπορείς να προσδιορίσεις την ηλικία του;

Σου θυμίζει κάποιο άλλο στο feeling;

Πιστεύω πως θα μας βοηθούσαν τέτοιες πληροφορίες.

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,μηπως ξερει καποιος απο ποιο τραγουδι ειναι η μουσικη που ακουγεται στο ρεμιξ Αντωνη Ρεμου ,Ονιραμα - Θα πρεπε??το ρεμιξ ξεκιναει με αυτο το οργανο και ειναι τελειο..οποιος γνωριζει..ευχαριστω εκ των προτερων :P

Δημοσ.
Καλησπερα σε ολους,μηπως ξερει καποιος απο ποιο τραγουδι ειναι η μουσικη που ακουγεται στο ρεμιξ Αντωνη Ρεμου ,Ονιραμα - Θα πρεπε??το ρεμιξ ξεκιναει με αυτο το οργανο και ειναι τελειο..οποιος γνωριζει..ευχαριστω εκ των προτερων :P

blue hotel-chris isaac:-D

Δημοσ.

Madness > One Step Beyond :-)

Δημοσ.

καλημερα, ψαχνω ενα ελληνικο τραγουδι το οποιο εχει τους στιχους "και μονο που σε λενε κωστα παθαινω"

δεν ειμαι 100% σιγουρος γιατι δεν το ακουσα αυτοπροσωπος. αν εχετε τον τιτλο και τον καλιτεχνη καλως... αν εχετε το τραγουδι ολοκληρο ακομα καλυτερα !

Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ Η Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ: ΕΤΣΙ, ΕΤΣΙ ΜΑΡΕΣΕΙΣ, ΑΝΕΒΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΟΡΕΨΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ! ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΠΕΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΑΔΙΚΑ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...